- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #56.141
Valla canım, sorduğum soruların cevabını inan bilmiyorum istersen doktoruna ara bir sor. Sadece geçmiş olsun demek istedim.kızlar selamlar.
oğlum komşunun kızından hastalık kaptı boğaz enfeksiyonu. bir birlerine sarılıp öptüler geçtiğimiz pazar. çarşamba gününden beri hasta. hem 4 tane diş çıkarıyor. bir de enfeksiyon eklendi. kanında görüldüğü için ve yğkseleceği için, toz antibiyotik verdi doktor. bitene kadar kullanacak. ateşi de 39 lara çıkınca ateş düşürücü de eklendi. ilk kez ilaç içiyor, ateş düşürücü bile 14 ay boyunca içmedi yavrum. ya ilk kaşıkta daha nerden biliyosun sen ilaç olduğunu. dudaklarını kitledi ve içmiyor. eşimle kıstırıp yanaklarını sıkarak açıyopruz. burnunu sıkıp yutuyor. ilk denemede yaptık böyle burnunu sıkmadan ya resmen yere tükürdü. tadı çok güzel. ben anlamıyorum nasıl anlıyor ilaç olduğunu görüntüsünden. yemek sanıp açsaya ağzını.
çıkacak olan dişlerin ucu gözüküyor ve üstlerine kan oturdu bildiğiniz. azı dişleri(2 tane) köpek dişleri(2 tane) doktor aynı anda çok nadir çıkar dedi.
benim sormak istediğim birşey vardı unuttum. antibiyotik ile süt içilmiyor biliyorum o yüzden 3 saat önceden içiyor sütü. peki pekmez ile antibiyotik içilir mi mesela yarım saat sonra. yoksa onu da mı 3 saat önce veya sonra vermeliyim?
İlaç konusunda bizimki de çok sorun çıkarıyordu, şimdi şırıngaya alıştı. Demir ilacını onunla veriyoruz, belki antibiyotikleri filan da şırıngayla verebilirsin.