2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydınn, bende birşey sorucam size kızlar. gebelik rutin testleri diye 21 tane tahlil istemişti eski doktorum sabah yaptırayım dedim sonuçları yeni doktoruma yorumlatırım; personel olmama rağmen 390 tl tutuyor, normal gelen hastaya ücreti 1500 tl civarıymış:KK57: sizden hangi testleri istediler ne kadar ödediniz bir yazar mısınız
ya bende gecen dr gittim 19 test falan ozel olarak 900 tuttu gidip baska bi hastaned eyaptiracam 300 falan tutuyomus orda..

bana bu konuda birşey söylemedi, benim de kistim sol yumurtalıkta bebekte hemen yanında, yarın sabah fakülteye gidicez dua edin lütfen..

Allah ın izniyle hiç bişey olmaz arkadaşımınki keseye baskı yapıyodu içerden kanaması vardı kesildi çok şükür hiç bi tehlikesi yok şuan. Güzzel haberlerle gel inşallah arkadaşım.

Aile hekimliğinde yaptırılamıyormu bunlar ?
Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.

Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.
aile hekimine gidip hamilelik rutin testlerimi yaparmısınız mı dedin canım detay verirmisin?

Canım direk aile hekimine gidiptemi yaptırdın yoksa başka doktorun yönlendirmesiyle gittin bu testleri yaptırmak istiyorum mu dedin?

Bendende 22 tane test istedi aile hekimliğinde yaptırmayı düşünüyorum. Özel sağlık sigortası karşılıyomu bilmiyorum gerçi. önce bi sorcam.

aile hekimine gidip hamilelik rutin testlerimi yaparmısınız mı dedin canım detay verirmisin?
Evet canım aynen öyle dedim onlarda hepsini yaptılar ertesi gün gittim aldım sonuçları onlarla da özel Dr.a gittim. Yalnız sabah aç karınla gitmek gerekiyor. Dr.başka tahlil istemedi bunlar rutin testler ve yeterli dedi.

Selamün Aleyküm. Hayırlı cumalar herkese. Bugün aşure günü selam vermek sevap :)

Aleyküm Selam :KK52:

pardon simdi baktim 17mis resmini cekerim am eklemeyi beceremiyorum ya:KK43: aclik kan sekeri, toksoplasma tsh b12 hemogram vs var

hmm hemogram vardı bende de ama 10 bile olsa benim niye 6 :)

özelemi devletemi gidiyosunz,benim devlet ondan mı acaba

X