- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.401
Canım sabah aynen dediğin gibi yaptım ve halloldu çok şükür.
Öncesinde yağla masaj yaptım, bir kaç defa da peş peşe sıcak soğuk uygulaması ile iyice yumuşadı sertlikler. Sonra beraber yattık 2 saat yavaş yavaş emdi ve açıldı.
Ama uyandığından beri yine emmiyor. Şu an tıkanıklık yok. Hafif sertlik var ama yine sütler sızmaya başladı. Bir kaç damla gelsin diye sıkayım dedim fışkırdı. Artık rahatlıkla akıyor ama bu defa da koluma yatırır yatırmaz çığlık atıyor. Sağ sol fark etmez, emmek istemiyor.
Ve ben yine annemin yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hafif mızmızlanıyor. Biliyorum ki uykusu geldi tam uyutacağım annem devreye giriyor, aç aç uyutma o çok acıktı ondan ağlıyor hadi ver diyor. Ben de nedense robot gibi onu dinleyip vermeye çalıştım kıyamet koptu. Sonra da uyuya kaldı. Şimdi aç mı bilmiyorum ama asık suratlı bir şekilde uyuyor.
Aynen :) biz De güldük geçtik yaşlı Bi adamdı zaten geçen sene vefat etti Allah rahmet eylesinGeçmiş olsun Canım yat dinlen bebeğinle bi iş yapma bi kaç gün. Bol meyve ye
A Alwayshappygirl @PembeLokum
Şimdi hatırladım yıllar önce bizim üst komşu gelmişti öyle kapıda eşim karşıladı. Şaşırdı adam.
Sitede inşaat firmasi aynı anahtarları takmış, biz değiştirmiştik.
Ya işte anneler ne kadar yardımcı olsalar da düzene karışmadan da edemiyorlar. Sana özelden Bi mesaj attım canımCanım sabah aynen dediğin gibi yaptım ve halloldu çok şükür.
Öncesinde yağla masaj yaptım, bir kaç defa da peş peşe sıcak soğuk uygulaması ile iyice yumuşadı sertlikler. Sonra beraber yattık 2 saat yavaş yavaş emdi ve açıldı.
Ama uyandığından beri yine emmiyor. Şu an tıkanıklık yok. Hafif sertlik var ama yine sütler sızmaya başladı. Bir kaç damla gelsin diye sıkayım dedim fışkırdı. Artık rahatlıkla akıyor ama bu defa da koluma yatırır yatırmaz çığlık atıyor. Sağ sol fark etmez, emmek istemiyor.
Ve ben yine annemin yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hafif mızmızlanıyor. Biliyorum ki uykusu geldi tam uyutacağım annem devreye giriyor, aç aç uyutma o çok acıktı ondan ağlıyor hadi ver diyor. Ben de nedense robot gibi onu dinleyip vermeye çalıştım kıyamet koptu. Sonra da uyuya kaldı. Şimdi aç mı bilmiyorum ama asık suratlı bir şekilde uyuyor.
Keşke gelmese :) hiç sorma ya bunun çocuklar bunu o kadar havalandirmislar nazlandirmislar anlatamam ben öz annemi böyle cekmedim ya.eşim de ödü patliyo kusecek die
Sıkar Can'ım rahat etmezKızlar 2 çıtçıtlı body üst üste giydirilir di mi?
Ben iç çamaşırı gibi bir tane giydiriyorum, üstüne de altındaki ile uyumlu kısa yada uzun kollu giydiriyorum.
Sıkar mı yoksa bu bezini?
İyi yaptın. Benim bebeğim de annem ve Kv yüzünden sarılık olmuştuBen de doğumdan bir hafta öncesinden beri devamlı annemle birlikteyim. Bir buçuk ay annem bizde kaldı, sonra birlikte yazlığa gittik... Ben bir türlü mamayı bıraktırmayı başaramadım. Çoğunlukla emiyor ama mutlaka mama takviyesi istiyor bebeğim. Günde 1-2 kere 30 cc ile bırakmaya çok yaklaşmıştık. Ben de bu kriz anlarında kullanmak için geceleri kalkıp süt sağıyordum. Ama sütüm çok değil 2 seferde anca 70-80 cc çıkıyor . Bu şekilde mamasız geçen birkaç günümüz oldu. Ama son zamanlarda bir baktım sabah ben uyurken aanem bebeğim uyanınca çok ses çıkartmasına fırsat vermeden alıp benim gece sağdığım sütü biberonla veriyor. " sen uyuyodun huysuzlanınca çok ağlamasın diye dolaptaki sütü ısıttım" diyordu. Ben de bikaç kere anne şimdi sütüm vardı keşke uyandırsaydın dedim.. Yani akıl var mantık var uyumak gibi bir derdim olsa gece bebeğim uyurken ben de uyurum niye kalkıp süt sağmakla uğraşayım. Ve mamayı bıraktırmak istediğimi onun için sağdığımı da söyledim ama yok işine gelmiyor anlamak... Mama vereceğim zaman da hemen ben hazırlarım diyor elinde manayla gelip bunu ben vericem diyor... Doğumdan beri birsürü gerginlik yaşandı annem kayınvalidem ve eşim arasında... Ben anneme mama konusunda tepki gösterdiğimde de eşimle olan gerginlikler nedeniyle tepki veriyorum sanıyor.. O yüzden çok bişey diyemiyorum. Sağolsun evimin tüm işlerini o yaptı.. Çok sahip çıktı bana ama işte bu bebeği doyurma konusundaki takıntısı beni delirtti.. Hatta bi sabah rüyasını anlattı... "Rüyamda memelerimden sütler akıyordu... Bol bol bembeyazdı" dedi.. Ben hiç yorum yapamadım..
Şimdi İstanbula evime dönüyorum ve annem artık evinde kalıp haftada bir iki torun sevmeye gelecek. Bir yandan kendi düzenimi kurabileceğim için mutluyum bir yandan da hem ev hem bebek nasıl olcak nasıl başa çıkıcam diye endişeliyim.
Ohh uzun zamandır içimi dökmeye ihtiyacım vardı.. Size anlattım biraz hafifledim..
Ben uzun kollu çıtçıtlı body üstüne yelek giydiriyorum birkaç gündür serin olmaya başladı burası ama iki body üst üste hiç denemedim skabilir belkiKızlar 2 çıtçıtlı body üst üste giydirilir di mi?
Ben iç çamaşırı gibi bir tane giydiriyorum, üstüne de altındaki ile uyumlu kısa yada uzun kollu giydiriyorum.
Kızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Hatta ben dokundurmaya çalıştıkça kaçırıyor elini
Oyuncağına dokunan tutmak isteyen Bebek var mı aranızda
Benimki 6sında 3 aylık olacak tutmak istiyor heyecanlanıp çırpınıyor ama dediğin gibi ben tutturunca korkuyor sanki kolunu kasıyor. Sanırım biz çok aceleciyiz daha erken olabilirKızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Tutar yavaş yavaş telaş yapma hemenKızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Kızlar 2 çıtçıtlı body üst üste giydirilir di mi?
Benimkide tutmuyor canim daha. Benimkide 8 haz da dogduKızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Aynen olabilir Can'ımBenimki 6sında 3 aylık olacak tutmak istiyor heyecanlanıp çırpınıyor ama dediğin gibi ben tutturunca korkuyor sanki kolunu kasıyor. Sanırım biz çok aceleciyiz daha erken olabilir
Daha var demekki tutmasına telaş etmeyeyimBenimkide tutmuyor canim daha. Benimkide 8 haz da dogdu
Benim kızımda biberonu avuçluyor yastığını tutuyorCanım benimki gözü olan oyuncaklardan korkuyor.
Bazı şeyleri tutuyor. Poşetler koyuyorum vuruyor dinliyor. Mememi tutup çekiyor . Kiyafetini tutup çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?