- 18 Ekim 2015
- 66
- 48
- 32
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.881
Çok değildi aynı senin gibiydi canım azcık camasırıma bulaşmış sonra silince selpakta gördüm biraz bende endişelendim hatta doktor birşey yok dedi ultrosandan baktı bide jel verdi bide progestan hapını verdi ama endişelenme çok yogun bir kan ve agrın olursa acile gel dedi okadar canım :)Arkadaşım kanaman yogunmuydu.benin de dün 3 4 damla geldi kesildi yarım saat ivinde açık kırmızı selpsga da pembemdi bi renk gorunuyordu.dr üstten ultrasonla bakti gece rahim duvarı kalın dedi beta istedi betam yükselmiş sabah baska dr vajinal ult.dedi bnde kanamam bidaha glmedigi için kurcslatmak istemedim.sana da bi sorayim dedim
Eşimin yanımda olması dışında tümüyle katiliyorm sana ayniyiz. Çok çabuk yoruluyorum . Kalp atışı duymadım hala . Çok merak ediyorm. Hoş ben kese içinde bebek de görmedim ama . Kese vardı bi tek .ya valla Allah'a bin kere şükürler olsun doğru düzgün ne bulantı, ne yiyememe, ne ağrı, ne lekelenme hiçbir şikayetim yok diyebilirim. iştahım gayet yerinde. bir tek sorunum var biraz yoruluyorum, istirahata çok ihtiyacım oluyor. bir de kocacığım yanımda değil iş şartları gereği farklı şehirlerdeyiz, burda olsaydı çok destek olurdu ama yok işte
Her firsatta dusuk yaptgni kimse yazmioki sadece ornek vermek zorunda kalinca yazliyo en cok duusk yapan benim ama en herkese destek olmaya calisan motive etmeye calisanlar icindeym sizde iki kelimeden etkilenmeyin bence biz yasadigimz halde sil bastan dioruz hersey Allahtan saglikli gebelikler sizeeYA işte özellikle bu topicte yazmaktan da korkar oldum..Su düşük korkusu mahvediyor beni. İki laftan biri bu oluo. Allahım vermesin sana bi daha bana da göstermez inşallah ama . Siz kayıpları olanlar böyle yazınca ödümuz kopuyo. Lütfen her fırsatta yazmayın . Acayip moral oldun bana
6+4 canım. . Bilmiom valla . 7 . Haftadan sonra mı olur ki. Ablamlar da da cok olmamış .. Bi de ben erkek hissediyorumKac haftaliksin canim ben daha 4+5 sata gore bendede bulanti yok ama bunu daha küçük olmasina bagliyorum bulantilar 6-7 de basliyor cabuk acikma bende var hele sabahlari midem kaziniyor
Basustune o halde etkilenmeyiz. . Bu yeni bi durum değil ki . Yaraya tuz biber oldu. Farkindaysan bu topice yazmio dum. Günlerdir . Ve ne zaman ki en merak ettiğim kısmına yorum yapanı görünce . Cevap vermek istedim. Nitekim korktuğum başıma geldi . Hemmen ben de düşük yapmıştimlar... seni bilmem benim ilk gebeliğim. Ve 3 sené sonra geldi minisim. . Hormonlar tavanken dedim ya basustune etkilenmeyizzzzHer firsatta dusuk yaptgni kimse yazmioki sadece ornek vermek zorunda kalinca yazliyo en cok duusk yapan benim ama en herkese destek olmaya calisan motive etmeye calisanlar icindeym sizde iki kelimeden etkilenmeyin bence biz yasadigimz halde sil bastan dioruz hersey Allahtan saglikli gebelikler sizee
Benim dahaa hiçç midem bulanmadı canımKızlar her hamilede mide bulantisi oluyormu..olmayan hamile var mı aranizda...
Basustune diye bi usluba girmenize gerek yok ben emrivaki bi cumle kurmadim sadece tavsiye olarak soyledim bende 3senede 4kayip yasadim ve hic yasayan bebegim yok ama herseyden etkilenmemek lazim anlaminda dedim ben kayiplari olan ama burda kimsenin gozunu korkutmayan biri olarak ustume alindim hepsi buBasustune o halde etkilenmeyiz. . Bu yeni bi durum değil ki . Yaraya tuz biber oldu. Farkindaysan bu topice yazmio dum. Günlerdir . Ve ne zaman ki en merak ettiğim kısmına yorum yapanı görünce . Cevap vermek istedim. Nitekim korktuğum başıma geldi . Hemmen ben de düşük yapmıştimlar... seni bilmem benim ilk gebeliğim. Ve 3 sené sonra geldi minisim. . Hormonlar tavanken dedim ya basustune etkilenmeyizzzz
İnşallah boyle devam etsin diyelim canim başlarsa 7de baslar baslamazsa hic baslamaz canim benimde cuma kese kontrolum var inşallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislere6+4 canım. . Bilmiom valla . 7 . Haftadan sonra mı olur ki. Ablamlar da da cok olmamış .. Bi de ben erkek hissediyorumerkek bebek çok bulantı kusma yapmazmis die dedikodular var
ben sat a göre 6+6 günlükken 21 ekim çarşamba duydum kalp atışını çok şükür. sen benden 1 hafta geriden geliyorsun o halde bu çarşamba duyarsın. ya yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda senle benim takvim daha yakındı ne oldu ki açıldı aramız ? dr mu ultrasonda böyle tespit etti, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Eşimin yanımda olması dışında tümüyle katiliyorm sana ayniyiz. Çok çabuk yoruluyorum . Kalp atışı duymadım hala . Çok merak ediyorm. Hoş ben kese içinde bebek de görmedim ama . Kese vardı bi tek .
Cnm adet gecikmesi olmadan icilen ilaclar etkilemio diye bliorum bebegi tutunmus sana sonucta etkilense hic tutunamazdikizlar gribe yakalndim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?
canım bildiğim kadarıyla adet gecikmesi olmadan önceki dönemde döllenmiş yumurtanın yani embiriyonun o kadar az sayıda hücresi oluyor ki bunların herbiri yaşamsal önem arz ediyor, yani tek bir hücre bile etkilense yaşam devam etmiyor bebek tutunmuyor. buna ya hep ya hiç prensibi diyorlar. inş bebeğin tutunduğuna göre bir etkilenme sıkıntı yoktur diye düşünüyorum yine dr u na danış sen.kizlar gribe yakalndim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?
Evet canim ya dOktar böyle söyleyince bendé takvimi degistirdim. Salı randevum var. Tahlil sonuçları için gitcem inşallah hersey güzel olur.sen duymussun masallahhhhh darısı bana inşallahben sat a göre 6+6 günlükken 21 ekim çarşamba duydum kalp atışını çok şükür. sen benden 1 hafta geriden geliyorsun o halde bu çarşamba duyarsın. ya yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda senle benim takvim daha yakındı ne oldu ki açıldı aramız ? dr mu ultrasonda böyle tespit etti, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
amin canım. salı rahatlıkla duyarsın diye düşünüyorum.Evet canim ya dOktar böyle söyleyince bendé takvimi degistirdim. Salı randevum var. Tahlil sonuçları için gitcem inşallah hersey güzel olur.sen duymussun masallahhhhh darısı bana inşallah
Aa öyle mı. 7 bitince mı acaba ..Ben 7 ye henüz girmedim.inşallah da olmaz . Ve olmaması hayırdır. ..İnşallah boyle devam etsin diyelim canim başlarsa 7de baslar baslamazsa hic baslamaz canim benimde cuma kese kontrolum var inşallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislere
Ay hep karıştırıyorm yani 6 Arto demek yedi demek tabi..7 içindeyim. Girmedim degilAa öyle mı. 7 bitince mı acaba ..Ben 7 ye henüz girmedim.inşallah da olmaz . Ve olmaması hayırdır. ..kese fotolarimizi atalım. Birbirimize. .Yani istersen özelden de olur. Merak ediyorm. Ben de salı alıcam foto