2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar 29 ekim tatili 5 buçuk güne mi uzatılmış.

Haberi olan varmı

Ben 27 ekimde devlet hastanesine gitcektim.

27 ekim de mi tatil acaba.

Bilgisi olan varmı

Cnm hic stres yapma bence Allah in dediginden otesi olmaz rabbime bol bol dua edecegiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah sen dun keseyimi gordun cnm bebisleride gordunmu tek yumurtami cift yumurtami gozunaydin darida bana olsun insaallah

Canim sagol dr a gore 6 haftalik sata gore 6+6 idim , keseleri bebekleri gordum kalo atiskarini duydum vajinal usg yapildi .

Kızlar 29 ekim tatili 5 buçuk güne mi uzatılmış.

Haberi olan varmı

Ben 27 ekimde devlet hastanesine gitcektim.

27 ekim de mi tatil acaba.

Bilgisi olan varmı

27 tatil degil canim

Kizlar midem cok bulaniyooo :KK43:

Seninle haftalarimiz ayni sanirim , bulantin basladi mi , bu arada ben iki gun once ilk dr randevuma gittim ve ikiz olduklarini ogrendim hala şoktayim
Ya benim daha önceden de vardı bir gelip bir gidiyodu şu anda öyle daha sık şiddetli gibi oluyır sanki iyiydik biz öyle ya :KK70: ay ne mutlu sana işte tek mi çift mi. Sat 2 eyl.

esselamu aleyküm arkadaşlar aşure günümüz hayırlı ve bereketli olsun insallah hem bize hem de bebeklerimize sağlık sihhat versin Rabbim bugün bi gusul abdesti alan kişi sene içinde ufak tefek hastalik gormezmis hem kendimiz hemde miniklerimizin niyetiyle alalim derim ben Allaha emanet olun hepinizde :anneadayı::KK200::KK15:

gunaydin anneler.. asure gunumuz hayirli olsun ben bi senelik evliyim asure yapmayi bilmiyorummm.. denemek istiyorum ama okadar malzeme israf olur diye korkuyorum.. ailem akrabalarim hep yurtdisinda yardim alacak pek kimsemde yok.. cok niyet etmistim aslinda ama annem benim icin yapip dagitacakmis.. sagolsun.. sizler nasilsiniz nasil gidiyo? benim sabah ve aksam hafif bulantilarim devam ediyorum onun disinda iyiyim sukur. yemek kokusu en sevmedigim sey suan onun icin hep disardan yiyoruz ( ev yemekleri avmden)

esselamu aleyküm arkadaşlar aşure günümüz hayırlı ve bereketli olsun insallah hem bize hem de bebeklerimize sağlık sihhat versin Rabbim bugün bi gusul abdesti alan kişi sene içinde ufak tefek hastalik gormezmis hem kendimiz hemde miniklerimizin niyetiyle alalim derim ben Allaha emanet olun hepinizde :anneadayı::KK200::KK15:
saol cnm amin

günaydınn, bende birşey sorucam size kızlar. gebelik rutin testleri diye 21 tane tahlil istemişti eski doktorum sabah yaptırayım dedim sonuçları yeni doktoruma yorumlatırım; personel olmama rağmen 390 tl tutuyor, normal gelen hastaya ücreti 1500 tl civarıymış:KK57: sizden hangi testleri istediler ne kadar ödediniz bir yazar mısınız

X