2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu beslenme olayini her dr a giden kendi dr sorunsorun bakalim sonuc ne olacak ben yeni bir konu acacam kizlar sormasi ayip eslerinizle birlikle oluyormusunuz ben kokorktugum için yaklaşıyorum

Ne bilim valla kendimi rahat hissediyorum alttan ultrasona bile onyargiliyk
söylemesi ayıp bende öyleyim ama dojtor annelerde oluyor bu dedi sıkıntı olmaz dedi beslenmeye de ya 2 bardak süt ic icemezsen bi kase yogurt ye günlük dedi balik mutlaka ye ama haftada 2 yi gecmesin dedi gnluk 5.6 tane ceviz badem ye dedi meyve ve sebze ağırlıklı beslenmemi söyledi sancilar olcak belin agricak normal dedi bulanti icin ilac istedim bi tanr varmis uyku yapiyormus onu yazmadi devletin karsilamadigi bisey yazdi ben olsun dedim bende durum bu haa kan ilacina da 3 aydan sonra baslayacak misiz

çok şaşırdım yani bebek için zararlı öyle mi..
zararlı demedi sadece dinletmiyorum dedi bende zaten zararı olur diye istemiyordum tamam dedim kasimin sonunda kismet olursa dinleriz ve artık cok fazla düşünmemeye çalışacağım cok tevekkülsuz olduğumu farkettim sizde cok acele etmeyin Rabbim onlari korur yiyecek riziklari varsa dünya da

Yok canım kanamam yok senin gibi korkarak tuvalate gidiyorum.. İstediğim kıpırdaman yatmak galiba. Ama oda olmuyor. Yarım saate bi bahane düşünceyle kalıkıyorum düşündüğüm zaman hateket etme huyum var. Senin mesleğin nedir.
Ben uzanıyorum ama senin gibi bir saga bir sola dönuyorum. Iyilessinde bebeğimde iyi olsun birsey istemiyorum. Öğretmenim ben ama gitmeyeceğm 10 gun. Kötü olacak hem çocuklar hem benim icin ama ne yapalım.

Kızlar bizde arkadaşız eşimle :)
Zaten 2 senedir bebek denemesi yapmaktan
Yumurtlama günü Hesaplamaktan
Usanmıştım :) :)

Beslenmeye gelince doktor bana peynir süt yoğurt yumurta
Fındık ceviz incir badem falan ye dedi.

Kalsiyum, d3 vitamini, b12 vitamini
Demir kansızlık ilacı folikasit yazdı
içmeye başladım.

Bide tüy dökücü kremi sordum 3 aydan sonra kullanabilirsin dedi.

bende ilk 3 ay bizim depolardan beslendigini biliyorum.. 3 aydan sonra artik daha dikkat edilmeli.. onun icin ilk 3 ayda bulantidan dogru duzgun beslenmediginde sorun olmuyor.. sadece anneye halsizlik oluyor bebek biz ac kalsakta besleniyormus.. benim dr bu sekilde soyledi

Aynen bende boyle biliyorum

ben yeni bir konu acacam kizlar sormasi ayip eslerinizle birlikle oluyormusunuz ben kokorktugum için yaklaşıyorum

Neden yeni konu burda konusabiliriz ya :)
Bize dr yasagi var ama 2 dusugum var sanirsam ondan dolayi

Senun degerlerin nasildi benim.kisi.gibi.mi
Bende polikistik.over var birde onu diyorm doktora alakasi yok diyor gec dollenme olmustur belki diye.diyorm ondan olnaz diyor.
Sabhtan beri helak oldum aglamaktan. Birde doktor kapisinda bebekler vardi onlari gordukce agladim
hic.sevinemedim basindan beri olumsuz konustu.doktor.
Hep bebeimi almaktan bahsetti.
Ama kanamam. Yok ki benim belki yavas gelisiyordur sonradan hizlanir olamaz mi.
Buna benzer baska.tecrubesi olan yok mu
Gercekten iyi seyler.duymaya.cok.ihtiyacim var
Yok artık yaa.sınır oluyorum böyle doktorlara.benim kızım SAT gore 8+2 iken gözüktü.boyuna gore 6+5 di.10 gün geriden geliyordu.ben de gorene kadar ne çektim....ben de pko liyim
Bunda da doktorum degerimin SAT ile uyumlu olmadığını söyledi. Yine geç döllenme olmuş.bu hafta çağırmıştı ama görmedim.haftaya gitmeyi dusunuyorum.takma o doktoru,hayirlisiyla kucağına alırsın (herkes) inş

Cnm, kusura bakma bu mesajını gormemistim.maalesef değerlerin gerektiği gibi yukselmemis.bi sorun var.allah yardımcın olsun...
Arkadaslar sıkıntım var lütfen bana akıl verin
En son 3 eylülde adet oldun
İlk beta hGC 06/10 da 84.74
İkinci beta 08/10 da 91.19
Üçüncü bgn 14/10 351.11

Doktor kötü dedi ultrason da baktı rahim De genişleme var ama değerler kotuymus cuma günü yine bakalım eğer 650 700 olmazsa gebeliği sonlandırma iğnesi yapalım. Dedi
Çok Üzgünüm ne yapmam gerek
Kanama yok olmasını bekliyim mi yoksa iğne yaptırıyim. Mi.
Belki yavaş. Gelişen gebeliktir olabilir mi
Sbhtan beri aglamaktan helak oldum çok uuzgunum

Ya kizlar biz ne zaman alisverissss cilginliginaaa baslicazzzzz :))))))) cokkk erken amaa kendimiii zor tutuyorummmm 7 aylari falan bekleyecegimi hic sanmiorumm cinsiyeti ogreneyim baslarim kesin almayaa :) simdiden basladim besik modeli dusunmeye onumuzde cokk keyifli gunler olcak rabbimin izniylee :)

Ya kizlar biz ne zaman alisverissss cilginliginaaa baslicazzzzz :))))))) cokkk erken amaa kendimiii zor tutuyorummmm 7 aylari falan bekleyecegimi hic sanmiorumm cinsiyeti ogreneyim baslarim kesin almayaa :) simdiden basladim besik modeli dusunmeye onumuzde cokk keyifli gunler olcak rabbimin izniylee :)
ilk gebeliğin mi canim insan kendini Tutamıyor ilk te bende ilki 2 aylik ken ara renklerde birkaç birsey almıştım heyecanlı oluyor

sen ne diyosun ben bebek odasi bakiyorum netten:)) puset anakucagi kiyafet kitap hersey :)) ilk heyecan iste cok guzel.. rabbim tamamini erdirsin

X