- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.041
18:00 da banyo 19:00 ile 20:00 arası uykuya geçişUyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18:00 da banyo 19:00 ile 20:00 arası uykuya geçişUyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Ben de yapmiyorum ama hemen hemen ayni saatlerde uyuyor zaten oglum. 4. Aydan sonra rutin olusturmaya baslayacagim ama.
o rutinler ne yazik ki masal oluyor bir cok anne icin.
7buçuğa doğru uyudu mesela geri uyandı eee biraz uykulu olduğu için banyo yaptıramıyorum. Bir gün bir günü tutamıyor yani. Banyo işi biraz zor bence ya. Loş karanlık ortam müzik emzik. Başka rutin yok. Haa pijama giyme var bir de :) banyoyu uykuyla eşlemek ilerde sıkıntı olur diye vazgeçiyorum banyo işinden :)Kesinlikle olmuyo hicbir rutinimiz yok. Ama bebeğim biraz daha düzene girdi buara.inşallah bozulmaz
cidden mi ay nasıl durduruyorsun öyle ben bir gün yıkamayınca içim içimi yiyor. O gün de siliyorum pamukla :) kendimin gün boyu birileri tarafından öpülüp dokunulduğunu düşününce yıkanmak isterdim yani. O yüzden oğluşumu da yıkıyorum :)Ben 5 güne bir yıkıyorum :)
Yapıyoruz canım, her gece 7 de banyo sonra emme sekizde uyku. Artık metabolizması alıştı, geçen biraz geciktik yıkamaya, uykusu başına vurdu etinden et koparmış gibi ağladı banyo boyunca ki en sevdiği anlar banyo zamanı yaniUyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Iyi yapiyosun is basa dusmeden kendiliginden bi ise yarayacagi yok bunlarin :)bu kocalar bi çocuğu yaparken işe yaramış anlaşılan. gerçi ben veriyorum çocuğu sürekli eline bişeyleri bahane ederek alışsın diye
O konuda yardimci olamam ama bebegin rahatca donebilene kadar besiginin icinde yastik, yorgan, buyuk pelus oyuncak bulundurmamak gerekiyo diye biliyorum.arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Yok canim ya. Banyoya esim yardim ettigi icin her gun yaptiramiyorum zaten beyefendi her gun yoruluyomus gunasiri.. Biz aksam olunca iceriyi karartip sesimizi alcaltiyoruz o kadar. Uyku rutini icin uyku egitimi zamanini bekliyorum acikcasi.Uyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Yok canim ya. Banyoya esim yardim ettigi icin her gun yaptiramiyorum zaten beyefendi her gun yoruluyomus gunasiri.. Biz aksam olunca iceriyi karartip sesimizi alcaltiyoruz o kadar. Uyku rutini icin uyku egitimi zamanini bekliyorum acikcasi.Uyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Tsk ederimben buyuk ogluma sma kullanmistim. hicbir sikinti yasamamistik.
Ben yapiyirum her gun ayni saatte uyumuyo ama her aksam ayni saatte banyo masajimiz varUyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Aynen hatta mama nasil verilir onu bile bilmiyorum :)Şu mamayı Bi ben veremedim ya mama verirsem sütüm kesilecekmiş gibi Bi psikolojideyim kızım zayıf ama yine de vermiyorum mama
Mizirdadigini duyunca otomatikmen acikmis oluyo gece direk memeyi veriyorum ben:) ama genelde geri hemen uyuya kaliyo 5-10dk icindeKızlar geceleri bebeğinizi mızırdanınca alıyor musunuz beşiğinden yoksa ağlamasını mı bekliyorsunuz ?
PembeLokum babynesti götürsem otelin verdiği yatağın içine koyup ona yatırsam Nasıl olur?
Vazgeçirsen iyi olur Can'ım çok zor olur sizeKizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?
Ne yapsam bilemedim tatile falan gitmek istemiyorum onu düşün bunu düşünBabynest nasil yumusak mi? Hani cok yumusak bir zeminde yatmalari iyi degil ya canim orta sertlikte olmasi gerekiyor
Haklısın aslında o mızırdandıkça uyuyamıyorum ben zaten en iyisi bir an önce problemini çözmek :)Mizirdadigini duyunca otomatikmen acikmis oluyo gece direk memeyi veriyorum ben:) ama genelde geri hemen uyuya kaliyo 5-10dk icinde
Aynen bizimkide bi gün öyle yaptıYapıyoruz canım, her gece 7 de banyo sonra emme sekizde uyku. Artık metabolizması alıştı, geçen biraz geciktik yıkamaya, uykusu başına vurdu etinden et koparmış gibi ağladı banyo boyunca ki en sevdiği anlar banyo zamanı yani
Yavaş yavaş bıraktırabilirsin diye düşünüyorum Can'ımKizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?
MıZırdandığında alıyorum Can'ımKızlar geceleri bebeğinizi mızırdanınca alıyor musunuz beşiğinden yoksa ağlamasını mı bekliyorsunuz ?
ağlayınca da bir müddet bekliyorum canım sakinleşip uyursa almıyorum. Devam ederse alıyorum. Bacaklarını hareket ettirip varsa gazını çıkarttırıyorum. Emziriyorum yatırıyorum.Kızlar geceleri bebeğinizi mızırdanınca alıyor musunuz beşiğinden yoksa ağlamasını mı bekliyorsunuz ?