-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.961
Merhaba hoşgeldin canim bende 3 aydır çalışıyorum bizede babaanne bakıyor eltimin iki çocuğunu büyüttü oda çalışıyor bizdede çoklu besin alerjimiz var 3 aydır diyetteyiz dur durak bilmiyoruz maşallah çok hareketli uyku dışında yemek için oturuyor yoksa hep oda oda geziyoruz cantamizi kolumuza takip bay bay diyoruzuzunca bır aradan sonra merhaba kızlar:) nasılsın?maşallah bebişler buyudu 2. ye hamıle olan arkadaslarımız var. nasılsınız nasıl gecıyor hayatınız bebişler neler yapıyor?bizimki inanılmaz yaramaz , ben çalışıyorum su an babaannemiz bakıyor. ayrıca sut ve coklu gıda alerjısıyle ugrastık ugrasıyoruz 1 senedır, cok sukur epey yol katettık. sizlerde durum nedır?
oyy Allah bağışlasin canım ne güzel bir kiz bir erkek. Bakalım benimde kızım var bu gebelik yeni henüz 4 haftalık filandır sanırım. Sabah kan testi yaptırdım bakalim yarin alicam sonucu. Sağlık ocagi geç cikariyo. İnşallah benimde erkektir gönlümden geçen o ama sağlıklı olsun iki kızım olsun ne fark eder. Allahım neyi hoş görürse bana kabulum
Bence de... Bir kızın varsa bir de kız kardeşi olmalı. Diğer taraftan eşim için bir oğlum olsun isterim. Allah a şükür eşim o erkek de erkek diyenlerden değil ama hani her baba bir oğlum olsun ister ya, ben o yüzden diyorum. Tabii ki sağlık her şeyden önce gelir.Yaşları yakın iki kız olması da çok güzel oluyor rahmetli ablamla benim aramda 26 ay vardı biz arkadaş gibiydik her zaman. Bir koz bir erkek olması da iyi oluyor iki duyguyu da tadıyorsun. :) her iki ihtimal de çok güzel :)
Yaşları yakın iki kız olması da çok güzel oluyor rahmetli ablamla benim aramda 26 ay vardı biz arkadaş gibiydik her zaman. Bir koz bir erkek olması da iyi oluyor iki duyguyu da tadıyorsun. :) her iki ihtimal de çok güzel :)
Bence de... Bir kızın varsa bir de kız kardeşi olmalı. Diğer taraftan eşim için bir oğlum olsun isterim. Allah a şükür eşim o erkek de erkek diyenlerden değil ama hani her baba bir oğlum olsun ister ya, ben o yüzden diyorum. Tabii ki sağlık her şeyden önce gelir.
aynen canım :) ama ben hamile değilmişim. Kan testi sonuçlarını aldım bugün negatif. İdrar pozitif kan negatif anlayamadim ama hayırlısı olsun :)
Ben henüz sonuç alamadım bugün tekrar Kan verdim sagolsunlar gereksiz bir test istemişler boşu boşuna 3 tüp kan verdim.
benim sonuçta boş çıktı beta hcg değerim 1 çıktıYa şu hayatta en zorlandığım şeylerden biri kan vermek :) hele tüp tüp olunca aman Allahım
Bakalım senin sonuç nasıl çıkacak
Aaa yapma yaa ilginç olmuş hayırlısı olsun canım tüh havalara girmiştik :)
benim sonuçta boş çıktı beta hcg değerim 1 çıktı
Ya enteresan hakikaten tam tersi olur genelde:)aynen canım :) ama ben hamile değilmişim. Kan testi sonuçlarını aldım bugün negatif. İdrar pozitif kan negatif anlayamadim ama hayırlısı olsun :)
Ya enteresan hakikaten tam tersi olur genelde:)
Senin regl gunun geçti mi öyle mı yaptın testi?Kaç gün gecti?
Ben dört gebelik yaşadım ikisi dusukle sonuçlandı.Birini bilmiyorum da diğer üçünde de regl gecikmesiyle idrar testi yapardım hiç çıkmazdı.ilkhamileligimde de bir hafta g ectigi halde kanda çıkmadı.dok.gbelik yok deyip söktürücü hap verdi.maalesef kullandım hap bitti hala regl hemen gelm edi sonra hamilemisin meğer sancyla beraber düşük yaptım.
Son hamilelik de de 5 gün geçti kanda çıkmadı iki gün sonra falan tekrar kanda baktirdim öyle çıktı.diycegim şey belki de vardır.regl olmazsan bir haftaya tekrar baktır kanda.
Geçmiş olsun canım. 10 haftadan sonra düşük gerçekten çok üzücü. İnşallah en kısa zamanda toparlanirsin.Merhaba kızlar bende uzun zamandr yazamadım
Bende hamileydim kalp atışını falan duymustuk cok sevınmiştık
Çünkü oğlum 6 yıl sonra olmustu buda oğlum tam bir yasına girince öğrenmiştik
Hep Allahım saglıklı hayırlı salihli evlat ile müjdele diye dua etmiştim çünkü instagramdaki bazı bebeklerden cok etkileniyordum
Maalesef 10 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendik gecen hafta kürtaj oldum
Üzüldüm tabi ama yine dr şükrettim Rabbim e hayırlısı buymuş diye
Şimdi annemdeyim biraz dinlenmek için geldim
Malum oğlan çok yaramaz sadece uyurken ne dinlenirse o kadar sürekli ayakta karıştırma peşinde
Benden de haberler bu kadar kızlar
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Merhaba kızlar bende uzun zamandr yazamadım
Bende hamileydim kalp atışını falan duymustuk cok sevınmiştık
Çünkü oğlum 6 yıl sonra olmustu buda oğlum tam bir yasına girince öğrenmiştik
Hep Allahım saglıklı hayırlı salihli evlat ile müjdele diye dua etmiştim çünkü instagramdaki bazı bebeklerden cok etkileniyordum
Maalesef 10 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendik gecen hafta kürtaj oldum
Üzüldüm tabi ama yine dr şükrettim Rabbim e hayırlısı buymuş diye
Şimdi annemdeyim biraz dinlenmek için geldim
Malum oğlan çok yaramaz sadece uyurken ne dinlenirse o kadar sürekli ayakta karıştırma peşinde
Benden de haberler bu kızlar