- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.001
Canım ilköğretim mi olsun onlar her zaman hallolur sen gebeliğini düşün başkası girer derslere yerine. Hele bu durumda bile kendi menfaatini düşünen insanlar olabiliyor. Hiç düşünmüyorum önemli olan bu süreci atlatalım inşallah canım.Ben uzanıyorum ama senin gibi bir saga bir sola dönuyorum. Iyilessinde bebeğimde iyi olsun birsey istemiyorum. Öğretmenim ben ama gitmeyeceğm 10 gun. Kötü olacak hem çocuklar hem benim icin ama ne yapalım.
sen ne diyosun ben bebek odasi bakiyorum netten:)) puset anakucagi kiyafet kitap hersey :)) ilk heyecan iste cok guzel.. rabbim tamamini erdirsin
Doktorum hiç bir sakıncası yok bebek vajinada değil hiç bişey olmaz dedi :)canım benim düşük tehlikem varken bile doktor sakıncası yok demişti..
Ben şu anda kullanıyorum demir ilacı anemi var çünkü. 3 aydan sonra tüm gebelere başlanıyor kan düşüyor herkeste.söylemesi ayıp bende öyleyim ama dojtor annelerde oluyor bu dedi sıkıntı olmaz dedi beslenmeye de ya 2 bardak süt ic icemezsen bi kase yogurt ye günlük dedi balik mutlaka ye ama haftada 2 yi gecmesin dedi gnluk 5.6 tane ceviz badem ye dedi meyve ve sebze ağırlıklı beslenmemi söyledi sancilar olcak belin agricak normal dedi bulanti icin ilac istedim bi tanr varmis uyku yapiyormus onu yazmadi devletin karsilamadigi bisey yazdi ben olsun dedim bende durum bu haa kan ilacina da 3 aydan sonra baslayacak misiz
Sende demi anemi var canım ? Benim depolar düşük bende kullanıyorum demir hapı. Hatta hamile kalmadan başlamıştım kullanmaya.Kızlar bizde arkadaşız eşimle :)
Zaten 2 senedir bebek denemesi yapmaktan
Yumurtlama günü Hesaplamaktan
Usanmıştım :) :)
Beslenmeye gelince doktor bana peynir süt yoğurt yumurta
Fındık ceviz incir badem falan ye dedi.
Kalsiyum, d3 vitamini, b12 vitamini
Demir kansızlık ilacı folikasit yazdı
içmeye başladım.
Bide tüy dökücü kremi sordum 3 aydan sonra kullanabilirsin dedi.
Bende hamile kaldığım ay öğrendimSende demi anemi var canım ? Benim depolar düşük bende kullanıyorum demir hapı. Hatta hamile kalmadan başlamıştım kullanmaya.
Evet düşükmüş canım geçmiş olsun. Halsizlikte yapıyor sende daha fazladırBende hamile kaldığım ay öğrendim
Önce demir eksikliği olduğunu öğrendim ilaca başladım
15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Demir değerim 15 çıktı
Kan değerim 11 çıktı
Doktor düşük dedi
Bende anlamadım ki başka bir doktor iğne dedi ama bu doktor gerek yok dedi ve yazmadı ama çok agrim oluyor yaaGozunaydin cnm da ben anlamadim neden igne vermemis
Günaydıınn. Benim eşim yapıyor hepsini. Sebzeleri pazardan. Markette pazar gibi taze olmuyor. Kolay gelsin size :)Inşaallah bir sikinti olmaz G U N A Y D i N guzel anneler sizler mutfak alis verisinizi sebzelerinizi meyvelerinizi markettenmi aliyorsunuz pazardanmi bizm buraya pazar kurulur bugunde günü baby ile pazar yapacagiz bize kolay gelsin
Evet canım halsizlkte yapıyorEvet düşükmüş canım geçmiş olsun. Halsizlikte yapıyor sende daha fazladır
Yani bu durum böyle olmasa bol su için süt için sağlıklı beslenin denmez dimiAynen bende ilk 3 ay beslenme çok önemli diye biliyorumm.
Sen şanslısın çalışanlar metrobüste hamilelik geçirenler varKokluyorm hep elimdeyok evdeyim Allahtan
CAnım hayırlısıyla inşallah bende yarın keseyi görcem Darısı başımıza kalp atışı için. Yaşadığın şeyi ilk kez duydum. Allah kolaylık versin. Benimde kalh kapakçıklarım büyük bende hep normal doğum isterdim ama sanırım olursa sezeryan olacak. Hayırlısı olsun inşalah.günaydın kızlar
dünden beri bebeğimin varlığı beni daha başka diyarlara götürdüçok çok güzel sizlerde inşallah en kısa zamanda duyarsınız kalp atışlarını.benim bebeğim bugün 6+6 olmasına rağmen ultrasonda 7+4 görünüyor.doktora hangisi doğru diye sorduğumda en doğru sonuç 11. haftada göreceğimiz sonuç dedi ama sen 8. hafta gibi düşünebilirsin dedi.
yanlız dün ultrasonda bakarken bebeğin olduğu tarafta değilde sağ tarafta miyom gördü
kafayı biraz ona taktım önemli olmadığını bebeğe zararı olmayacağını söyledi ben de epey araştırdım internetten sadece gebelikle birlikte büyürse normal doğum kanalını tıkayabiliyormuş böyle durumlarda mecburen sezeryan yapılıp hatta sezeryan sırasında o miyomu alabiliyorlarmış.umarım büyümez bebişe zararı olmasında normal doğum yanlısı olsam da sezeryan olurum hiç fark etmez
Bende hamile kaldığım ay öğrendim
Önce demir eksikliği olduğunu öğrendim ilaca başladım
15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Demir değerim 15 çıktı
Kan değerim 11 çıktı
Doktor düşük dedi