• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de yapmiyorum ama hemen hemen ayni saatlerde uyuyor zaten oglum. 4. Aydan sonra rutin olusturmaya baslayacagim ama.

o rutinler ne yazik ki masal oluyor bir cok anne icin.

Kesinlikle olmuyo hicbir rutinimiz yok. Ama bebeğim biraz daha düzene girdi buara.inşallah bozulmaz
7buçuğa doğru uyudu mesela geri uyandı eee biraz uykulu olduğu için banyo yaptıramıyorum. Bir gün bir günü tutamıyor yani. Banyo işi biraz zor bence ya. Loş karanlık ortam müzik emzik. Başka rutin yok. Haa pijama giyme var bir de :) banyoyu uykuyla eşlemek ilerde sıkıntı olur diye vazgeçiyorum banyo işinden :)

Ben 5 güne bir yıkıyorum :)
cidden mi ay nasıl durduruyorsun öyle ben bir gün yıkamayınca içim içimi yiyor. O gün de siliyorum pamukla :) kendimin gün boyu birileri tarafından öpülüp dokunulduğunu düşününce yıkanmak isterdim yani. O yüzden oğluşumu da yıkıyorum :)

Uyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Yapıyoruz canım, her gece 7 de banyo sonra emme sekizde uyku. Artık metabolizması alıştı, geçen biraz geciktik yıkamaya, uykusu başına vurdu etinden et koparmış gibi ağladı banyo boyunca ki en sevdiği anlar banyo zamanı yani

Uyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Yok canim ya. Banyoya esim yardim ettigi icin her gun yaptiramiyorum zaten beyefendi her gun yoruluyomus gunasiri.. Biz aksam olunca iceriyi karartip sesimizi alcaltiyoruz o kadar. Uyku rutini icin uyku egitimi zamanini bekliyorum acikcasi.
Bu arada bebegin kiyafetlerini gece/ gunduz diye ayirmak da uyku rutinine alismasini kolaylastiriyomus. Ustundekiyle vakitsizce sizmazsa bunu da yapmaya calisiyorum :)

Yok canim ya. Banyoya esim yardim ettigi icin her gun yaptiramiyorum zaten beyefendi her gun yoruluyomus gunasiri.. Biz aksam olunca iceriyi karartip sesimizi alcaltiyoruz o kadar. Uyku rutini icin uyku egitimi zamanini bekliyorum acikcasi.
Bu arada bebegin kiyafetlerini gece/ gunduz diye ayirmak da uyku rutinine alismasini kolaylastiriyomus. Ustundekiyle vakitsizce sizmazsa bunu da yapmaya calisiyorum :)

Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?

Yapıyoruz canım, her gece 7 de banyo sonra emme sekizde uyku. Artık metabolizması alıştı, geçen biraz geciktik yıkamaya, uykusu başına vurdu etinden et koparmış gibi ağladı banyo boyunca ki en sevdiği anlar banyo zamanı yani
Aynen bizimkide bi gün öyle yaptı
Nasıl panik olduk
Dediğin gibi sanki Eti'ni sıkmışız :))

Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?
Yavaş yavaş bıraktırabilirsin diye düşünüyorum Can'ım
Emzik alıyor mu uykudan önce sakinleştirip emzik verirsen uyuyabilir belki
Ben uyku saatinde yatağına koyuyorum karnı tok ise emziğini emerek uyuyakalıyor

Kızlar geceleri bebeğinizi mızırdanınca alıyor musunuz beşiğinden yoksa ağlamasını mı bekliyorsunuz ?
MıZırdandığında alıyorum Can'ım
Ağladıktan sonra uyutması zor oluyor
Mızırdanınca gözlerini açmıyor bile karnını doyuruyorum tekrar uyumaya devam

Kızlar geceleri bebeğinizi mızırdanınca alıyor musunuz beşiğinden yoksa ağlamasını mı bekliyorsunuz ?
ağlayınca da bir müddet bekliyorum canım sakinleşip uyursa almıyorum. Devam ederse alıyorum. Bacaklarını hareket ettirip varsa gazını çıkarttırıyorum. Emziriyorum yatırıyorum.

Back
X