2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ah kızlar sizlerle burda takılmak hamilelikten bebekten başka bir şey düşünmemek ne güzel. birde şu yapmam gerekneler olmasa. bir an önce bitirmem ve serbest bir şekilde kendimi internete, hamileliğe, kıyafetlere, çocuğun cinsiyetine, odasına, eşyalarına vs vermem gerek. of çok istiyorum ya. dua edin de Allah işlerimi öyle bir kolaylaştırsın öyle bir kolaylaştırsın ki bir an önce nasıl old anlamadan bitsin:KK71:
Aminnn cnm ins istedgin gibi olurr hersey hayirlisyla:)

Kolayy gelsinn Allah yardimcin olsunn ins bizlerde klasik bulanti yorgunluk yuvarlanip gidiyoruzz su 3ayimiz bi dolsa hepimiz cok rahatlicaz
Aynen öyle yaa baya ilerledik ama çok şükür 10 kasımda 2li testim var benim ama çok var daha nasıl bekleyecğim bakalim? Tarih verdimi sana?

Aa öyle mı. 7 bitince mı acaba ..Ben 7 ye henüz girmedim.inşallah da olmaz . Ve olmaması hayırdır. ..:KK66: kese fotolarimizi atalım. Birbirimize. .Yani istersen özelden de olur. Merak ediyorm. Ben de salı alıcam foto
Hos her hamilelik başka inşallah rahat güzel hayirli saglikli gebelik geciririz :anneadayı: tabikide canim nasil olsa hepimiz teyzeyiz cuma gunu kese icin gidicem inşallah daha kucuguz:emir_bebek:

Aynen öyle yaa baya ilerledik ama çok şükür 10 kasımda 2li testim var benim ama çok var daha nasıl bekleyecğim bakalim? Tarih verdimi sana?
Seninle aramda 3gun var cnm heralde 15inde falanda benimdir 11ve 14.hafta arasi oluymus ben cinsiyette belli olsun istiorm 12.haftada goren cok

Seninle aramda 3gun var cnm heralde 15inde falanda benimdir 11ve 14.hafta arasi oluymus ben cinsiyette belli olsun istiorm 12.haftada goren cok
Bende aslinda saha sonra istedim ama esim yine yok 11 kasımdan sonra oda randevu kaçırmak istemiyor sağolsun. Benim belli olmaz daha o zaman herhalde 10+6 olacağım.

İyi geceler eşleriyle herkes çekişme yaşıyor bugünlerde galiba.. Normalde tam aksi davranan adam öyle iki hareket yaptı ki sinirlendim çıldırdım ağladım inşallah bir şey olmamıştır dünde koyu sarı kahverengiye dönük bi akıntı oldu üstünde duramadım bir daha gelmeyince emin olamadım.. Anlayış biraz daha ANLAYIŞŞ yazıp boynuma asmayı düşünüyorum. :KK51:

Bnde doktoruma anlattigimda ilaclari saydi en agir durumda zofer kullanilmaliymis ama zofer kanser ilaciymis doktorun bunu anlattimi. Bnde tam sorucaktim aranizda dramamine yada metpamid le rahatlayan varmi bulantilardan
premesis miysdi öyle bişey verdi bana doktorum tamamen vitamin hapi bulantiya iyi geldi ama ben evdeyken kullanmıyorum sadece derse giderken alacağım

YA işte özellikle bu topicte yazmaktan da korkar oldum..Su düşük korkusu mahvediyor beni. İki laftan biri bu oluo. Allahım vermesin sana bi daha bana da göstermez inşallah ama . Siz kayıpları olanlar böyle yazınca ödümuz kopuyo. Lütfen her fırsatta yazmayın . Acayip moral oldun bana
Ben geçmise dönüp yaralarimi kanatmaya merakli degilim derdim bana yetiyor..Allahim bir daha yasatmasin diye her gun dua ediyorum..kalbim bir kus misali carpiyor bu sefer yavrumu görecekmiyim diye..ben ve benim gibi ayni durumdaki arkadaslarim yasadiklarimizla sizleri korkutmak istemeyiz ama inanin ki bizler sizlerden daha korkak ve ürkegiz emin ol..neyse kimsenin kalbini kırmak istemiyorum..bizler burda birbirimize yardimda ediyoruz yeri gelince...olumsuzluklarla karsilasan arkadaslarimiza kotu tecrubelerimizden edindigimiz bilgilerle elimizden geldigince yardimci oluyoruz...neyse izatmak istemiyorum..senin yüregin agzına geliyosa birde beni ve benim gibileri düşün bizler ne haldeyiz...

Her firsatta dusuk yaptgni kimse yazmioki sadece ornek vermek zorunda kalinca yazliyo en cok duusk yapan benim ama en herkese destek olmaya calisan motive etmeye calisanlar icindeym sizde iki kelimeden etkilenmeyin bence biz yasadigimz halde sil bastan dioruz hersey Allahtan saglikli gebelikler sizee
Senin 4 tane benimde 1 dıs gebelik 3 te düsük ya Allah aşkına biz bunları yaşamak istermiudik sence arkadaşım..kanaması olan arkadaşlara aci tecrubelerimizden bilgi verip şunu şöyle yap falan diye yardımcı oluyoruz...ne sen ne ben kimseleri kirma niyetinde hic degiliz..bizim tek arzumuz her normal kadin gibi doya doya hamileliģin tadini cikarmak..inan her gece igne canimi yakmasin diye dua ederek vuruyorum ignemi...ben katlanirim yeter ki yavrum iyi olsun diye...zaten bir yanimiz kirik bizim yarali birde boyle olunca üzülüyor insan...

Ben geçmise dönüp yaralarimi kanatmaya merakli degilim derdim bana yetiyor..Allahim bir daha yasatmasin diye her gun dua ediyorum..kalbim bir kus misali carpiyor bu sefer yavrumu görecekmiyim diye..ben ve benim gibi ayni durumdaki arkadaslarim yasadiklarimizla sizleri korkutmak istemeyiz ama inanin ki bizler sizlerden daha korkak ve ürkegiz emin ol..neyse kimsenin kalbini kırmak istemiyorum..bizler burda birbirimize yardimda ediyoruz yeri gelince...olumsuzluklarla karsilasan arkadaslarimiza kotu tecrubelerimizden edindigimiz bilgilerle elimizden geldigince yardimci oluyoruz...neyse izatmak istemiyorum..senin yüregin agzına geliyosa birde beni ve benim gibileri düşün bizler ne haldeyiz...
Agzına saglık cnm. Gönlümden gecenleri yazmışsın.
Aman allah kimseye bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın.
Çok kötu bir durum. Ben bu yüzden çok korkağım. Rabbim herkesin bebegini sagĺıcakla versin. Ben her gun dua ediyorum herkese

Agzına saglık cnm. Gönlümden gecenleri yazmışsın.
Aman allah kimseye bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın.
Çok kötu bir durum. Ben bu yüzden çok korkağım. Rabbim herkesin bebegini sagĺıcakla versin. Ben her gun dua ediyorum herkese
Allah kimsenin başina vermesin canim ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar derler ya bizimkisi o misal...kalp kırmak istemem kimseyi korkutmak hiç istemem kendi korkularım bana yetiyor zaten..

_SissLey_ _SissLey_ seninle meslektaşiz..bende markette kasiyerim..oturarak mı calisiyorsun isyerinde.birde calisma saatlerin nasil..ben vardiyaliyim..yarin izinliyim..bu hafta oglen 14.30 aksam 22.30 vardiyam..

Allah kimsenin başina vermesin canim ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar derler ya bizimkisi o misal...kalp kırmak istemem kimseyi korkutmak hiç istemem kendi korkularım bana yetiyor zaten..
Inanırmısin ben halen ilk doktor kontroline gidemedim kese falan gormeye sırf korkudan. Noldu yaaa aglamaya basladm :KK61::KK61::KK61:

Ben etrafımdakilere bile soylemezken dusuklerimi burada acaba benim gibi dusuk yapıp simdiki hamileliklerinde ne gibi onlemler almıslar derdime bir care bulabilirmiyim diye giriyorum lutfen anlayıs zaten korkmaklada birsey olmaz bu gibi durumlardan ders almak gerek insanlar neler yasamıs diye okuyup gecin lutfen dusuk yapanlardan korkmayın anlamaya calısın

Inanırmısin ben halen ilk doktor kontroline gidemedim kese falan gormeye sırf korkudan. Noldu yaaa aglamaya basladm :KK61::KK61::KK61:
Aglama benide aģlatican..bugün isten eve gelirken yolda bende hem agladim hem dua ettim..bende bu persembe gittim 3.6 mm cikti 5+1 de gittim adetime gore..doktor biraz ufak gec dollenme olabilr dedi..aman gec olsun güc olmasinda..ya docente gittim ertesi gun igne yazdi 20 gun sonra gel kalp atisina bakariz dedi bir aksilik olursa kalp atiminda falan aliriz dedi yada kanaman olursa genetige yollariz dedi..ben bunlari duyduktan sonra zaten korkum yetiyo bana..Allah büyük bizlerede anne olmayi nasip etsin insallah evlaylarimizin mis kokusunu cekelim icimize mknik ellerini tutalim emzirelim altini alalim her aninda yaninda olalim..

Ben etrafımdakilere bile soylemezken dusuklerimi burada acaba benim gibi dusuk yapıp simdiki hamileliklerinde ne gibi onlemler almıslar derdime bir care bulabilirmiyim diye giriyorum lutfen anlayıs zaten korkmaklada birsey olmaz bu gibi durumlardan ders almak gerek insanlar neler yasamıs diye okuyup gecin lutfen dusuk yapanlardan korkmayın anlamaya calısın
Gercekten kimselere diyemiyorum haykiramiyorum doya doya hamileyim anne olucam diye...esim ve annem kardeslerim disinda bilen yok..isyerinde birlikte calistigim kiz biliyo o da agir falan kaldirmayayim diye idare ediyo beni..gecende mudurden izin aldim kontrol icin o yani..

X