- 2 Aralık 2014
- 256
- 1.362
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.801
22-08-2015 hayırlısyla ilk bebeğim
çok şükür yok canım, doktora bebek yerleşiyor rahimde büyüme oluyor bu yüzden bir süre bu ağrıların devam eder dediKanamam yok benim seninde yok dimi ? Doktora sordun mu bir şey dedi mi ?
mayıs mı oluyor ?cnm ozaman haziran değil mayıs annesisin sen?
çok şükür yok canım, doktora bebek yerleşiyor rahimde büyüme oluyor bu yüzden bir süre bu ağrıların devam eder dedi
kıyamam bi doktora görün istersenAma bu ağrılar fazla fazla olmasa tamam dicem Ama bu sabah dayanamadım ki
ayy evet mayıs oluyormuşcnm ozaman haziran değil mayıs annesisin sen?
kıyamam bi doktora görün istersen
Canım kacinci haftadasin
zeynep ısmı daha guzel gelıyor ınsanın kulagına:) daha romantık:) benımde hosuma gıtttı. zehra dıye arkadasım vardı cok uyumsuzdu:):):) sımdı burda zehra var ıse alınmasın:) sadece bır deneyımım bu:)Adım diye demiyorum Zeynep :)
Zehra lar hep şımarık ve inatçı oluyor.
canım benımde dogum 12 - 13 hazıran dedı onur bey:) eger 3 umuzude onur bey dogurtursa kesın karsılasırız bır foto ceker burada paylasırız:) ay cok ıyı olur vallahı:)bende carsamba gunune medicana avcilar onur beyden randevu aldim
düşük tehliken fazla dedi jel yanı sıra bide haftada bir yapmam için iğne verdi bi de bebek 1 hafta geri gözüküyo dedi sorun olmaz dedi ama bilemedimOlsun hastaneyede yatsan aynı zaten. Evde hic kalkma dinlen kendi doktoruna git yarın bakalım ne diyecek. Benide cok korkuttular ama simdi kesildi kanama. Evde dinleniyorum ben. Bebeğimde iyidir umarim korkuyorum ama.
düşük riskim fazlaymış canım haftalık iğne verdi.çok dikkatli olmam lazımmışGeçmiş olsun canım stres ve panik yapma yat dinlen inşallah herşey Güzel olur ve bebeğin seninle kalır dualarım seninle inşallah yarın güzel haberler alırsın.
super olur cnm :)) memnun kalirsam bundan sonra onur behe gidecem kesin karsilasiriz:) benimde sata göre 11 haziran bakalim ne dicek :) ayni dönem hastanede kaliyormusuz :)canım benımde dogum 12 - 13 hazıran dedı onur bey:) eger 3 umuzude onur bey dogurtursa kesın karsılasırız bır foto ceker burada paylasırız:) ay cok ıyı olur vallahı:)
Kizlar bnmde onur bey 3haziran once sizi bekliorm bende bebisimle size gelrm:)super olur cnm :)) memnun kalirsam bundan sonra onur behe gidecem kesin karsilasiriz:) benimde sata göre 11 haziran bakalim ne dicek :) ayni dönem hastanede kaliyormusuz :)
Benimde gördüğüm bütün zehra lar şımarıktı :) Bende Ahsen istiyorum kız olursa :)zeynep ısmı daha guzel gelıyor ınsanın kulagına:) daha romantık:) benımde hosuma gıtttı. zehra dıye arkadasım vardı cok uyumsuzdu:):):) sımdı burda zehra var ıse alınmasın:) sadece bır deneyımım bu:)
mrb kızlar beta hcg cumartesi 10.000 di bugün yine 10.000 .... dr bişe demedi ama bi hafta daha dedi. keseyi bile göremedi ve 10000 iyi bi rakam dedi. benm moral sıfır. iyi bir doç. bulmam lazım bilmiom kızlar hiç bilmiom .......... aglarsan bebeğe iyiolmaz dediyaşıyorsa...ağlamıyım napim ayrıca dert bir değilki... hcg değerimin artmaması normalmi.. dr dedi farklı hastanede baktırmşsın ondan belki. afgggggggggggggggCanim benm seni cok iyi anliorm we acini paylasiorum burda herkes iyi seyler konusmak ister ama boyle durumlarda insan ufacik bi teselli ariyo hic tanimadigi biri umut oluyo oyuzden uzulme kendini sakinlestir we dua et cunki uzulmen hicbsy degistirmicek sen allahim sana biraktm de ve bi dus al uzan cunku zamani gelmeden malasef ogrenemioruz ins iyi olucak dualarimz seninle