- 17 Aralık 2014
- 392
- 509
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Kızlar benide yazın listeye..26 Eylül.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bende bu yılın haziran annelerindenim. Hamilelik cok keyifli bir dönem, cok başka. Ve ardından meleginin büyüdüğünü görmek gulumsemesi her şeye bedel. Allahım isteyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah.
Ve siz bekleyenler de insallah bir an önce güzel haberi alir ve güzel bir hamileliğin ardından yavrularinizi kucağınıza alırsınız.
Allahim hepinize kolaylıklar versin :)
Ben dogum yaptım :) 2015 haziran annesiyim yani :) kızım 3.5 aylık şu an :)Amin inşallah ne kadarlık hamişsin :)
Oyy büyütmüşün bile allah uzun ömür versin minik kızına inşallah :)Ben dogum yaptım :) 2015 haziran annesiyim yani :) kızım 3.5 aylık şu an :)
Bende haziran annesi olacagim arkadaslar allahin izni ile insallah
Asilama oldun 14. Gunu ogrendimKaçıncı gün ogrendiniz?
Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsinAsilama oldun 14. Gunu ogrendim
Bende haziran annesi olacagim arkadaslar allahin izni ile insallah
2 bos gebelikten sonra saglikli hamileligin oldu mu, ben de bir yil arayla bos gebelikten iki kez kurtaj oldum..genetik testler yapildi kan pihtilsmasi varmis güya. ..bi dahakine iğne olucaksin hergun dendi...Hepimiz bir umutla bekliyoruz,istiyoruz zaten..Allah ne zaman "ol" derse oluyor..
Az gezmedim bende hamile topiklerinde,kendi konumu bile açmıştım hamile kalmayı çok istediğim zamanlar..2 tane boş gebelik dolayısıyla düşüğüm oldu mesela..Zor zamanlarda geçti başımdan..Hayırlısı nasip oluyor her zaman,ben buna inanıyorum..
Allah dileyen herkese versin inşallah..
Kaçıncı asilama canım. Ben ilaç tedavisiz. İğnesiz oldum.. tutmadı geçen ay.Asilama oldun 14. Gunu ogrendim
2 bos gebelikten sonra saglikli hamileligin oldu mu, ben de bir yil arayla bos gebelikten iki kez kurtaj oldum..genetik testler yapildi kan pihtilsmasi varmis güya. ..bi dahakine iğne olucaksin hergun dendi...
Benim yumurtlanam kendiliginden olmuyor canm klomende ise yaramadi igneli asilama tedavisi oldum ilki tuttu dustu 2. Tutmadi 3. Tuttu sukur insallah kucagima almak nasip olur darisi sanaKaçıncı asilama canım. Ben ilaç tedavisiz. İğnesiz oldum.. tutmadı geçen ay.