- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- Konu Sahibi Ikra meyra
Negatif yazmışsın ya ondan dedim. Benmde adetim 5 gun gecti ve negatif çıkıyoBenim pozitifte sutakvimii yapamadim biturlu cokbeceriksizimyaaa )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif yazmışsın ya ondan dedim. Benmde adetim 5 gun gecti ve negatif çıkıyoBenim pozitifte sutakvimii yapamadim biturlu cokbeceriksizimyaaa )
8-11-2016 yaz canim2subat
Sata göre bugün 5+2 canım.bence yarin git csnim bende bugun ogrendim saglik hekimi yarin doktora git dedi kese varmi ogen dedi benimde 2-3 gun gecti 1000.0 cikti senin kac gun gecti bende takvim 4+3 gunluk diyor
Ya erken dollenmiş yani adetin bittiği gibi yada ikiz :) aman saglıklı olsun da bosverKızlar ben dün kan vermiştim sonucum 4365 çıkmış. Dün sata göre 5+1 di sonuç çok yüksek değil mi? Acaba bu sıkintıli bi durum mu? Huzursuz oldum görünce
8kasim dogümBen . koymuştum bende o yüzden o yazı çıkmıştı
Ole yaziyom işte ama oyazi cikiyoo8-11-2016 yaz canim
sat kac canim ben 1 subat bugun 4+4 olduSata göre bugün 5+2 canım.
pembe cizgi olmus yazinin altinda ama neden olmuyorki ------------ bu sekilde cizgi8kasim dogüm
Ole yaziyom işte ama oyazi cikiyoo
Yapabildimmi cikiyomu şimdi acabaaapembe cizgi olmus yazinin altinda ama neden olmuyorki ------------ bu sekilde cizgi
tatlım artık görünüyor takvimin mesajlarda8kasim dogüm
canim 17 hafta cikiyor dogrumu takvimin oldu8kasim dogüm
ama 11-08-2016 olarak görünüyor, 08-11-2016 omayacak mıYapabildimmi cikiyomu şimdi acabaaa
ayyy yaptimmmmmtesekurlerrtatlım artık görünüyor takvimin mesajlarda
Yanlış yazmışım farkedip duzelttimmm heyecandannama 11-08-2016 olarak görünüyor, 08-11-2016 omayacak mı
Bibaktimm 17.haftanın içindeyim yazıyor noluyooo landedimmYanlış yazmışım farkedip duzelttimmm heyecandann
Sat 27 ocak canimsat kac canim ben 1 subat bugun 4+4 oldu
heyecandan yanlış yazmak yine iyi, benim ikidir kontrolde heycandan tansiyonum 9 a 6Bibaktimm 17.haftanın içindeyim yazıyor noluyooo landedimm
Oncelikle gôzün aydin Canim Ne guzel keseyi gormûssun darisi basimiza. Bende simdi heyecan yaptim ikiz olabilir mi acabaebyar bat+3 de hcg 1113tü benim, bence de ikiz olabilir bu arada bugün doktora gittik, kese oluşmuş ve 0.77cm bi miniğimiz var normalde kullandığım troid ilacına devam, magnezyum ve parol verdi.. 15 martta kalp atışlarını duymaya gidicez inş
dogrudur hcg sorun yoktur canim mesala yarin 2000.0 olur benim pazar 4000.0 olur sali 8000.0 olur iki gune iki kati yukselir canim haftaya sali 5+2 gunluk olucakSat 27 ocak canim
hep pozitif olanı düşünmek lazım, çifte mutluluktur inşallah hepimize kalp atışlarını duymak ve en önemlisi sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah canımOncelikle gôzün aydin Canim Ne guzel keseyi gormûssun darisi basimiza. Bende simdi heyecan yaptim ikiz olabilir mi acaba