- 2 Ağustos 2014
- 558
- 379
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.941
Bugün verdim kan tekrar sonuç bekliyorum daha çıkmadıTekrar test yaptırdın mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün verdim kan tekrar sonuç bekliyorum daha çıkmadıTekrar test yaptırdın mı canım?
Anladım canım, hayırlısı olsun :) ne güzel ikinci bebiş haberleri iyice çoğaldı topiğimizde :)Bugün verdim kan tekrar sonuç bekliyorum daha çıkmadı
Korkulacak bişey yok canım ikisi birlikte büyür gider eşler böyle konuşunca korkuyoruz aslında destek olsalar ilkindekki. Sevinci yaşasalar sanmıyorum korkacagimizi benim kizimda alerji var süt yumurta ve kırmızı et tüketmiyoruz 3 aydır Dr bu yüzden iki yaşına kadar emzir dedi ben buna rağmen korkmuyorum
Amin canım Allah razı olsun çok şükür halimize kapı kapı arayanlara da nasip etsin rabbim bende farklı değilim alışmış gibiyim ama alışamamis gibiyim de hem mutluyum hem kızıma vereceğim ilgi sevgi bölünecek diye hüzünlü garip bişey yanisenin durum daha farklı Allah kolaylık versin canım inşallah Sağ salim alırız kucaklarimiza yine iki çocuklu olucaz alisamadim hala :)
Amin canım Allah razı olsun çok şükür halimize kapı kapı arayanlara da nasip etsin rabbim bende farklı değilim alışmış gibiyim ama alışamamis gibiyim de hem mutluyum hem kızıma vereceğim ilgi sevgi bölünecek diye hüzünlü garip bişey yani
Kızlar bende haziran annesiyim 16.06.2016 bilenler bilir beni. Kızım doğduktan sonra giremedim buralara. Geçen bir gireyim dedim hala buralardayim :) bağımlılık yapiyo buralar :) size bir sorum var Su an hamile olan var mi ? Ben kızımı 1 buçuk sene sonra hamile oldugumu öğrendim bir buçuk sene bekledim hamile kalmayı. Simdi de arada korunurken o gun korunmadik aman nasıl olsa hamile kalamam kızım a bile 1 buçuk sene sonra anca oldu dedim. Sonuç su ki demez olaydım. Sanırım hamileyim 1 sene adet görmedim geçen ay tarlusalla ilk adetimi oldum ve bugün adet günümdü test yaptım ve silik ikinci çizgi belirdi hemen. Ama belli görünüyo yani. Hamile kalaniniz var mi bu kadar erken çok korkuyorum kizima yetemezsem diye. Elim ayağım titriyo. Nasil bas ederim iki çocukla.
kızlaaar günaydın c.tesi kasıklarımda aşırı bir ağrı vardı adetlerim düzensiz olur kendimi bildim bileli dün çok halsizleştim bütüm vucudum kemiklerim ağrıyordu acile gitti bi kan testi ve beta hcg değeri 12,5 dr pozitif gibi görünüyor o yüzden bişey yapamam dedi hamilelik ihtimali görünüyor yarın bi kan testi daha yapılacak bakalım sonuç ne olacak hazırmıyım değilmiyim bilemiyorum
bizim ki de emzik alıyor. ben de bıraktırmak istiyorum ama doktorum şu anda izin ver emsin. (zaten bir yararı yok keşke başlamasaydı dedi) ama daha emzikten koparmak için çok erken ne tepki vereceğini bilemeyiz. psikolojik çöküşe geçebilir. çünkü şu anda tek hayatı senden sonra o emzik dedi bildiğin onla aşk yaşıyor uykuya dalarken arıyor. ben de uyurken veriyorum sadece. bekle 2 yaşına kadar dedi. bebeğin ne tepki vereceğini bilemeyiz. içine bile kapanabilir bu bile sebep olabilir dedi. nasıl ayırdın. kaç gün uğraştın ve hareketlerinde ne gibi tepkiler oldu başka.13 aylık olduk 12 ay 1 haftada emziği boraktırdım sadece uyurken ve dışarıya çıktığımızda veriyodum. O kadar bağımlı değil diye kendimi avıtuyormuşum meğer yaklaşık 1 aydır koala mode on a geri döndük sürekli emmek istiyor sürekli t-shirtümü çekiştirip ağlıyor bütün gece mememde işin özü sürekli emiyo yatmadan önce uyanınca yemekten önce yemekten sonra aklına her meme düştüğünde durdurak bilmeden emiyor emiyor emiyor.
Bir de ısırıyor 2 aydır köpek dişleri çıkıcak çıkmadı ondan mı acaba emmek istiyor sürekli. Sizde de var mı bu durum
Canım beni hatırladın mı ben seni çok merak ediyordum çok uzun süre girmedin yaa aşkolsun vallahi :)
Ben hamileyim kızım 8 aylıkken hamile kaldım 3buçuk ay sonra da Doğum yapacağım inşallah isteyerek hamile kaldım ben
Hayırlı olsun büyük ihtimal hamilesin
Tebrikler:) Bence tadını çıkar. Sana bir psikolog olarak şunu söyleyeyim zamanlaman çok iyi. Ortalama 2 yas ideal. Ben de istiyorum inşallah kızım 18 aylık olunca Allah nasip eder...aaa canimm evet hatırlamaz olur muyum ? Doğum dan sonra bebekle ilgilenmekten giremedim hic sonra da tel bozuldu vs. Yeni tel aldım anca sıra geldi :) baya buyutmussun gobusteki bebisi de maşallah size :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Bilmiyorum bende bugün silik çizgi ile öğrendim :) kan vericem yarin sağlık ocaginda sonuçlar 1 gun sonra çıkıyor sonucu da anca perşembe alırım. Bakalım hayırlısı olsun benim kiz kucak delisi kucagimda hep. Allah güç kuvvet verir inşallah. Bende su iki gündür niye elim ayağım titriyor diyordum :) meğersem minik fasulye yüzündenmis :) bisi yiyemiyorum boyle sanki kilit vurmuşlar boğazıma. İlkinde boyle olmamistim. Hayırlısı olsun canım. Sen isteyerek yapmışsın hazirlikliydin ben hic hazırlıklı degildim sok oldum sabah :)
Tebrikler:) Bence tadını çıkar. Sana bir psikolog olarak şunu söyleyeyim zamanlaman çok iyi. Ortalama 2 yas ideal. Ben de istiyorum inşallah kızım 18 aylık olunca Allah nasip eder...
aaa canimm evet hatırlamaz olur muyum ? Doğum dan sonra bebekle ilgilenmekten giremedim hic sonra da tel bozuldu vs. Yeni tel aldım anca sıra geldi :) baya buyutmussun gobusteki bebisi de maşallah size :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Bilmiyorum bende bugün silik çizgi ile öğrendim :) kan vericem yarin sağlık ocaginda sonuçlar 1 gun sonra çıkıyor sonucu da anca perşembe alırım. Bakalım hayırlısı olsun benim kiz kucak delisi kucagimda hep. Allah güç kuvvet verir inşallah. Bende su iki gündür niye elim ayağım titriyor diyordum :) meğersem minik fasulye yüzündenmis :) bisi yiyemiyorum boyle sanki kilit vurmuşlar boğazıma. İlkinde boyle olmamistim. Hayırlısı olsun canım. Sen isteyerek yapmışsın hazirlikliydin ben hic hazırlıklı degildim sok oldum sabah :)
Ne güzel sürpriz işte :) hem bu bebek doğana kadar kızın 2 yaş olacak nerdeyse ideal yani aslında :)
Bebeğin rahatsızdı senin sanırım hastanede mi yatıyordu öyle hatırlıyorum o yüzden çok merak etmiştim
evet canım benim bebişin göbeği enfeksiyon kaptı 5 gun hastanede yattık o yuzden. Çok şükür çıktık sorunsuz. Allahım başka dert vermesin zor oluyo hastane köşelerinde.
Doğru hatırlıyormuşum demek için ondan sonra gelmeyince sen korktum ben de bebişe bir şey mi oldu diye Allah korusun yavrularımızı
Burada da baya hamile olan var bir 6-7 kişi Varız sanırım ama eskilerden pek kimse kalmadı :)
bizim ki de emzik alıyor. ben de bıraktırmak istiyorum ama doktorum şu anda izin ver emsin. (zaten bir yararı yok keşke başlamasaydı dedi) ama daha emzikten koparmak için çok erken ne tepki vereceğini bilemeyiz. psikolojik çöküşe geçebilir. çünkü şu anda tek hayatı senden sonra o emzik dedi bildiğin onla aşk yaşıyor uykuya dalarken arıyor. ben de uyurken veriyorum sadece. bekle 2 yaşına kadar dedi. bebeğin ne tepki vereceğini bilemeyiz. içine bile kapanabilir bu bile sebep olabilir dedi. nasıl ayırdın. kaç gün uğraştın ve hareketlerinde ne gibi tepkiler oldu başka.
ben bu emziği vermezsem kesiyolar gibi bağırıyo gece. kapıdan geçen dövüyorum sanar oğlanı. Açıkçası benm için de bir kurtuluş yolu bu meme. gece hiç uyanmıyo ağzındayken ölü gibi uyuyo. ama memeyi vermezsem off ne ağlıyo ne ağlıyo. her yerde onu arıyo. kullanan arkadaşlarımın çoğu 3 yaşını buldu diyo. aklı ermeye başlayınca anca ayırabilirsin dediler.
biz de eski sayılırız :)
allah korusun kiz yavrularimizi. Yavrularimiza sağlık sıhhat versin Allahim. Senin ikincisinin cinsiyeti ne ? İlki kiz dimi ?
Evet canım kızım var cimcime :) ikinci de Allah nasip ederse erkek
merhaba hoşgeldin. ben de çalışıyorum 3 aylık bıraktım babaanne bakıyor. çocuk bakımında oldukça bilgili kendisi. daha öncede çocuk bakıcılığı yapmış. bizim oğlan çöp kovası gibi ne versen yiyor. hayvan gibi diyo babası :) çok çok çok yaramaz. ama yapma diyince artık yapmıyo. anlıyo herşeyi. anlıyo ama konuşamıyo :) :) çoklu gıda alerjisi nedir anlayamadım.uzunca bır aradan sonra merhaba kızlar:) nasılsın?maşallah bebişler buyudu 2. ye hamıle olan arkadaslarımız var. nasılsınız nasıl gecıyor hayatınız bebişler neler yapıyor?bizimki inanılmaz yaramaz , ben çalışıyorum su an babaannemiz bakıyor. ayrıca sut ve coklu gıda alerjısıyle ugrastık ugrasıyoruz 1 senedır, cok sukur epey yol katettık. sizlerde durum nedır?