2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok değildi aynı senin gibiydi canım azcık camasırıma bulaşmış sonra silince selpakta gördüm biraz bende endişelendim hatta doktor birşey yok dedi ultrosandan baktı bide jel verdi bide progestan hapını verdi ama endişelenme çok yogun bir kan ve agrın olursa acile gel dedi okadar canım :)

Eşimin yanımda olması dışında tümüyle katiliyorm sana ayniyiz. Çok çabuk yoruluyorum . Kalp atışı duymadım hala . Çok merak ediyorm. Hoş ben kese içinde bebek de görmedim ama . Kese vardı bi tek .

Her firsatta dusuk yaptgni kimse yazmioki sadece ornek vermek zorunda kalinca yazliyo en cok duusk yapan benim ama en herkese destek olmaya calisan motive etmeye calisanlar icindeym sizde iki kelimeden etkilenmeyin bence biz yasadigimz halde sil bastan dioruz hersey Allahtan saglikli gebelikler sizee

Kac haftaliksin canim ben daha 4+5 sata gore bendede bulanti yok ama bunu daha küçük olmasina bagliyorum bulantilar 6-7 de basliyor cabuk acikma bende var hele sabahlari midem kaziniyor
6+4 canım. . Bilmiom valla . 7 . Haftadan sonra mı olur ki. Ablamlar da da cok olmamış .. Bi de ben erkek hissediyorum erkek bebek çok bulantı kusma yapmazmis die dedikodular var

Basustune o halde etkilenmeyiz. . Bu yeni bi durum değil ki . Yaraya tuz biber oldu. Farkindaysan bu topice yazmio dum. Günlerdir . Ve ne zaman ki en merak ettiğim kısmına yorum yapanı görünce . Cevap vermek istedim. Nitekim korktuğum başıma geldi . Hemmen ben de düşük yapmıştimlar... seni bilmem benim ilk gebeliğim. Ve 3 sené sonra geldi minisim. . Hormonlar tavanken dedim ya basustune etkilenmeyizzzz

Basustune diye bi usluba girmenize gerek yok ben emrivaki bi cumle kurmadim sadece tavsiye olarak soyledim bende 3senede 4kayip yasadim ve hic yasayan bebegim yok ama herseyden etkilenmemek lazim anlaminda dedim ben kayiplari olan ama burda kimsenin gozunu korkutmayan biri olarak ustume alindim hepsi bu

6+4 canım. . Bilmiom valla . 7 . Haftadan sonra mı olur ki. Ablamlar da da cok olmamış .. Bi de ben erkek hissediyorum erkek bebek çok bulantı kusma yapmazmis die dedikodular var
İnşallah boyle devam etsin diyelim canim başlarsa 7de baslar baslamazsa hic baslamaz canim benimde cuma kese kontrolum var inşallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislere

ben sat a göre 6+6 günlükken 21 ekim çarşamba duydum kalp atışını çok şükür. sen benden 1 hafta geriden geliyorsun o halde bu çarşamba duyarsın. ya yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda senle benim takvim daha yakındı ne oldu ki açıldı aramız ? dr mu ultrasonda böyle tespit etti, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

kızlar su topikde daha öncede birbirinden kötü etkilenme vs gibi nedenlerle negatif tecrübe yazılmasın tarzı karşılıklı ufak atışmalar olmuştu. bence böyle yapmayalım Allah a güvenip negatif etkilenmemeye çalışalım. Kötü tecrübe yaşayan arkadaşları da üzüp kırmayalım derim ben. Biz yaşamayınca bilmiyoruz ama kimbilir ne zorluklar çektiler veya çekiyorlar. bir umut dertlerine derman için soranlar ya da birinin derdine derman umuduyla paylaşanları görüyorum ben. kötü bir niyet yoktur kimse de. daha yolun başındayız bugün onlara olan yarın bize olabilir Allah korusun. Allah yaşamaya gerek kalmadan anlamayı nasip etsin hepimize. hepinizi seviyorum ve iyi geceler diliyorum

kizlar gribe yakalndim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?

Cnm adet gecikmesi olmadan icilen ilaclar etkilemio diye bliorum bebegi tutunmus sana sonucta etkilense hic tutunamazdi

canım bildiğim kadarıyla adet gecikmesi olmadan önceki dönemde döllenmiş yumurtanın yani embiriyonun o kadar az sayıda hücresi oluyor ki bunların herbiri yaşamsal önem arz ediyor, yani tek bir hücre bile etkilense yaşam devam etmiyor bebek tutunmuyor. buna ya hep ya hiç prensibi diyorlar. inş bebeğin tutunduğuna göre bir etkilenme sıkıntı yoktur diye düşünüyorum yine dr u na danış sen.

Evet canim ya dOktar böyle söyleyince bendé takvimi degistirdim. Salı randevum var. Tahlil sonuçları için gitcem inşallah hersey güzel olur.sen duymussun masallahhhhh darısı bana inşallah

İnşallah boyle devam etsin diyelim canim başlarsa 7de baslar baslamazsa hic baslamaz canim benimde cuma kese kontrolum var inşallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislere
Aa öyle mı. 7 bitince mı acaba ..Ben 7 ye henüz girmedim.inşallah da olmaz . Ve olmaması hayırdır. .. kese fotolarimizi atalım. Birbirimize. .Yani istersen özelden de olur. Merak ediyorm. Ben de salı alıcam foto

Aa öyle mı. 7 bitince mı acaba ..Ben 7 ye henüz girmedim.inşallah da olmaz . Ve olmaması hayırdır. .. kese fotolarimizi atalım. Birbirimize. .Yani istersen özelden de olur. Merak ediyorm. Ben de salı alıcam foto
Ay hep karıştırıyorm yani 6 Arto demek yedi demek tabi..7 içindeyim. Girmedim degil

ah kızlar sizlerle burda takılmak hamilelikten bebekten başka bir şey düşünmemek ne güzel. birde şu yapmam gerekneler olmasa. bir an önce bitirmem ve serbest bir şekilde kendimi internete, hamileliğe, kıyafetlere, çocuğun cinsiyetine, odasına, eşyalarına vs vermem gerek. of çok istiyorum ya. dua edin de Allah işlerimi öyle bir kolaylaştırsın öyle bir kolaylaştırsın ki bir an önce nasıl old anlamadan bitsin

Kızlarr hayırlı gecelerrr yarın ise başliyorum yenidenevde olmak çok güzeldi ama sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…