2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hoşgeldin canım :)
Bizim doktorumuz da ayak tabanındaki kasların gelişmesi için ayakkabisiz yürümeli dedi. Onun için henüz bakmadık. Tabi havalar güzelleşip dışarıda da yürümek isteyince aliriz gibi Dediğin doğru ilk adım ayakkabısının ortopedik değil anatomik olması gerekiyor. İkisi farklı şeyler.

Maşallah kızına:)
Benim kızıminda boyu uzun değil:)8aylik kontrolde 69 cm di.8.700 de kilosu.Ama bu ay alamamıştır aynıdır ya da vermiştir bile.
Çünkü bizim kızların ikisi de hasta maalesef bir haftadır.ates,kusma,ishal ara Ra . Antibiyotik kullanıyorlar.
Emeklemeye başladı yaklaşık 20 gün oldu.koltuktan tutup yürüyor.surekli abbaa diyo ablasına:))o da bana abla dediii diye seviniyor:)
Bak seninkiler de böyle olacaklar inşallah :)
Zor yanları n yazmayayım sana.kiskanclik vs .Hiç olmuyor :) demek isterdimmm.
Bayadir hiç yazamadım buraya.iki cocuk ve bütün bakımları ve bütün evle alakalı ne iş varsa hepsi a'dan z'ye bana ait olunca iki çocuk çok çok zor anlatamam.bu yüzden ben 3. Hayal dahi etmiyorum.Ya eş yardım etmeli ya da arada bir temizlik CN bir kadın tutmak gerekiyor.ben de ikisi de yok.ayy neyse icimi döktüm ( :)
Öptüm miniklerin izi

Ya bu su konusu bizde de sıkıntı hala.icmiyor bir türlü.ben de tatlı kaşığı yla biraz iciriyorum.sanki nefesi kesiliyor gibi
oluyo :) zorla biraz içiyor işte.
Bir de birşey sormak istiyorum sana.benin kizda tek yemeyi seviyor.sen ne kadar yedirmiş oluyorsun sabahları. Kızım a yumurta veriyorum öğü rüyor illa sulandırma m gerekiyor.peyniri tek veriyorum .Bu şekilde de tadımlık oluyor.

Biz bioderma atoderm preventive krem kullanıyoruz. Dışarı çıkarken ve evde cildinin kurudugunu fark edersem sürüyorum. Hatta ben kendime de bunu kullanıyorum yüzüme nemlendiricim bitmişti almaya üşendim bebegiminkine ortak oldum o da itiraz etmedi sağolsun paylasimcidir kendisi.

Sabah kahvaltısı bizdede aynı sayılır canım. Yumurtayı bir türlü sevdiremedim. Ihlamurlar ıslattım, portakal suyu olunca yarım yumurta sarısı yiyor. Kaşar peyniri seviyor buradan bir arkadaş tavsiye etmişti bizimki öylede yemedi belki seninki yer. Kaşarı oda sıcaklığında bekletip yumurta sayısıyla karıştırınca hamur gibi oluyor. Parmaklarına zeytinyağı batırıp şekil veriyorsun güzel oluyor bir dene.
Bizim kahvaltı menüsü şöyle.
Kaşık maması yada meyve püresi mutlaka oluyor
Biraz peynir kaşar
İki tuzsuz zeytin
Çay kaşığı ile tereyağı
Ve herşeye rağmen yumurta
Az az hepsinden yiyor, kaşık maması yada meyve püresi tok tutması için
Zaten birbuçuk saat sonrada mama içip uyuyor çok yüklenmiyorum o yüzden kahvaltıda

Kızlar bir soru daha...bu gobegimizde gebe iken oluşan çizgi var ya, benimki hala duruyor! Yani büyük oranda gitti ama alt kısmında gözle görülür şekilde hala var. Tamamen kaybolan var mı?

Kızlar bir soru daha...bu gobegimizde gebe iken oluşan çizgi var ya, benimki hala duruyor! Yani büyük oranda gitti ama alt kısmında gözle görülür şekilde hala var. Tamamen kaybolan var mı?
benim de duruyor hala, alt kısımda az bir miktar var hala. bazı kadınların hiç kaybolmuyormuş. internette araştırmıştım bi ara. vücuttaki pikmentleri yüksek olanların kaybolmama olasılığı varmış. doktorumda hastaneden çıkarken 9 aya geçer dedi, 9 ay bitti hala var alt kısımda. kalacak galiba. çok kilo vermemle iyice belirginleşti hatta ama az miktarda kısalığı.

evde olabildiğince ayakkabısız çıplak ayak ve ayakkabı dedi bizim doktor. ayakkabı ayak parmaklarını sıkmasını engelliyormuş. hep sakık ayakları parmaklarını sıkıyo. ayakkabı bunun açılmasına neden oluyormuş. giydircem bakalım çünkü sürekli yürümek istiyor. kucakda durmuyo hiç belimiz kopuyo. elimizi de tutmak istemiyo

Çok geçmiş olsun canım Allah bağışlasın bir müddet sonra epey rahatlayacaksın misal kreşe başlayacaklar ikisi de okula gidecek ev boş kalacak :)

Çok geçmiş olsun kızlarına... evet zor yanları var ama gene de ikisinin birden büyümesi güzel bence ve ben de bu şekilde olsun isterdim :) eşinin yardım ediyor olmaması biraz seni zorlar ama ne kadar emek o kadar aş diye bi söz vardır ya; kızların seni işte o kadar çok seviyor ve sevecek, bağlı olacak :)

Anladım canım her şey yolunda gitsin inşallah özel hastanede mi acaba bir ara bizim memleket oralara yakın gelirsek daha uzak yerlere gitme dürününde kalıyoruz onun icin sordum :)

Bizde devam.edin
sebamedin ürünü var. ben doğduğundan beri sebamed kullandım hep memnunum. diğer ürünlere göre biraz daha pahalı ama ben memnun kaldım. deneyebilirsiniz siz de.
Güneş losyonunu almıştım sanırım taaa hamileyken KRmede alsam daha çok dik gelmiyor ışınlar

Canim okudum ve kendimi gordum sende biran iki kızım bakımları ev işi derken nasıl akşam oluyor bilmiyorum hele birde misafir geldiğinde akşama yataklara düşüyorum resmen... benim minik de aba abba diye bağırıyor ablasına bizim de çok hoşumuza gidiyor ama ablamız pek memnun değil bu durumdan genelde oyuncaklarını istediğinde söylüyor çünkü. ablası da vermek istemiyor bütün oyuncakları mi yaliyo diyor yavaş yavaş emeklemeye başladı koltuğa koyarsam sonuna kadar yürüyor ama istediği olmazsa yıkıyor ortalığı çok ağlamaya başladı bu siralar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…