- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.461
Ben tekirdag muratliliyom canim sen nerdensin...ama babam 1999 dan beri geliboluda bende burda evlendim 5 yil oluyor.Evet canım sende mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tekirdag muratliliyom canim sen nerdensin...ama babam 1999 dan beri geliboluda bende burda evlendim 5 yil oluyor.Evet canım sende mi :)
Aa :) yakın birileri yok diyodum ben de :) onun ismini hiç duymadım canım ama ben sürekli muayane nedeniyle gitmiycem :)Bende gelibolu canim...yakinmisiz seninle..aslen memleketimde tekirdag mutatli bu arada...özkan özverime gitmiyomusun o da iyi diyolar..
Özel kesan hastahanesi doktoru ama muayenehanesi var tekel meydaninda kesanda...Aa :) yakın birileri yok diyodum ben de :) onun ismini hiç duymadım canım ama ben sürekli muayane nedeniyle gitmiycem :)
Ay ben de tekirdağda duymadım diyorum :) doğru biliyorum burada benm doktorum başka ama bir kere ona da gittim :)Özel kesan hastahanesi doktoru ama muayenehanesi var tekel meydaninda kesanda...
Cnm hic stres yapma bence Allah in dediginden otesi olmaz rabbime bol bol dua edecegiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah sen dun keseyimi gordun cnm bebisleride gordunmu tek yumurtami cift yumurtami gozunaydin darida bana olsun insaallah
Kızlar 29 ekim tatili 5 buçuk güne mi uzatılmış.
Haberi olan varmı
Ben 27 ekimde devlet hastanesine gitcektim.
27 ekim de mi tatil acaba.
Bilgisi olan varmı
Canim sagol dr a gore 6 haftalik sata gore 6+6 idim , keseleri bebekleri gordum kalo atiskarini duydum vajinal usg yapildi .
27 tatil degil canim
Kizlar midem cok bulaniyooo
Ay yalnız değilim bu saatte benimde tansiyonda düşük denemedik şey kalmadı ilaç almak istemiyorum
Baş dönmesi var hep böyle benim tansiyonum ama bazen böyle tahatsız ediyor birleşince hepsi.Canim benim dusuk tansiyon iyidir , ben ilk bebegimi yuksek tansiyondan kaybettim , rahatsiz ediyor mu seni ?
Baş dönmesi var hep böyle benim tansiyonum ama bazen böyle tahatsız ediyor birleşince hepsi.
Ya benim daha önceden de vardı bir gelip bir gidiyodu şu anda öyle daha sık şiddetli gibi oluyır sanki iyiydik biz öyle ya ay ne mutlu sana işte tek mi çift mi. Sat 2 eyl.Seninle haftalarimiz ayni sanirim , bulantin basladi mi , bu arada ben iki gun once ilk dr randevuma gittim ve ikiz olduklarini ogrendim hala şoktayim
Teşekkür ederim canımCanim sagol dr a gore 6 haftalik sata gore 6+6 idim , keseleri bebekleri gordum kalo atiskarini duydum vajinal usg yapildi .
27 tatil degil canim
Kizlar midem cok bulaniyooo
cnm fazla kilon yoksa sorun degil bence asiri fazla kilon varsa dikkat etmek lazim tabi.. ben malesef hafif kilolu olanlardanimgünaydın herkese +3 kilo ile rekora doğru koşuyorum.
saol cnm aminesselamu aleyküm arkadaşlar aşure günümüz hayırlı ve bereketli olsun insallah hem bize hem de bebeklerimize sağlık sihhat versin Rabbim bugün bi gusul abdesti alan kişi sene içinde ufak tefek hastalik gormezmis hem kendimiz hemde miniklerimizin niyetiyle alalim derim ben Allaha emanet olun hepinizde