- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bornova :)Ben atakentte oturuyorum.Evlenmeden önce Alsancakta oturuyordum ama hala çoğunlukla o taraftayım annemlerdeyiz yani sık sık Siz izmirin neresindensiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bornova :)Ben atakentte oturuyorum.Evlenmeden önce Alsancakta oturuyordum ama hala çoğunlukla o taraftayım annemlerdeyiz yani sık sık Siz izmirin neresindensiniz?
ayvalla bende coksinirleniyom buarada yaa napcaz boleeee cokdikkatli olmamiz gerekiyo 33yasim canım ; )Aynen banada yapiyo hatta sinirlendim yapistirdim eşim de güldü gıcık gicikk
Bana uyar vallaha bende telden giriyomm zor oluyooOff kizlar ya tlf dan giriyorum çokzzorlanıyorm hersey kkarıştı bi watsab kkurulumu kursa ya
Evet canim cok benzesiyoruz, ben de sana bakiyorum surekli :))Ne zaman gidiyoz doktora bakiim
Allah yardimciniz olsun çalışırken hamilelik zor olur valla ben evde iki is yapiyomm halim kalmiyo2bucuk yasindada oglumvar arkasinda sürekli kostur evde de yoruluyo insanbeee bizde calisiyoz
Ay sormayın hala ayagimdada salliyom ben gece çise alistiriyom bideKesinlikle insan evde de cok yoruluyo, hele bi de evde de ufaklik varsa
Paazartesi randevu aldımoöylesine ama erken diye gitmek istemiyorum sencee[/QUOTE]Benseniyerim, post: 45450499, member: 466620"]Evet canim cok benzesiyoruz, ben de sana bakiyorum surekli :))
Ben sali gunu gidiyorum doktora, sen ?
Senindemi ole yani sendemi ayakta salliyon halaaaa[/QUOTE]Paazartesi randevu aldımoöylesine ama erken diye gitmek istemiyorum sencee
Bende dizimde salliyordumhala tuvalete alistirmadim[/QUOTE][QUOTEmm, post: 45450563, member: 742858"]Ay sormayın hala ayagimdada salliyom ben gece çise alistiriyom bide
Şimdiden alistir bencee kız hamislik ilerleyince zor olurrr ee buseferde bebis dogcakk bayaa uzayacak yazık cocugaa[/QUOTE]Bende dizimde salliyordumhala tuvalete alistirmadim
Alistiracagim cnm ins havalar isinsin biraz dedim malum anlarsin ya[/QUOTE]Şimdiden alistir bencee kız hamislik ilerleyince zor olurrr ee buseferde bebis dogcakk bayaa uzayacak yazık cocugaa
Tmm ins allah a emanet olunValla bende ole diyodumdaa hamis olunca ve ilerleyince zor olcani dusunerekk başladım alistirma tuvaletiyle kolay alisiyoo sende dene bence sonra zor olucak