2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Inşaallah bir sikinti olmaz G U N A Y D i N guzel anneler sizler mutfak alis verisinizi sebzelerinizi meyvelerinizi markettenmi aliyorsunuz pazardanmi bizm buraya pazar kurulur bugunde günü baby ile pazar yapacagiz bize kolay gelsin

Kışın pazara yetişemiyoruz ama pazarın olduğu günler marketten alıyor eşim. Yazın pazardan alıyoruz fakat pazarcıların bazıları seçtirme yapmadığı için eşim kızıyor almıyor ççoğu zaman :KK53:

Ya kizlar biz ne zaman alisverissss cilginliginaaa baslicazzzzz :))))))) cokkk erken amaa kendimiii zor tutuyorummmm 7 aylari falan bekleyecegimi hic sanmiorumm cinsiyeti ogreneyim baslarim kesin almayaa :) simdiden basladim besik modeli dusunmeye onumuzde cokk keyifli gunler olcak rabbimin izniylee :)
tamamda canım ablama 7 aya kadar erkek dedıler:):) 7. ayda kesın kız dedıler:) teyzesı olarak aldıgım hersey mavıydı:) hastane cıkısı bıle mavıydı:) ama ablam hepsını kullandı:) ben 7 aya kadar alısverıs dusunmuyorum o yuzden:) aldıklarımda unısex olur:):)

günaydın kızlar. mide bulantısı sabah altıdan beri mahvetti. iş yerine geldi. zorla bişeyler yemeğe çalışacağım şimdi. yedikten sonra geçecek bir saat sonra tekrar başlayacak.

Gunaydiiinnnn guzel anneleerrr. Doktoruma sordum degerim yukselmis ne zaman geleyim keseyi gormek icin dedim cuma gelebilirsin dedi. Acaba biraz daha beklesem sali gunu mu gitsem? Kafamda deli sorular :KK59:

Bende de şimdilik yok bulanti falan. Ama ilerledikce degismez insallah. Yazanlar hep 7.haftada yasiyor sanirim

Benim randevum yarın saat 15:15 te kızlar. Ben gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim hemde idrar testinde çıktı bu biliyomusunuz bildiğimiz normal idrar testinde yani erken gösterenlerde değil :) Çift çizgiyi gördüm şaşırdım. Öğrendiğimde 4 ekimdi adet günüm 9 ekimdi. 5 ekimde hemen kan testine gittim. kanım 51.6 çıktı. ultrasonda görünmedi doktor daha çok minik 3 haftalık falandır bu ayın 15 inde tekrar baktır dedi. Açıkçası doktorda beni pek tatmin etmedi. Kesede görmeden birşey diyemem hamilesin ama daha çok minik keseyi bekle dedi. Sen niye geldin kızım diyen bile oldu rencide edildim :KK70: Bu arada 9 ekimde de adet olmadım. son adet tarihimde 10 eylül'dü. İnsan hamilemi değil mi anlayamıyor ya ağız tadıyla sevinemedik bile.. :) Neyseki yarın inşallah ultrasonda görünür.

Benim randevum yarın saat 15:15 te kızlar. Ben gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim hemde idrar testinde çıktı bu biliyomusunuz bildiğimiz normal idrar testinde yani erken gösterenlerde değil :) Çift çizgiyi gördüm şaşırdım. Öğrendiğimde 4 ekimdi adet günüm 9 ekimdi. 5 ekimde hemen kan testine gittim. kanım 51.6 çıktı. ultrasonda görünmedi doktor daha çok minik 3 haftalık falandır bu ayın 15 inde tekrar baktır dedi. Açıkçası doktorda beni pek tatmin etmedi. Kesede görmeden birşey diyemem hamilesin ama daha çok minik keseyi bekle dedi. Sen niye geldin kızım diyen bile oldu rencide edildim :KK70: Bu arada 9 ekimde de adet olmadım. son adet tarihimde 10 eylül'dü. İnsan hamilemi değil mi anlayamıyor ya ağız tadıyla sevinemedik bile.. :) Neyseki yarın inşallah ultrasonda görünür.

Günaydın canım benimde sat 9 eylül 7 ekimde olmam lazımdı bir gece önce öğrendim benimde randevum yarın 17.00 de inşallah görürüz keseleri :)

GÜNAYDINN:KK6::KK6:oğlum iyileşti gibi, inşallah yani.
bende progestan almaya başladığımdan beri lekelenmem azaldı, bitmedi ama henüz 3 gün oldu. bitecek inşallah.önümüzdeki hafta gidicem doktora kendimi frenleyebilirsem:KK45:
ilişki konusunu özetliyim, oğlum uyanır eşim kucağında gezdirir onu uyutayım derken uyuyakalır. benim sıram gelir ben oğlanı bile uyutamadan uyuyup kalırım, o babasının yanına gidip onla yatar. bide üstüne hamilelik:KK55:eşim diyorki ne ara oldu bu çocuk ben anlamadım hatırlamıyorum:KK70::KK70:

bende geçen hafta bir kanama geçridirm bir gün yattım ama bebeğim iyi şükür. birde evde oğlum var 5 yaşında benimde lekelerimde azldı şükür. progestan kullanmaya devam

X