- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.021
Inşaallah bir sikinti olmaz G U N A Y D i N guzel anneler sizler mutfak alis verisinizi sebzelerinizi meyvelerinizi markettenmi aliyorsunuz pazardanmi bizm buraya pazar kurulur bugunde günü baby ile pazar yapacagiz bize kolay gelsin
tamamda canım ablama 7 aya kadar erkek dedıler:):) 7. ayda kesın kız dedıler:) teyzesı olarak aldıgım hersey mavıydı:) hastane cıkısı bıle mavıydı:) ama ablam hepsını kullandı:) ben 7 aya kadar alısverıs dusunmuyorum o yuzden:) aldıklarımda unısex olur:):)Ya kizlar biz ne zaman alisverissss cilginliginaaa baslicazzzzz :))))))) cokkk erken amaa kendimiii zor tutuyorummmm 7 aylari falan bekleyecegimi hic sanmiorumm cinsiyeti ogreneyim baslarim kesin almayaa :) simdiden basladim besik modeli dusunmeye onumuzde cokk keyifli gunler olcak rabbimin izniylee :)
Al bendende okadar yedgim tek sey peynir ekmek rokagünaydın kızlar. mide bulantısı sabah altıdan beri mahvetti. iş yerine geldi. zorla bişeyler yemeğe çalışacağım şimdi. yedikten sonra geçecek bir saat sonra tekrar başlayacak.
benim ilk hamileliğimde hiç olmadı. ben bunda da olmaz diyordum.Kizlar hiç mide. Bulantisinin olmaması normal.mi ben tık yok
al bendende o kadar benimde hiç belirtim yok ne göğüslerimde ne midem de gerçi şükretmek lazım. Tek olan sivilcelerimKizlar hiç mide. Bulantisinin olmaması normal.mi ben tık yok
Benim randevum yarın saat 15:15 te kızlar. Ben gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim hemde idrar testinde çıktı bu biliyomusunuz bildiğimiz normal idrar testinde yani erken gösterenlerde değil :) Çift çizgiyi gördüm şaşırdım. Öğrendiğimde 4 ekimdi adet günüm 9 ekimdi. 5 ekimde hemen kan testine gittim. kanım 51.6 çıktı. ultrasonda görünmedi doktor daha çok minik 3 haftalık falandır bu ayın 15 inde tekrar baktır dedi. Açıkçası doktorda beni pek tatmin etmedi. Kesede görmeden birşey diyemem hamilesin ama daha çok minik keseyi bekle dedi. Sen niye geldin kızım diyen bile oldu rencide edildimBu arada 9 ekimde de adet olmadım. son adet tarihimde 10 eylül'dü. İnsan hamilemi değil mi anlayamıyor ya ağız tadıyla sevinemedik bile.. :) Neyseki yarın inşallah ultrasonda görünür.
normalde mide bulantısı yapar diye 4. aydan sonra başlanıyor kan ilacına,Ben şu anda kullanıyorum demir ilacı anemi var çünkü. 3 aydan sonra tüm gebelere başlanıyor kan düşüyor herkeste.
Yalnız deilsin arkadaşım bende erkendi diye hala doktora gitmedim :) hayırlı olsunBen de varım. Sat 13 eylül.
Tahmini doğum tarihi 19.06.2016
Daha keseyi bile görmedim. Bhcg lerim yükselişte
Hayırlı olsun canım :)merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık gebeyim ve hazıranda bebeğim olack herkezese şimdiden hayrılı sağlıklı evlatar
Cnm bendede dis agrisi olmaya basladiGünaydın Anne adayları.
Hamileliğimi öğrenmeden 1 kaç gün öncesinde başlayan diş eti kananmam ve kulak memesi arkasında kulak içinde çıkan sivilcelerim var bunları yaşayan var mı?
tşk ederim canımHayırlı olsun canım :)