2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Hatta ben dokundurmaya çalıştıkça kaçırıyor elini
Oyuncağına dokunan tutmak isteyen Bebek var mı aranızda
Bizim bi siyah beyaz penguenimiz var adını pigu koyduk ona çok heyecanlanıyor tutmak istiyor bende veriyorum , Kollarından tutup bir eliyle kızım tutuyor pigunun diğer kolunu ben tutuyorum , bi tanede aynı boyutlarda yeşil tavşanımız var onu pek sallamıyor , bu arada kızım doğduğundan beri biberonunu 2 eliyle kavrıyor , emzirirken Meme ucumu tuttuğum elimi tutarak emiyor 1-2 haftadır , onun seveceği bir oyuncak bulmak Lazım ufak , bizim pigunun boyutu elim kadar

O icecekler de cok pahali ya. Her gun iceyim desen aylik bez masrafi kadar masraf cikiyo :) evet ilk zamanlar yediklerimin sut uzerindeki etkisini daha net goruyodum. Bu saatten sonra bu kadar oluyo demek ki.

Bende elinden bırakmayacağı yumuşak küçük b oyuncağı olsun istiyorum uyku arkadaşı gibi :)

Ben uzun kollu çıtçıtlı body üstüne yelek giydiriyorum birkaç gündür serin olmaya başladı burası ama iki body üst üste hiç denemedim skabilir belki
Bende gündüzleri kısa kollu badi giydiriyordum , 3 gün önce bir türlü uyumadı birazda kustu , sabahında yeleği giydirdim 4-5 saat uyudu :) 2 gecedir geceleri yelek giydiriyorum

Kızlar kızım ayın 12 sinde 3 aylık ama oyuncakları tutmak için uğraşmıyor
Hatta ben dokundurmaya çalıştıkça kaçırıyor elini
Oyuncağına dokunan tutmak isteyen Bebek var mı aranızda
benimki ayın 10'unda 3 aylık olacak. Halka şeklinde oyuncakları tutuyor, peluş at var onu boynundan tutuyor, aktivite halısında sallanan hayvanları ayağından tutup çekiyor, battaniye ve kıyafetlerini tutuyor, üstüne doğru çekiyor, önlüğünü çekip çıkarıyor. Daireleri tutamıyor. Ama deniyor. Ben biraz çalıştırıyorum :) ilk olarak baktım saçlarım ilgisini çekti saçımı bir tutam eline tutturdum, sonra her sabah balkonda fesleğen ve maydonoz var onları tutturup çekiyorum ve koparmasını sağlıyorum. Ardından koklatıyorum. Ağaç yapraklarını kopartıyorum. Elini kullanmaya böyle teşvik edebilirsin. Uzun boynu olan hayvanlarınkolay tutuyor (bkz foto :) )Aktivite halısı kesin al, çok işe yarıyor. Her Bebek farklı Zaman'larda farklı yetenekler geliştiriyor. Benimki çok güzel tutuyor ama hala yüz üstü pek duramıyor. Bir de sakın neden yapmıyor diye düşünme bugün yapmadığı bir şeyi yarın yapabilir.

Son düzenleme:
Kızlar benim sütüm iyi geliyordu bebeğim yutamiyordu hatta ama bugun bakıyorum memeler yumuşak sikinca süt görüyorum ama öyle bebeğim emerken pek yutkunma sesi duymuyorum dün biraz moral bozulmustu ondan süt akımı yavaslamis olabilir mj ya da terbiye mi oldular ki

O icecekler de cok pahali ya. Her gun iceyim desen aylik bez masrafi kadar masraf cikiyo :) evet ilk zamanlar yediklerimin sut uzerindeki etkisini daha net goruyodum. Bu saatten sonra bu kadar oluyo demek ki.
ben de artık yediklerimin etkilemediğini düşünüyorum. Sadece üzüm ve dere otu işe yarıyor gibi o da anlık. Her emzirmeden sonra sağmak daha çok işe yarıyor

Canım market alışverişlerine 15 gün önce başladım , 3-4 şey aldım 60 lira tuttu , eve geldim eşime diyorum , hayat çok pahalılaşmış , iki dert yanayım dedim , eşimde sen 9 aydır yatıyorsun at Gövdeye yat gölgeye dedi :))) ( hamileliğim yatarak geçmişti )

Yok canım mememi açmadığım sürece gayet Mutlu :)
memeye gelince kafasını ve ayaklarını geri atıp kendisini yay gibi geriyorsa sıkıntı yapma 10-15 gün önce benimkide öyleydi hatta biberon da almıyordu doktor bu ayda bazı bebekler yapar sakin ol bir yolunu bul besle dedi uyurken emzirdim bende yavaş yavaş geçiyor ara ara alıyor artık uyanıkken memeyi tabi gazdan kaynaklıysa onu bilemem o zamanda emmiyorlar

Bende gündüzleri kısa kollu badi giydiriyordum , 3 gün önce bir türlü uyumadı birazda kustu , sabahında yeleği giydirdim 4-5 saat uyudu :) 2 gecedir geceleri yelek giydiriyorum
Uzun kollulara geçtiğimden beri sanki kusmaları azaldı gibi geldi bana da üşütüyorlar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…