- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.861
YA ben benn ben.. Midem bulanmiyör benim. Valla endişe sardı beni. Çabuk acikip çok yiyorum. Sağlıksız bi durum mu bu die korkar oldum.Kızlar her hamilede mide bulantisi oluyormu..olmayan hamile var mı aranizda...
Bendede mide bulantisi yok..keseyi gordum ama benim 3 bebek kaybim var bende korkuyorum..rahat rahat herseyi yiyorum..gögüs hassasiyetim var sadece. ne kasık agrim var ne bulantim..YA ben benn ben.. Midem bulanmiyör benim. Valla endişe sardı beni. Çabuk acikip çok yiyorum. Sağlıksız bi durum mu bu die korkar oldum.
Aynen valla beni anlatmışsın.iştahım açıldı resmen.ama maşallah de ya bulantıdan hiç birşey yiyemesek ne olacak.YA ben benn ben.. Midem bulanmiyör benim. Valla endişe sardı beni. Çabuk acikip çok yiyorum. Sağlıksız bi durum mu bu die korkar oldum.
Seninle dogum tarihimiz ayni bendede yok valla mide bulantisi falan...sen ne zaman bebek ve kalp atisi icin gidiceksin...keseyi gordun mu..kesen kac mm di..benim 3.6mm di.Aynen valla beni anlatmışsın.iştahım açıldı resmen.ama maşallah de ya bulantıdan hiç birşey yiyemesek ne olacak.
Kac haftaliksin canim ben daha 4+5 sata gore bendede bulanti yok ama bunu daha küçük olmasina bagliyorum bulantilar 6-7 de basliyor cabuk acikma bende var hele sabahlari midem kaziniyorYA ben benn ben.. Midem bulanmiyör benim. Valla endişe sardı beni. Çabuk acikip çok yiyorum. Sağlıksız bi durum mu bu die korkar oldum.
31inde cumartesi günü gidecem daha hiç gitmedim .bakalım doktorum pazartesi hel demişti keseyi görmek için ama tek hafta sonu gidebilecegim için inş hem keseyi hem kalp atışını duyabilirimSeninle dogum tarihimiz ayni bendede yok valla mide bulantisi falan...sen ne zaman bebek ve kalp atisi icin gidiceksin...keseyi gordun mu..kesen kac mm di..benim 3.6mm di.
Arkadaşım kanaman yogunmuydu.benin de dün 3 4 damla geldi kesildi yarım saat ivinde açık kırmızı selpsga da pembemdi bi renk gorunuyordu.dr üstten ultrasonla bakti gece rahim duvarı kalın dedi beta istedi betam yükselmiş sabah baska dr vajinal ult.dedi bnde kanamam bidaha glmedigi için kurcslatmak istemedim.sana da bi sorayim dedimİnanır mısın kaynanamla konuştum oda oğluna götür kızı doktora dedi acile gittik inanır mısın aynı ilaçları verdi doktor :) çok dikkatli ol dedi sana da çok üzüldüm İnşallah bebegini bu sefer sağlıcakla kucagına alırsın canım benim :)
ne yazık kiK
Kıyamam sana yaabizleri hiç anlamıyorlar hep abartıyorum gibi geliyor sanki ona zaten duygulu oluyor insan böyle zamanlarda.. Ama bizi anlayan yok dediğin gibi
ben keseyi 4+4 te gordum 3.7 dedi doktor gormemiz bile mucize dedi erken gelmissin dedi bende 2 kaybım var dedim onun icin haftada bir iğne verdi progestanı bıraktırdı 3 hafta sonra 9 gibi gel dedi hersey netlessin dedi ama ben meraklanıyorum birde doktor arayısındayım berki hafta ici devlete giderim meraktan hemde kayıt yaptırmıs olurum testler falan icin özelde testler cok pahalı hem devlet hem ozel gitmeyi planlıyorum ama ozeldeki doktoru degistiricem onerisi olan varmı bayrampasa civarıSeninle son adet dönemlerimiz aynı keseyi bu hafta mi gormeye gittin...ve kesen kac mm..kalp atısı icin doktora ne zaman gidiceksin...kasık agrılarin göğüs ağrıların hassasiyetin nasıl..çok da sordum sanirim ama seninle aynıyiz..
Benimde 3.6 çıktı...erkenmis evetben keseyi 4+4 te gordum 3.7 dedi doktor gormemiz bile mucize dedi erken gelmissin dedi bende 2 kaybım var dedim onun icin haftada bir iğne verdi progestanı bıraktırdı 3 hafta sonra 9 gibi gel dedi hersey netlessin dedi ama ben meraklanıyorum birde doktor arayısındayım berki hafta ici devlete giderim meraktan hemde kayıt yaptırmıs olurum testler falan icin özelde testler cok pahalı hem devlet hem ozel gitmeyi planlıyorum ama ozeldeki doktoru degistiricem onerisi olan varmı bayrampasa civarı
senin 3.6 çıktıgında senin kac hafta kac gunluktu canım sen ne zaman doktora gideceksinBenimde 3.6 çıktı...erkenmis evet
ya valla Allah'a bin kere şükürler olsun doğru düzgün ne bulantı, ne yiyememe, ne ağrı, ne lekelenme hiçbir şikayetim yok diyebilirim. iştahım gayet yerinde. bir tek sorunum var biraz yoruluyorum, istirahata çok ihtiyacım oluyor. bir de kocacığım yanımda değil iş şartları gereği farklı şehirlerdeyiz, burda olsaydı çok destek olurdu ama yok işteKızlar her hamilede mide bulantisi oluyormu..olmayan hamile var mı aranizda...
Valla ben bu perşembe gittim..5+1 olmalı..ama daha küçükmüş dedi doktor...geć döllenme olabilir dedi ama şuan icin normal..senin 3.6 çıktıgında senin kac hafta kac gunluktu canım sen ne zaman doktora gideceksin
YA işte özellikle bu topicte yazmaktan da korkar oldum..Su düşük korkusu mahvediyor beni. İki laftan biri bu oluo. Allahım vermesin sana bi daha bana da göstermez inşallah ama . Siz kayıpları olanlar böyle yazınca ödümuz kopuyo. Lütfen her fırsatta yazmayın . Acayip moral oldun banaBendede mide bulantisi yok..keseyi gordum ama benim 3 bebek kaybim var bende korkuyorum..rahat rahat herseyi yiyorum..gögüs hassasiyetim var sadece. ne kasık agrim var ne bulantim..
Bnde doktoruma anlattigimda ilaclari saydi en agir durumda zofer kullanilmaliymis ama zofer kanser ilaciymis doktorun bunu anlattimi. Bnde tam sorucaktim aranizda dramamine yada metpamid le rahatlayan varmi bulantilardanMerhaba tatlı anneller bugün itibariyle mide bulantılarımdan bıkarak zofer adli ilaca baslamak zorunda kaldim sizde durum nedir
Azda olsa olir cnm .7. Hftaua kdr hic bsym yoktuKızlar her hamilede mide bulantisi oluyormu..olmayan hamile var mı aranizda...
Oh be seni görmek güzel. . Yiyoruz valla anacimAynen valla beni anlatmışsın.iştahım açıldı resmen.ama maşallah de ya bulantıdan hiç birşey yiyemesek ne olacak.