- 2 Mart 2016
- 128
- 113
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
ciddimiiheyecandan yanlış yazmak yine iyi, benim ikidir kontrolde heycandan tansiyonum 9 a 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimiiheyecandan yanlış yazmak yine iyi, benim ikidir kontrolde heycandan tansiyonum 9 a 6
canım merhabaNabersiniz kızlar. ..biz tecrubeliyiz aynen sorabilirsiniz dicem de unuttum valla hamileliğin 7 sene oldu..
evet hatta doktor ısrarla sordu tansiyon hastası mısın fln diye.. heyecanlanınca düşer öyle benim, gözüm karar fln.. ama üst üste bu kadar uzun hiç düşmemişticiddimii
ne büyük mutluluk demi arkadaşım , bende az önce becerebildimayyy yaptimmmmmtesekurlerr
hayrettttyaa benimde iyneden korkuma dusuyooo iyneyi görünce elimayagim dolasiyoevet hatta doktor ısrarla sordu tansiyon hastası mısın fln diye.. heyecanlanınca düşer öyle benim, gözüm karar fln.. ama üst üste bu kadar uzun hiç düşmemişti
AyvallaaayaaaaSanki bebislerin cinsiyetini FALN ogrendikne büyük mutluluk demi arkadaşım , bende az önce becerebildim
Ayy evet bende 33yasindayim 2oglumvar biri 10 biri 2bucuk yaşında biri haziran biri temmuz dogumluu bu 3.inşallah hayırlı sağlıklı ama kizolurr inş yarismaya istanbuldan katiliyorummkızlar ara ara sayfalara bakındım ama, pek kimse kendini tanıtmamış (yada bana denk gelmedi)
ben başlayayım gece gece
yaşım 27
3. bebiş kısmetse
bir oğlum, bir kızım var
oğlumda 9 kasım 2005 doğumlu ( yani şuanki muhtemel dogumumda aynı görünüyo)
kızımda aralık 2008 doğumlu
yarşmaya ankaradan katılıyorum
hoşgeldin canımKızlar herkese selam grub acilmismidir acaba dedim 75 sayfa olduğunu görünce açıkçası şaşırdım :) Bugün bende test yaptım aynen ekteki gibi pozitif çıktı 3günlük gecikme yaşadım yarında kan testi vereceğim. İkinci hamileliğim ve bebeğim şuanda bir yaşına yeni girdi :)))
Amin inşallah bende 33 yaşında olacağım Almanya'da yaşıyoruz ama tatil için istanbula ve Erzuruma geldik şuanda bir hafta sonra döneceğizhoşgeldin canım
bende bugün giriş yaptım topike
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip tsin
benimd gönlümden kız geçiyor ama , bakalım kısmetimizde ne varAyy evet bende 33yasindayim 2oglumvar biri 10 biri 2bucuk yaşında biri haziran biri temmuz dogumluu bu 3.inşallah hayırlı sağlıklı ama kizolurr inş yarismaya istanbuldan katiliyorumm
Allahbilir de inşallah gonlumuzden geçeni Rabbim nasip ederrrr:)benimd gönlümden kız geçiyor ama , bakalım kısmetimizde ne var
Amin..Evet cnm 3.olcak inş. .seninkiler in cinsiyetleri ne...canım merhaba
geriye dönüp biraz sayfaları karıştırdımda yanlış anlamadıysam senin 3. çocuk
allah nasip ederse benimde 3. olacak
allahım utandırmasın hiçbirimizi
hadi insallah yarin haber ver mutlaka takvimi kuramamisin canim dogaci tarihi yaziyorsun mesala 10-11-2016 yazacan canimKızlar herkese selam grub acilmismidir acaba dedim 75 sayfa olduğunu görünce açıkçası şaşırdım :) Bugün bende test yaptım aynen ekteki gibi pozitif çıktı 3günlük gecikme yaşadım yarında kan testi vereceğim. İkinci hamileliğim ve bebeğim şuanda bir yaşına yeni girdi :)))
Büyük olan erkek küçük olan kızAmin..Evet cnm 3.olcak inş. .seninkiler in cinsiyetleri ne...
Evet biliyorum dedim kan testide yapayım öyle olsun tamda dogacagi tarihi yazmışsın:))hadi insallah yarin haber ver mutlaka takvimi kuramamisin canim dogaci tarihi yaziyorsun mesala 10-11-2016 yazacan canim