• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@nrcnmer PembeLokum PembeLokum @falling_water

:) Kızlar benim eşim de titizlik takıntı halinde.
Bana diyor ki elimde sürekli yaş temizlik bezi olacakmış. Tozları daha sık almaliymisim. Islak mendille koltuk ya da yer silinir miymis? Her an bez yıka sil uğraşacak halim kalmıyor. Oğlumun eli ağzı değse koltuğu, meyve suyu damlatsa yeri ıslak mendille aliveriyorum napayım.

bekarken haftada bir cam silermis. Ev arkadaşı söylemişti. Her pazar cam silmekten kurtuldum yenge demişti:)
Hatta benim komşularım bile temizliğin detaylarini benim kocamdan öğrendiklerini söylerdi. Benim anlattıklarımdan

Eşimle ilk beş sene temizliği beraber yapardık. Camları siler evi süpürurdu. Pazar günleri kahvaltı hazırlardı.

4 senedir ev işlerine yardımı kesti.
Bu sefer de dırdır başladı. Yapmıyor inadından dayanamıyor. 4 sene once kv kaynim ve bir arkadaşı karışma ev işine dedi. Bu da işe yardımı kesti ama dır dır etmeye başladı.

:KK57: ay ben şok

hayır olsun inşallah ben ıspartadayım tanışalım inşallah Nasıl bi rüyaydı nerde tanıştık ?
Valla mekan bilmiyorum neresi seni görüyorum baya sıcak konuşuyoruz ben de seni soğuk saniyodum ya ne kadar sicaksin diyorum böyle omuzlarında saçların vardı hafif kumral :) ben de izmirdeyim canim :)

Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?

Benimki oyle agliyor oyle agliyor ki garibim catliyor en sonunda yorgun dusuyor biraz emip uyuyor..

Ama.her aksam banyo yaptiriyordum uyusun diye bir ara

Yavaş yavaş bıraktırabilirsin diye düşünüyorum Can'ım
Emzik alıyor mu uykudan önce sakinleştirip emzik verirsen uyuyabilir belki
Ben uyku saatinde yatağına koyuyorum karnı tok ise emziğini emerek uyuyakalıyor
Cok guzel alistirmissin benimki hayatta o sekilde uyumaz uykuya karsi direnio adeta. Emzigi de tutmadi kac kere denedim almadi

Benimki oyle agliyor oyle agliyor ki garibim catliyor en sonunda yorgun dusuyor biraz emip uyuyor..

Ama.her aksam banyo yaptiriyordum uyusun diye bir ara
Kendi kendine uyuyabilen bebeklere okadar ozeniyorumki. Artik internetten arastirmam lazim nasil uyku egitimi verilir diye bi kac tuyo ogrenmem lazim

Şu mamayı Bi ben veremedim ya mama verirsem sütüm kesilecekmiş gibi Bi psikolojideyim kızım zayıf ama yine de vermiyorum mama

Mama ben de vermiyorum, mama vermemek icin ben nereye gidersem cocugumu da oraya goturuyorum ve istedigi her zaman her yerde bi yolunu bulup emziriyorum. Adliyede, kuaforde, cay bahcesinde orda burda her yerde

Kendi kendine uyuyabilen bebeklere okadar ozeniyorumki. Artik internetten arastirmam lazim nasil uyku egitimi verilir diye bi kac tuyo ogrenmem lazim

Benim bildigim seyleri soyleyeyim

Her aksam ayni saatte banyo sonra ayni pijamayi giydirmek emzirmek ayni ninniyi soylemek ve bebegi yatirip surekli pis pis pis pis ya da şş şş şş şş diyerek kendi kendine uyumasini bekleme

Benim bildigim seyleri soyleyeyim

Her aksam ayni saatte banyo sonra ayni pijamayi giydirmek emzirmek ayni ninniyi soylemek ve bebegi yatirip surekli pis pis pis pis ya da şş şş şş şş diyerek kendi kendine uyumasini bekleme
Bizimki sallanmadan nasil uyicaksa artik. Neyse denicem ama pes ettirmezse iyi benim kiz

Mama ben de vermiyorum, mama vermemek icin ben nereye gidersem cocugumu da oraya goturuyorum ve istedigi her zaman her yerde bi yolunu bulup emziriyorum. Adliyede, kuaforde, cay bahcesinde orda burda her yerde
Dışarı çıkarken anne sütü alıyorum yanıma 3 saat idare esiyor termos çantaya koyuyorum 3 saatten sonra ya emzirmenin bir yolu ya da mecburen mama ağzına biberon girince susuyor benimki maşallah 10cc içip rahatlıyor bırakıyor birkaç saat daha kazandırıyor bana :)

Dışarı çıkarken anne sütü alıyorum yanıma 3 saat idare esiyor termos çantaya koyuyorum 3 saatten sonra ya emzirmenin bir yolu ya da mecburen mama ağzına biberon girince susuyor benimki maşallah 10cc içip rahatlıyor bırakıyor birkaç saat daha kazandırıyor bana :)
Cnm sütü nasıl muhafaza ediyosun disardayken

Ben sut sagmaya cok useniyorum artik yaa kim yikayacak bunlari simdi diye useniyorum valla
Yarin obur gun nobetci avukatliktan beni geceleri cagiracaklar o zaman naparim onu dusunuyorum gene bebegi alip gidecegim sanirim :D

Back
X