- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- Konu Sahibi Ikra meyra
Masallah erken uyumus ne guzel, benimki 11den once uyumuyorNeyse arkadaşlar ben çıkıyorumuuyuyacağımbenim ki uyudu grsrz iinş a.e.o
Hayirli geceler, iyi uykular :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah erken uyumus ne guzel, benimki 11den once uyumuyorNeyse arkadaşlar ben çıkıyorumuuyuyacağımbenim ki uyudu grsrz iinş a.e.o
Negatif yazmışsın ama hamile misin? Takvim yapmışsın merak ettim???benim 1 gun gecti adetim test negatif...butun hamile arkadaslari tebrik ediyorum sag salim kavusun insallah yavrunuza bende topige artik girmeme karari aldim hepinizi opuyorum...
Bende 25 ocakta düşük yaptım. Bugun adetim 5 gun gecti. Test yaptm negatif çıktı.canım aslında adet gormedım ben dusuk yaptım ocak 31 de. onu adet tarıhı olarak baz alırsam 2 gun gecıkmeyle 31 cıktı degerim salı gunu. bugun tekrar verdım 4 gun gecıkmıs oldu 81 olmus...
aynen bende ekim.annesi olurum sezaryan.oldugu icin yoksa 7 kasim ama 29 ekimde sezaryan yaparlarKizlar aslında ben ekim annesi olacağım çünkü 6 Kasım beklenen doğumtarihi iilk im sezeryan olunca buda öyle olacak haliyle ekim sonuna gelecek sağ Selamet inş.
Yarın yazarım canım doktorun ne dediğini inşallah bu ağrılar uzun sürmez
Benim pozitifte sutakvimii yapamadim biturlu cokbeceriksizimyaaa )Negatif yazmışsın ama hamile misin? Takvim yapmışsın merak ettim???
hesap sayfasina tikla kisisel bilgilerine ordan dogacagi tarihi yaziyorsun hemen altta kirmizi takvim var ona tikla son adet tarin.yaziyorsun dogacak tarih cikiyor onu yazacankızlar yaa gebelik takvini nasıl oluşturuyoruz
ikizde olabilir canim keseyi gordunuzmuKızlar ben dün kan vermiştim sonucum 4365 çıkmış. Dün sata göre 5+1 di sonuç çok yüksek değil mi? Acaba bu sıkintıli bi durum mu? Huzursuz oldum görünce
Yok canim doktora gitmedim henüz. Idrarda çıktı bende sağlık ocağında kan verdim bu kadar yüksek çıkabileceğini düşünmediğim için doktora haftaya giderim diyordum ama yarın gitsem mi ki yaaikizde olabilir canim keseyi gordunuzmu
Yazıyorum ama diyoki formata uygun tarih yazın deyip duruyooyaahesap sayfasina tikla kisisel bilgilerine ordan dogacagi tarihi yaziyorsun hemen altta kirmizi takvim var ona tikla son adet tarin.yaziyorsun dogacak tarih cikiyor onu yazacan
Yazıyorum ama diyoki formata uygun tarih yazın deyip duruyooyaa
ikizde olabilir canim keseyi gordunuzmu
bence yarin git csnim bende bugun ogrendim saglik hekimi yarin doktora git dedi kese varmi ogen dedi benimde 2-3 gun gecti 1000.0 cikti senin kac gun gecti bende takvim 4+3 gunluk diyorikizde olabilir canim keseyi gordunuzmu
KoyuyomkiAraya - koy
sen reg tarihi soyle ben hesaplim tarihi yazim sana okYazıyorum ama diyoki formata uygun tarih yazın deyip duruyooyaa
2subatsen reg tarihi soyle ben hesaplim tarihi yazim sana ok
Koyuyomki
canim bende yarin doktora gidecem bende bugun.ogrendim 1000.0 degerim aile hekimi yarin git kese varmi ogren dedi mutlaka git canimYok canim doktora gitmedim henüz. Idrarda çıktı bende sağlık ocağında kan verdim bu kadar yüksek çıkabileceğini düşünmediğim için doktora haftaya giderim diyordum ama yarın gitsem mi ki yaa