2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
[QU"bebegim_01, post: 43149911, member: 132086"]rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikli haberlerini almayi nasip etain insaallah bugun bendede cok sik gelen karin sancilari oldu her lavoboya gitmede elim bagrimda yani okadar rabbim korktuklarimizdan korusun umduklarimiza nail eylesin insaallah[/QUOTE]
Ya ayni ağrı bende de var. Çok korkuyorum birşey olacak diye. Allaha emanet :emir_bebek:

Bende laktozsuz sut iciorm dier sut dokunuyo denge sutleri war onlar rahatsz etmio pinarin ve icimin bi dene istersen bide kuru kayisi bana fayda etti ac karnina 2tane yiyip su ictm ilac niyetine cok iyi gelio
Kızlar komik gelcek ama 13 vitamin ve mineral iceriyo diye ben cocuk sutu iciyorum :))

kızlar hepimiz farklı çalışan hormonlarımızdan dolayı zaman zaman yanlış anlayabiliyoruz ya da alıngan olabiliyoruz. birbirimize anlayış gösterip konuyu uzatmamakta fayda var bence. bu arada süt le ilgili söylemeden geçemiycem izmir ve çevresinde oturan arkadaşlara TİRE süt kesinlikle tavsiye ederim. hem tadı ağır değil sütü sevmeyen biri olarak söylüyorum, hem de tamamen organik..
Kipalarda var kızlar...istanbuldaki arkadaslar..

Doğumdan önceki iki ay izin var ya. Bence ilk üç ay da izinli olsa hamileler yeridir. Hergün bu aptal köprü trafiğinden bıktım. O kadar uzun ki. Üç öğün yemek yersin. Zaten mide boş. Hal yok.

Yumurta midemi bulandırıyor :KK43: hafta sonları zorla yiyorum.
Bu arada kuru incirde her türlü vitamin varmış. Hamilelikte öneriyorlar. Araştırdım ben de. Mesela et yiyemiyoruz ya. İçinde demir varmış . Protein vs. Ne ararsan. Var. Carrefourdan aldım ufak paket. 2 tl falan bir de. Öyle pahalı mahalı da değil.

Yumurta midemi bulandırıyor :KK43: hafta sonları zorla yiyorum.
Bu arada kuru incirde her türlü vitamin varmış. Hamilelikte öneriyorlar. Araştırdım ben de. Mesela et yiyemiyoruz ya. İçinde demir varmış . Protein vs. Ne ararsan. Var. Carrefourdan aldım ufak paket. 2 tl falan bir de. Öyle pahalı mahalı da değil.
ımmm kuru incir çok severim :KK25:

Arkadaslar bende sarı akıntı oluyo hamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen beyaza dönüyo kaşıntı falan yok sizde de öylemi? Doktora gittim ama sormayı unuttum kötü bişey değildir insallah

Arkadaslar bende sarı akıntı oluyo hamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen beyaza dönüyo kaşıntı falan yok sizde de öylemi? Doktora gittim ama sormayı unuttum kötü bişey değildir insallah
Benimde ayni idrar yollarimda iltihap varmış doktorum antibiyotik verdi azaldı baştaki gibi değil ama hala devam ediyor

Belirti şikayet konusunda diyorsan rabbime çok şükür ki bulanti m hariç herhangi bir sıkıntim yok birde bu bahsettigin akıntidan hafif.istersen doktounla konuş yada idrar tahlili baktir sağlık ocaginda için rahatlar.monurol şase verdi doktorum tek doz
Enfeksiyonları ilgili dedim canım belirti varmı başka diye bende akıntı hariç bişey yok bazı arkadaşlar normal demişlerdi sari akıntıyı ama insan ister istemez korkuyo.Pazartesi doktora gidicem tahliller için o zaman sorarım doktora

Enfeksiyonları ilgili dedim canım belirti varmı başka diye bende akıntı hariç bişey yok bazı arkadaşlar normal demişlerdi sari akıntıyı ama insan ister istemez korkuyo.Pazartesi doktora gidicem tahliller için o zaman sorarım doktora
Him anladim yok hayir,az kalmış ptesiye birseycik olmas inş.kötü dusunme

X