2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Olsun hastaneyede yatsan aynı zaten. Evde hic kalkma dinlen kendi doktoruna git yarın bakalım ne diyecek. Benide cok korkuttular ama simdi kesildi kanama. Evde dinleniyorum ben. Bebeğimde iyidir umarim korkuyorum ama.
düşük tehliken fazla dedi jel yanı sıra bide haftada bir yapmam için iğne verdi bi de bebek 1 hafta geri gözüküyo dedi sorun olmaz dedi ama bilemedim

canım benımde dogum 12 - 13 hazıran dedı onur bey:) eger 3 umuzude onur bey dogurtursa kesın karsılasırız bır foto ceker burada paylasırız:) ay cok ıyı olur vallahı:)
super olur cnm :)) memnun kalirsam bundan sonra onur behe gidecem kesin karsilasiriz:) benimde sata göre 11 haziran bakalim ne dicek :) ayni dönem hastanede kaliyormusuz :)

Herkese mrb.6+5 kalp atışını duyduk bebisimizin(cumartesi günü)çok guseldi.1ay sonrası kontrolüm var.yalnız 4cm miyomun varmış (ama şuan için sorun olmayacağını söyledi doktorum.

Benimde gördüğüm bütün zehra lar şımarıktı :) Bende Ahsen istiyorum kız olursa :)

merhabalar geçtiğimiz pazartesigünü doktor çok yeni bi gebelik oldğunu söyledi beta hcg 174 tü cuma iste 717 ye katlamıştı fakat doktor dış gebelik ya da boşta olabilir demişti haftasonu inşallah görünür umarım herkesin sağlıklı bir hamileliği olur.

mrb kızlar beta hcg cumartesi 10.000 di bugün yine 10.000 .... dr bişe demedi ama bi hafta daha dedi. keseyi bile göremedi ve 10000 iyi bi rakam dedi. benm moral sıfır. iyi bir doç. bulmam lazım bilmiom kızlar hiç bilmiom .......... aglarsan bebeğe iyiolmaz dediyaşıyorsa...ağlamıyım napim ayrıca dert bir değilki... hcg değerimin artmaması normalmi.. dr dedi farklı hastanede baktırmşsın ondan belki. afggggggggggggggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…