- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.441
Korkma cnm kanaman fln yok o yuumusak dokuna gelmistr bebekler cok dipte icin rahat olsnkizlar esim dun kaydi dusuyordu ve refleks olarak dengesini tutmaya calisirken bana eli/koluyla yandan carpmis oldu.. karnimin sag tarafi ve sabah baktim morarmis sis.. hic dusunmedim bise olur diye ama aniden carpti ve agridi.. simdide kafaya takiyorum allah korusun bise olmusmudur diye
inşallah canım ya, bebeği sormadım bile doktora aklım gittiBen eminim kotu bisey olmadigina kotu durumlarda ca degeri 500leri filan geciyor. Dr temkinli olmak istemistir o kdr. Guzel haberlerle donceksin insallah :)
Aminn canım inşallah hep birlikte. Tarifsiz bir duygu hala kulaklarımda çınlıyor sesi .Duymayan arkadşlara da Rabbim en kısa zamanda duyursun .gözun aydin cnm bende dun duydum gördum daha dogrusu mukemmel bi duygu.. allah tamamina erdirsin.
İnşallah canım çok teşekkür ederim. inşallah hep birlikte sağlık la alırız kucağımıza.Sıra sıra geliyor güzel haberlerrgözünaydın canım bundan sonrada böyle devam eder insaalllah sağlıklaa.
Fazla dikilince degil ayakta 1 dk duramıyorum desem yeridirArkadaslar ayakta biraz fazla dikilince kasık batmaniz oluyo mu
59 u görünce tekirdağ mı canım :)Hadi yaa o kadar mi. Bnde ütü yapıyım dedim kasıklarim batıyor. Dünde biraz yürüdüm eve dinlene dinlene geldim adim atmakta zorlandim sağ tarafta oluyo.4 haftalik kadar bnm ki
Evet canım sende mi :)59 u görünce tekirdağ mı canım :)
Yakın bir yerden edirne keşanEvet canım sende mi :)
Tabi cnm hangi hastaneye geliyosun.bilirim Keşan i bnde ipsalada okudum :)Yakın bir yerden edirne keşandoktor araştırıp duruyorum oralardan hep geliriz önce edirneye gidiyorduk ama şimdi tekirdağı sonradan keşfettik daha yakın daha iyi oluyor bizim için
Yaşam hastanesi abdurrahman dağcıya bir de starmedica hastanesi özgür bigeyi duydum canım sevindim bu aradaTabi cnm hangi hastaneye geliyosun.bilirim Keşan i bnde ipsalada okudum :)
Memnun musun volkan akel de iyi diyorlar bnde ona randevu aldım çok dolu.ne kadar muayene ucretiYaşam hastanesi abdurrahman dağcıya bir de starmedica hastanesi özgür bigeyi duydum canım sevindim bu arada
Seninde ayakta durunca kasigin batıyor mu canımYaşam hastanesi abdurrahman dağcıya bir de starmedica hastanesi özgür bigeyi duydum canım sevindim bu arada
Ben ilk deda gidicem özel polikliniğine gidiyordum burada doktorumun. 30-40 tl diye biliyorum başka bir doktora gittiğimde yaşam hastanesine.Memnun musun volkan akel de iyi diyorlar bnde ona randevu aldım çok dolu.ne kadar muayene ucreti
Benim sıkıntılarım ağrılar zaten yatarken bile arada giriyor azaldı şimdi.Seninde ayakta durunca kasigin batıyor mu canım
Izleyip de bebişini üzme annesi. Analik duygularin mi kabardi kız :)kizlar analar ve anneler diye bi dizi baslamis onu izleyip aglayip duruyorum ya
Bende gelibolu canim...yakinmisiz seninle..aslen memleketimde tekirdag mutatli bu arada...özkan özverime gitmiyomusun o da iyi diyolar..Yakın bir yerden edirne keşandoktor araştırıp duruyorum oralardan hep geliriz önce edirneye gidiyorduk ama şimdi tekirdağı sonradan keşfettik daha yakın daha iyi oluyor bizim için