- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.561
yarın da ben gidiyorummmmmm:) insallah görürüz kesemızı ve ıgnelere baslarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıkıntı yapma canım bende de öyle aman aman bi belirti yok halsizlik çok yorulma sinir vsHayırlı sabahlar kizlar bende hala hiç bi belirti yok merak tan çatlak mak üzereyim randevu haftaya
Canım aynı şeyi ben soracaktım benden önce davranmışsın, :) bende 2. Kez anne olacağım ama dediğin gibi çok tedirgin oluyorum ve genelde öyle yatıyorum inş sıkıntı olmaz yaKızlar yüzükoyun yatmakta sıkıntı olur mu,2.kez anne olacam ama aradan uzun zaman geçti unutmuşum
canim benimkide cok silikti. Kan ver en kisa zamanda.
Canim bak benim testim böyleydiDun silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim yine silik çıktı yaa
korkma canım bende 2 ay önce kürtaj oldum, kalbini karartan sakın, bu testte göre hamilesin :) benimde ilki okadar silikti :)Canım peki sen bunu ne zaman yapmıştın benim adetim iki gün geçti bak bugün ki testim böyle çıktı
Eki Görüntüle 1792410
Ben birde 3 ay önce kürtaj oldum onun gibi olacak diye çok korkuyorum
Canım peki sen bunu ne zaman yapmıştın benim adetim iki gün geçti bak bugün ki testim böyle çıktı
Eki Görüntüle 1792410
Gebelik var gibi görünüyor burdaCanım peki sen bunu ne zaman yapmıştın benim adetim iki gün geçti bak bugün ki testim böyle çıktı
Eki Görüntüle 1792410
Canim bak benim testim böyleydi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20160303_044413-jpg.1787698/
Canım peki sen bunu ne zaman yapmıştın benim adetim iki gün geçti bak bugün ki testim böyle çıktı
Eki Görüntüle 1792410
yarın da ben gidiyorummmmmm:) insallah görürüz kesemızı ve ıgnelere baslarız
Resimi görünce yazmak istedim. Ben de aralık 2015 kürtaj oldum nisanda hamile kaldım ve test çubuğu aynıydı şu an 2 buçuk aylık kızım var bu testte de gebelik var hcg arttıkça çizgi koyulasir daha yeni gebeliklerde bu renk oluyorCanim peki sen bunu kaçıncı gününde yaptın. Ben adetim 2 gün geçti yaptım bak böyle çıktı Eki Görüntüle 1792412 birde ben 3 ay önce kürtaj oldum onun gibi olacak diye çok korkuyorum
korkma canım bende 2 ay önce kürtaj oldum, kalbini karartan sakın, bu testte göre hamilesin :) benimde ilki okadar silikti :)
yumurtlama günümden 14 güm sonra yapmistim canim.
Icini ferah tut, teste göre hamilesin insallah :)
Gebelik var gibi görünüyor burda
Dun silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim yine silik çıktı yaa
Resimi görünce yazmak istedim. Ben de aralık 2015 kürtaj oldum nisanda hamile kaldım ve test çubuğu aynıydı şu an 2 buçuk aylık kızım var bu testte de gebelik var hcg arttıkça çizgi koyulasir daha yeni gebeliklerde bu renk oluyor
Hakkımızda hayırlısı inş herşey yolundadır. .Cnm bende adetim 2 gün geçtikten sonra kan verdim 83 çıktı test yapsam böyle çıkardı büyük ihtimal.2 gün sonra yine verdim 270 çıktı çok şükür sağlıklı ilerliyrz şuan.bende 3 ay önce kimyasal yaşadım ondan korkulrm var ama inşallah bu sefer guzel. olcak cnmcm.doktor ilaç da verdi.bence Sende hemen git yapılması gerek bişey varsa daha sağlıklı ilerlersn.
İşte bende tam bu yüzden çok tedirginim günüm 2 gün geçti ama testim hala silikDeğerin dusuktur her bünye hemen idrara vermez betayi . bazılarının gününde kop koyu oluyor iki çizgi de
Hakkımızda hayırlısı inş herşey yolundadır. .
İşte bende tam bu yüzden çok tedirginim günüm 2 gün geçti ama testim hala silik