Merhabalar,
Sizi uzun süredir takip ediyorum. Ben de Haziran 2016 annesiyim. Beni de aranıza kabul eder misiniz. :)
Bir oğlum var. Burada yapmış olduğunuz paylaşımlar ve konuşmalar çok güzel. Bir birinize yardımcı oluyorsunuz. Çocuklarınızın gelişimi, beslenmesi, yaptıkları hareketlerden ve en önemlisi uyku düzeninden bahsetmişsiniz.
Benim oğlum tam 9 aylık oldu. 10.500 gr 78 cm boyunda. Biraz iriyiz. Anne sütü almıyor maalesef uzun süre önce sütüm kesildi. Beslenmesi oldukça yerinde. her şey yiyor diyebilirim. uyku düzeni de çok iyi. Akşam en geç 10 da uyuyor, 4'e kadar kıpırdama yok. Mamasını veriyorum o uyanmadan uyumaya devam 7'de de uyanıyor. ve günümüz başlıyor. Babaanne bakıyor. Ben çalışıyor maalesef 4 aylık bıraktım. Benim oğlum Maşallah oldukça sakin bir bebek.
Baba, gel, dede, oh ve of, aaaa diyor sürekli :) Gel babası yapabiliyor. işaret parmağını sallıyor(ben bazen yapıyorum) kollarını kaldır havaya dediğimde iki kolunu da havaya kaldırıp bekliyor. Emekleme maalesefki yok. Geri eri gidiyor. yüz üstü yatmaya tahammül edemiyor. Ağlamayan bir bebek çok şükür. Koltukta tek başına ilerleyebiliyor. elinden tutunca da yürüyor. Elimizi bırakıp tek başına 5 6 saniye duruyor ayakta sonra düşüyor.
Size danışmak istedim. İlk adım ayakkabısı doktoru alabilirsiniz çünkü yürüyor bu çocuk dedi. Sizler aldınız mı. ne yapmalıyım.
Şimdiden teşekkür ederim.