Valla canım düşün düşün olmuyor bu iş bir deli cesaret edip yapacaksın yoksa vazgeçecek bir sürü sebep var :)
Ben işin hamilelik kısmını söyleyebilirim şu an. Kızım 8 aylıkken hamile kaldım. Benim kızıma hamileliğim de çok ağır geçmişti. Bunda da İlk 4buçuk ay bulantı istifra yerimden kalkamadım yer yatağı yaptık oturma odasına ben genelde yattım kızım da mecbur kendi kendine takıldı kapıyı kapatıyordum çıkamıyordu odadan, yemek yiyemiyordum vs yapamıyordum annem yapıyordu Ya da dışardan söylüyorduk, ev işi de yapamadım
Sonra da işte ev işi ve yemek yapmaya başladım şimdi kızım nerdeyse 14 aylık ben de 6buçuk aylığım kızımı tek başıma parka da götürüyorum, banyo da yaptırıyorum tabi geceleri çok ağrım oluyor ve kızımı kucağımda taşıyabiliyorum anne olunca insan güçlü oluyor işte :)
Kızım henüz yürümüyor. 2 kere de Deniz tatiline gittik hamile ve bebekli :) Ben çok isteyerek hamile kaldığım için ne kadar zor olursa olsun mutluyum. Kızım büyük olsa da zor olacaktı sonuçta şimdiki fark kızım şu an anlamıyor onunla ilgilenirken hamilelikten dolayı zorlandığımı anlayacak yaşta olduğunu sanmıyorum anlamıyor yani o yüzden seviniyorum böyle böyle geçiyor işte üzülmüyor kızım yani anlatabildim mi bilmiyorum çok küçük anlamıyor işte :)
Bu arada Hale'n daha emzirmeye devam ediyorum