2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben uzanıyorum ama senin gibi bir saga bir sola dönuyorum. Iyilessinde bebeğimde iyi olsun birsey istemiyorum. Öğretmenim ben ama gitmeyeceğm 10 gun. Kötü olacak hem çocuklar hem benim icin ama ne yapalım.
Canım ilköğretim mi olsun onlar her zaman hallolur sen gebeliğini düşün başkası girer derslere yerine. Hele bu durumda bile kendi menfaatini düşünen insanlar olabiliyor. Hiç düşünmüyorum önemli olan bu süreci atlatalım inşallah canım.

Ben şu anda kullanıyorum demir ilacı anemi var çünkü. 3 aydan sonra tüm gebelere başlanıyor kan düşüyor herkeste.

Sende demi anemi var canım ? Benim depolar düşük bende kullanıyorum demir hapı. Hatta hamile kalmadan başlamıştım kullanmaya.

Sende demi anemi var canım ? Benim depolar düşük bende kullanıyorum demir hapı. Hatta hamile kalmadan başlamıştım kullanmaya.
Bende hamile kaldığım ay öğrendim
Önce demir eksikliği olduğunu öğrendim ilaca başladım
15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

Demir değerim 15 çıktı
Kan değerim 11 çıktı
Doktor düşük dedi

Evet düşükmüş canım geçmiş olsun. Halsizlikte yapıyor sende daha fazladır

Inşaallah bir sikinti olmaz G U N A Y D i N guzel anneler sizler mutfak alis verisinizi sebzelerinizi meyvelerinizi markettenmi aliyorsunuz pazardanmi bizm buraya pazar kurulur bugunde günü baby ile pazar yapacagiz bize kolay gelsin

Günaydıınn. Benim eşim yapıyor hepsini. Sebzeleri pazardan. Markette pazar gibi taze olmuyor. Kolay gelsin size :)

Günaydın Anne adayları.
Hamileliğimi öğrenmeden 1 kaç gün öncesinde başlayan diş eti kananmam ve kulak memesi arkasında kulak içinde çıkan sivilcelerim var bunları yaşayan var mı?

günaydın kızlar
dünden beri bebeğimin varlığı beni daha başka diyarlara götürdü çok çok güzel sizlerde inşallah en kısa zamanda duyarsınız kalp atışlarını.benim bebeğim bugün 6+6 olmasına rağmen ultrasonda 7+4 görünüyor.doktora hangisi doğru diye sorduğumda en doğru sonuç 11. haftada göreceğimiz sonuç dedi ama sen 8. hafta gibi düşünebilirsin dedi.
yanlız dün ultrasonda bakarken bebeğin olduğu tarafta değilde sağ tarafta miyom gördü
kafayı biraz ona taktım önemli olmadığını bebeğe zararı olmayacağını söyledi ben de epey araştırdım internetten sadece gebelikle birlikte büyürse normal doğum kanalını tıkayabiliyormuş böyle durumlarda mecburen sezeryan yapılıp hatta sezeryan sırasında o miyomu alabiliyorlarmış.umarım büyümez bebişe zararı olmasında normal doğum yanlısı olsam da sezeryan olurum hiç fark etmez

CAnım hayırlısıyla inşallah bende yarın keseyi görcem Darısı başımıza kalp atışı için. Yaşadığın şeyi ilk kez duydum. Allah kolaylık versin. Benimde kalh kapakçıklarım büyük bende hep normal doğum isterdim ama sanırım olursa sezeryan olacak. Hayırlısı olsun inşalah.

Bende hamile olduğmu öğrenmeden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım demir im 9 çıktı
Yarın doktora gittiğimde anlatıcamhepsini ah bi gelse o saatler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…