2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bugun 7 tüp kan verdim pazartesi cıkacakmıs sonuclar cuma günü kontrolüm var kasıklarıma bir agrı giriyor sanki regli olucam

PINAR VE İÇİME BAKAYIM :KK39:
KURU KAYISI EVET İYİ GELİYO AMA KURU MEYVELER SEVMİYOM,ZORLA YİCEM
BİDE O SARI KAYISILARDAN DEĞİL,KARA OLANLAR VARYA ONLAR YENMELİYMİŞ HAMİLELİKTE ,ONA DİKKAT EDİN ..

YOĞURTT:110:SEVMİYORUM YAA
PEKMEZ DE SEVMİYORUM :KK43:

BENDE BİMDEN ALIYORUM

HEPTEN AYRILMA BENCE ARADA GEL,FİKİR AL FİKİR VER Hoppa

NAPTIN YA :)) DAHA ÇOK ERKEN :KK48:

BENDE İSTİYORUM ONDAN YA ,EŞİME YAPTIRICAM HERALDE:KK51:

MALESEF BIRAKAMIYORUM,, ÇOK SEVİYORUM ÇAYI
AMA ARTIK GÜN İÇİNDE İÇMİYORUM ENAZINDA...SADECE SABAH2 AKŞAM2 YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

benim canım çay istemiyor ama sanki hayatımda bir eeksiklik varrmış gibi boşluktayım, ben zaten çayı su gibi ve bol limonlu içerim
de

canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.
Önce den düşüğunz oldu mu belki de ondan vermiştir bn iki kere dusugum var ve ilk öğrendiğim andan itibaren 8 saat te bir ve 200 ml olarak kullanıyorum ayrıca progestan çok iyi birsey bence bebekleri besliyirmus ve daha iyi tutunmasini sağlıyormus çevremdeki neredeyse bütün hamileler ilk 3 ay kullanıyor bnce bi zararı yok

canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.
Progestanin bebeğe hicbir zararı yok ama düşük riski varsa veriyor doktorlar. Ki birçok hamilede progestan kullaniyor. Hatta kanamasi olmayip rahimde çok küçük bir kanama alani olsa bile verilen bir ilaç.

Meyva yiyorum..bugün iki kez kustum ama az az yani...ackende tokkende midem bulandi ara ara.simdi iyiyim..hersey Allahtan kızlar bu benim 5. Bebegim takdir Yaradandan..Rahman ve Rahim olan Allaha hamd olsun...Rabbim neylerse guzel eyler ben ve yavrum tamamen Allaha teslimiz..Benimde evladiminda yaratıcısı şüphesiz ki hakkımizda iyi olanı nasip eder ve nasip edilen her ne olursa olsun gönlümüzü ona razı eder...
rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikli haberlerini almayi nasip etain insaallah bugun bendede cok sik gelen karin sancilari oldu her lavoboya gitmede elim bagrimda yani okadar rabbim korktuklarimizdan korusun umduklarimiza nail eylesin insaallah

Progestanin bebeğe hicbir zararı yok ama düşük riski varsa veriyor doktorlar. Ki birçok hamilede progestan kullaniyor. Hatta kanamasi olmayip rahimde çok küçük bir kanama alani olsa bile verilen bir ilaç.
Düşük riski olanlara verilmiyor sadece. Bana doktorum hamile kaldığım gibi verdi hatta kese tam tepede çok güzel yerde olmasına rağmen, ilk başlarda rahim keseyi vücuttan atmaya çalışırmış yabancı algılarmış tutunsun diye herkese veriyor tedbir amaçlı. Zaten vücutta salgılıyor pregestan hormonunu. Hiç bir zararı yok. Doktorlarınızı dinleyin kızlar sonra pişman olmayın.

Kizarrr bi suredir yazamadim , dun ilk dr muayenesine girdim . Şok oldum .ikiz hamileymisim .daha onceki gebeliklerim hep sorunlu oldu , onun icin korkuyorum :KK43:
Cok guzel Cnm ya bnce korkma içini rahat tut rabbim büyük inş. Sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın ikiz i bende çok istiyorum inş. Herşeyin hayırlısı :KK11:

Düşük riski olanlara verilmiyor sadece. Bana doktorum hamile kaldığım gibi verdi hatta kese tam tepede çok güzel yerde olmasına rağmen, ilk başlarda rahim keseyi vücuttan atmaya çalışırmış yabancı algılarmış tutunsun diye herkese veriyor tedbir amaçlı. Zaten vücutta salgılıyor pregestan hormonunu. Hiç bir zararı yok. Doktorlarınızı dinleyin kızlar sonra pişman olmayın.
Evet daha önce düşük yaşamıs, tüp bebek, aşilama gibi yöntemlerle hamile kalınmıssada veriliyor. Bence doktor verdiyse icmek gerek.

Sagol canim , hic beklemiyodum , dayimin ikizi var
Cnm hic stres yapma bence Allah in dediginden otesi olmaz rabbime bol bol dua edecegiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah sen dun keseyimi gordun cnm bebisleride gordunmu tek yumurtami cift yumurtami gozunaydin darida bana olsun insaallah

Kızllaaarrrr:KK66: simdi doktordan çiktiiimmmmm kanama alanı kapanmıs bebeğim 1.5cm olmuss:KK66:) kalbide pıt pıt atiyordu. Cok korktum ama gectiii. Tam 8. Hafta bitmiss çok şükür:KK76:
Dua eden herkesten Allh razı olsunnnn:KK19:
Gecmis olsun senin adına sevindim canim..

Kızlar nasılsınız?
Yarın doktora gitcem. İnşallah karından yapılan ultrasonla kesemi görürüm.

Ne garip dimi?
Önce adet günümüzü bekliyoruz, sonra heyecanla 1 gün daha geciksin, hadi bir gün daha geciksin diyoruz. Sonra gene heyecanla test alıyoruz, kan vermeye gidiyoruz. Pozitif görünce olley diyoruz.
Sonra vakit geçmiyor, keseyi göreyim, kalbinin pıt pıt seslerini duyayım diye bekliyoruz, duyunca da oh be diyoruz.
Bende yarin kontrole gidicem..hayirli haberler aliriz insallah...keseyi mi gorucen sende canim

X