• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay senin Kv de burnundan kıl aldırmıyor :/ boşver fazla kurcalama , yanlış anladın falan de geç , isterse gelmesin :)
Keşke gelmese :) hiç sorma ya bunun çocuklar bunu o kadar havalandirmislar nazlandirmislar anlatamam ben öz annemi böyle cekmedim ya.eşim de ödü patliyo kusecek die

Canim eviniz tek odali mi? Klima acacgin zaman guzel bi sekilde annecim klima carpmasin istersen obur odaya gec ben emzirene kadar falan desen. Bu kaynanalar hep bi alingan ya.
Ay öyle desem kıyamet kopar ağlar küser sıkılıyorum ben tek başıma başka odada diyo çocuk gibi ya benim annem 40 yil kalsa.böyle bişey yapmaz ne damada ne geline

Aaaaa benim dün ondan mı sütüm çok geldi acaba , hemen yemeye devam edeyim o zaman resmen 2 saatte memelerim taş gibi olmuştu , hemen üzüm yiyorum , yalnız benim bebekte çok gaz yaptı , uzun zamandan sonra kızım gaz Yüzünden ağladı dün :KK43:
Üzüm ve dereotu arttırıyor. Saraçoğlu dedi. Ben her gün yiyorum. Gece yemiyorum yoksa çok oluyor

Sutu artirmak icin bira mayasi tableti kullanan oldu mu? Ben uc haftadir falan kullaniyorum pek bi faydasini gormedim. Herkes yazmis cok etkili kesin sonuc soyle artiriyo boyle costuruyo.. Bunyeye gore degisiyo sanirim. Helvaya devam :)
Canim İbrahim Saraçoğlu süt için kuru incir kürunu tavsiye etti tv de. Ben dün akşam taze incir yedim baya bir çoğaldı gece sabaha kadar taş gibi oldu göğüs kerim.tavsiye ederim bir dene.

Hepimizin beneğini korusun canım , ypk bu Çığlık farklı resmen kıvrandı kızım , birde Mango passion içmiştim acaba gazdan mı ağladı dedim ama Karnı yumuşaktı ... Pazartesi ilk işim nazar Boncuklu künye almak olacak , dışarı çıkarken takarım ...

Canim ya nazar boncuğu nu nazardan korusun diye takacaksan.tamamen hurafeden ibaret olduğunu söyleyeyim.onun yerine bol bol okumayan devam:)

Bu olur mu uyku arkadaşı
Olur canım neden olmasın. Elleriyle oynayacağı kulak kol vs gibi şeyleri olmalı tüyleri dökülmemeli. Ve kolayca alabileceğin bir şey olmalı. Kaybolursa eskirse büyük sıkıntı :)
Örtü gibi olanlara daha çabuk alışıyorlar diye okumuştum o yüzden ben öyle bir şey aldım.

ahahah canım çok tatlısınız gerçekten. canım bir şey çekmedi. bunu denemek isterdim ama gülmekten yapamayız biz :))
annex şu an ben emzirirken bebek tutamıyor ondan oldu diye gelip göğsümü sıkmakla meşgul
Valla ben masaj yaptım sıcak soğuk kompres yaptım geçmedi. Soğanlı yumruk birebir :):):)

R r0s3n çok tatlı görünüyor bebeğin tutuşu
maşallah
Alışır bence. Benimki çoktandır elimi ve tshirtumu tutuyor. Bazen de kendi kıyafetini tutuyor. Oğlum da öyleydi. Elinde bişey tutar uyur hala aynı şey olmasa da uyuyor

Selam arkadaslar giremedim kusura bakmayın kizimin da mevlidi oldu cafede oldugu icin hazirlik buyuktu cok yorucu cok yogun gecti dha yarin kuzenimin sunneti var ildisi yapacagiz

Kamera kayitta degilmis
Karakoldan da birnsey cikmadi cikmaz da zaten devriye polis de gelmedi kendimnde hukukcu oldugum icin biliyorum bi sonuc cikmaz

Daha once 2 kere baba evindeyken hirsiz girdi 1 kere gaspa ugradim telefonum calindi 3ünde de sonuc takipsizlik karari

Bunda da takipsizlik cikacak

Yalniz esim beni aradiginda eve girenin o olmadigini farkettigim an yuregime giren korkuyu tarif edemem

Hic kafami crvirip iceri bakmadan adim bile atmadan direkt kapiyi kilitledim

Ve esim eve resmen 180 hiza basip gelmis

Ztn bunlarin hepsi 5 dk icine fln oldu kim girdiyse ben telefonla konustuktan snra cikti

Sesim duyulmustur sesli konustum

Yalniz esim eve geldi sanip onun yatak odasina gelmesini bekliyordum niye evde yuruyor ki dedim direktnyatak odasina gelir eve gelir gelmes normalde

Allah allah diyoeum icimden bu adam neden yanima gelmiyor?

Iyi ki kalkip bakmamisim
Iyi ki o sirada esim beni aramis

Bu da boyle kotu bi ani olarak kalacak :(

Back
X