- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.961
Ben tuketmiyorum cnm açıkçası ilk 3 ay zaten bizim yediklerimizden deil depolarimizDan besleniyor larKızlar süt tüketiyorsunuz dimi?
Bende tam tersi biliyorum hatta kuruyemiş süt ürünlerinin ne kadar önemli olduğu anlatılır hep ve ayrıca folik asitin önemi vsBen tuketmiyorum cnm açıkçası ilk 3 ay zaten bizim yediklerimizden deil depolarimizDan besleniyor lar
Kolonya koklaBulantim cok fena benim kizlar cubuk kraker bile yiyemiorum
yeni mi başladı canımBulantim cok fena benim kizlar cubuk kraker bile yiyemiorum
Benimki uyuyordu cok sukur ama kiyas yapmamak lazım bence cunku gec dollenmeler var buna en iyi cevabi dr verirkızlar ultrasondaki haftayla adet tarihiniz uyuyor mu..
Kokluyorm hep elimdeKolonya kokla
Çalışıyormusun
Gozunaydin cnm da ben anlamadim neden igne vermemisCnm dün doktor a gittim ecopirin progestan folbiol ve kan hapı verdi progestan i 8 saat te 2 defa kulancm 15 gün sonra tekrar kontrol e geleceğim suan gayet güzel rahim in merkezinde dedi inş. Hayırlısı olur
Dun basladi bukdar yogun reklam gorsem icim kalkioyeni mi başladı canım
alah kolaylık versin canım.. bana da yemek kokuları yoğun gelmeye başladıDun basladi bukdar yogun reklam gorsem icim kalkio
ben de kasabın önünden geçemezdimDun basladi bukdar yogun reklam gorsem icim kalkio
Inşaallah cnm bende 7 yil bekledim seni cok iyianliyorum ama stres yapip tek bir noktaya odaklanmak yerine elimizden geldigi kadar bol bol dua etmemiz lazimIyi gunler. Doktora gittim iki kez. Bugunde gittim kesenin yaninda kanama bölgesi görüldü. Progestan verdi ve dinlenme verdi umarim saglıkla alırim cok bekledim bu bebegi..
Allah kolaylik versin canim gercekten zormus bende bikac gundur anladim. Acikmadan yemege calis. Hafif eksi elma ve tuzlu salatalik bana biraz iyi geldi corbada hafif oluyo ve kesinlikle cok yeme oda arttiriyoBulantim cok fena benim kizlar cubuk kraker bile yiyemiorum
Canim bebiai GÖRMEDİNİZ sanirim Cnm TEK KESEMIBugün tekrar doktora gittim 4+4 de 8 mm olmuş.doktorum bir sorun olmadığını söyledi kii umarım yoktur.mol gebelik korkum var.
Aynen bende ilk 3 ay beslenme çok önemli diye biliyorumm.Bende tam tersi biliyorum hatta kuruyemiş süt ürünlerinin ne kadar önemli olduğu anlatılır hep ve ayrıca folik asitin önemi vs
Anladım canım teşekkürler :)canım ağır taşımadıktan sonra yukarı uzanmadıktan sonra bir de ani hareket yapmadıktan sonra bişi olmaz ki..
ısınma olayı nedir canım...elhamdulillah bizim de kalp atışımz görüldü ama doktorum 12. haftadan önce dinletmedigini söyledi bende kabul ettim sanirim bebeğin ısınma olayı doğru artık ayda 1 gidecegiz kontrollere bebeğim aynen Tweety e benziyo ultrasonda aetik oyle sevicem galiba rabbim tüm anne adaylarina bu sevinci yasatsin sag selamet alalım yavrulrimizi kucagimiza ayrica ben 3 gun gerideyim dogum tarihi 3 haziran dedi doktor bebekte 6+5 te çıktı ultrasonda :) büyümüş ona sevindim elhamdulillah