2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar hepimiz cok tedirginiz yasadigimiz gecmis olaylar cevremiz yada eslerimiz yuzunden kendimizi strese sokuyoruz buda meleklerimizi etkiliyor bende dahil olmak uzere nolur gebeligimizin tadini cikaralim ve sadece bebisleri dusunelim herkese dua ediyorum sizde hepimiz icin dua edin kisinin kisiye ettigi dua daha makbuldur yarin hepimiz icin yasin okuycam Rabbim bu topikte tum annelerin meleklerini kucagimiza almamizi nasip etsin

C
Canim cok istedim genetik test yaptirmayi ama hangisine gittiysem en az 2-3olumsuz gebelik olmasi gerekir ilkte bisey yapamayiz denildi artik bu ay profa gidip bi kurtaj bi dusugum var diycektim ki hamile oldgumu ogrendim yarin yine egitim arastirmaya gitmeyi dusunuyorum rica edicem inşallah yapar igneye baslamayi dusunuyorum cuma gunu eger test yaptirabilirde sonuc iyi cikarsa igneyi keseriz Rabbim o vakte kadar melegimi korusun
Canım biz özelde yaptırdık orda herşey para biliyorsun faktör 5 mthfr bakıldı 360 milyon aldılar biraz Pahalı ama imkanın varsa devlet yapmazsa özele git

ne zaman yarin mı.
Acile git şimdilik bence doktor zaten nöbetçi kadın doğumcuya yönlendirir cnm.Tatmin olmazsan pazartesi kendi doktoruna gider durumunu anlatırsın.Acile gitmezsende yat dinlen ayaklarınıda yukarı kaldır seni üzen şeyide at kafandan ağlama cnm.Sitres çok etkiliyo bizleri.

Cnm bildgm kadariyla senin dr a gitmen zor ama nobetci ezane yakinsa progestan alip ic ve bacaklarini kaldirp bol bol su ic ikinma hicbi sekikde ve kendini uzme lutfen bebisin icin
protestan mi sadece.nasıl kullancam newmoon.beni sinir ettiği gibi gitsin alsın sadece progestan mi

Kizlar kahverengi kanama bendede olmustu 2 gun surdu bitti
Doktor normal bebek yerlesirken olur dedi hic onemsemedi bile bende bol bol yattim dinlendim.
Simdide 7 hafta bulantilar basladi biseyler yiyince geciyor acken oluyor
Ama kendime cok kiziyorym ilk gunler sut findik su kendime cokk bakiodum simdi biraktim su icemiyorum hic zorlayinca midem bulaniyor zorla biseyleri yiyemiyorum. 9 ayda her lokmayi tartip bicerek nasil gecerki

Kizlar kahverengi kanama bendede olmustu 2 gun surdu bitti
Doktor normal bebek yerlesirken olur dedi hic onemsemedi bile bende bol bol yattim dinlendim.
Simdide 7 hafta bulantilar basladi biseyler yiyince geciyor acken oluyor
Ama kendime cok kiziyorym ilk gunler sut findik su kendime cokk bakiodum simdi biraktim su icemiyorum hic zorlayinca midem bulaniyor zorla biseyleri yiyemiyorum. 9 ayda her lokmayi tartip bicerek nasil gecerki

protestan mi sadece.nasıl kullancam newmoon.beni sinir ettiği gibi gitsin alsın sadece progestan mi
Progestan ın jel olanı da var vajinaya uygulanan tabletide var hem vajinadan hem agız yoluyla kullanılabiliyo.Vajinadan kullanımı daha çacuk ve iyi etki ediyo.Benim doktorum vajinal jel olandan yazdı ve tablet olanından daha etkili demişti her sabah kullan demişti kullandım 2 hafta.

Kızlar beN pcoluyum şeker hapı kullanmaya devam ediyorum glukophage bazı doktorlar ilk 3 ay düşük Olmasın diye kullandırmıyor bazıları hemen bıraktırıyor çok korkuyorum bilgisi olan var mı

Canim progestan 200 hap desin verirler sabah aksam al arkadaslar vajinal yada jelde kullanmis ama bence hap olarak ic cunku senin durumunu biliorum uykuya ihtiyacin var o uyumayada yardim ediyo dinlenmis oluyosun boylelikle

Acile git şimdilik bence doktor zaten nöbetçi kadın doğumcuya yönlendirir cnm.Tatmin olmazsan pazartesi kendi doktoruna gider durumunu anlatırsın.Acile gitmezsende yat dinlen ayaklarınıda yukarı kaldır seni üzen şeyide at kafandan ağlama cnm.Sitres çok etkiliyo bizleri.
progestan aldırıyorum gelir yarim saate.dinlencem zaten dr uzakta.teli kapalıydı ilaç yazdı biz unuttuk.yarin konuşurum.:/ adet gibi sancı var.

Kızlar beN pcoluyum şeker hapı kullanmaya devam ediyorum glukophage bazı doktorlar ilk 3 ay düşük Olmasın diye kullandırmıyor bazıları hemen bıraktırıyor çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Cnm bende gebe kalmadan 1ay once birakmistim ama doktorum iciosan birakma devam et demisti birden birakilmiyo en berabt haplardab biridir ictgm yan etki manyagi olmustm:KK43:_

Tahmini doğum yapacağımız tarihe göre senden birgün öndeyim de acaba gitsem bende karından duyabilecekmiyim diye sordum cnm.bende haftaiçi gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım kısmet olacakmı duymak banada.
Karindan duyamadiklarinda vajinal bakiyorlar ama duymasaydm istemezdim kurcalatmaya gerek yok diye dusunuyorun. Git muhakkak duyarsincanim

Aynı şey 3 ay önce benimde başıma geldi her perşembe ve cuma günü mesai bitimi bir defa kahve leke geldi herkeste oluyo diye önemsemedim bide mesai sonu diye doktoruma gitme şansımda yoktu.Cumatesi renk degişti acile gitmek aklıma gelmedi ve eşimde senin eşin gibi basite aldı olayı bide temizlik yaptım diye suçladı ve pazar sabahı kanamaya kramp ve aşırı agrı sancıda eklenince acile gidelim dedimde öyle gittik iş işten geçmişti çoktan 5.5 haftalık düşük yaptım.Eşim bin kere pişman oldu ve yasa girdi. Şimdi yine hamileyim bugün 7 haftayı dolduruyorum inşaallah yolunda gider bu defa.Bu defa eşim ilk testim pozitif çıktıgında kahvaltıyı bile beklemeden doktora gidelim dedi.Doktorum sağolsun önlemci davrandı daha önce düşüğün varmış dedi progestan jel verdi ve tabletinide ben istedim.Kan sulandurıcı bile verdi biz önlemimizi alalım dedi.
İnanır mısın kaynanamla konuştum oda oğluna götür kızı doktora dedi acile gittik inanır mısın aynı ilaçları verdi doktor :) çok dikkatli ol dedi sana da çok üzüldüm İnşallah bebegini bu sefer sağlıcakla kucagına alırsın canım benim :)

X