- 2 Mart 2016
- 128
- 113
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ayy hadiya budurum kötü olduBende tam aşılamaya başlamıştım dolgum düştü . morfin vurdurmadan geçici dolgu yaptırdım daha asilamam yapılmamıştı ama yine de vurmadi iğne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadiya budurum kötü olduBende tam aşılamaya başlamıştım dolgum düştü . morfin vurdurmadan geçici dolgu yaptırdım daha asilamam yapılmamıştı ama yine de vurmadi iğne
Kizlar hcg artışı hergün ne kadar yükseliyor
Ben izmirliyim ama erzurumda yasiyorum.Kızlar İzmir'li olan kasım anneleri varmı acaba?
Nasil gidiyo cnmBen izmirliyim ama erzurumda yasiyorum.
Siz izmirin neresindesiniz ?
CalisiyormusunBen izmirliyim ama erzurumda yasiyorum.
Kizlar aslında ben ekim annesi olacağım çünkü 6 Kasım beklenen doğumtarihi iilk im sezeryan olunca buda öyle olacak haliyle ekim sonuna gelecek sağ Selamet inş.
Haydaaa cnm sakamisin sen yaa bu da aynii o yuzdenseni siki takip ediyorum:))Benim de ekim sonu olur sanirim, ilkim sezeryan cunku.
Bu arada calisiyorum canim, ogretmenim. Oyle uykum geliyor ki son gunlerde, ogrencilerin karsisinda gozlerim kapaniyo resmen
Evet benim 2 bucuk yadindaki yuzundenaz once dusmekten korudu allah imLivambuçuk yaşındaki yüzünden oncez omber: 742858 .!.:Allah yardimciniz olsun çalışırken hamilelik zor olur valla ben evde iki is yapiyomm halim kalmiyo2bucuk yasindada oglumvar arkasinda sürekli kostur evde de yoruluyo insanbeee bizde calisiyoz
Yarın yazarım canım doktorun ne dediğini inşallah bu ağrılar uzun sürmezBenim tam otobüse binerken çekildi sol kasigim topalladim o derece. Normalde 1 2 gundur bel agrim oluyor ayakta durunca ama dengeliyordum dinlenerek şimdi cizz cizz yanıyor genelde normal diyorlar ama sor bende soracagim
Ayy dusuyomuydunn ya dikkat et canım valla nasıl koruyacaz kendimizi bilmiyorum yaa uyurken falan uyanıp üstüme atliyveriyoo anne kalk diyeEvet benim 2 bucuk yadindaki yuzundenaz once dusmekten korudu allah im
Ben atakentte oturuyorum.Evlenmeden önce Alsancakta oturuyordum ama hala çoğunlukla o taraftayım annemlerdeyiz yani sık sık Siz izmirin neresindensiniz?Ben izmirliyim ama erzurumda yasiyorum.
Allah korusun insMarikeinş. ost: 45450380 .!.:Ben atakentte oturuyorum.Evlenmeden önce Alsancakta oturuyordum ama hala çoğunlukla o taraftayım annemlerdeyiz yani sık sık Siz izmirin neresindensiniz?