2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Çok kolay olmuyor açikcasi ama 2.5 yıldır bu bebeği bekledim ve çok korkuyorum simdi. Doktor bana gezinirken bir sorun olmaz evin icinde ama ben olsam yatardım deyince kalkamiyorim ayaklarimi kırıp yatiyorum. Dua ediyorum birde. Bence yan dön arada otur ve yatmaya çalıs zaten kısa bir sure. Senin kanaman var mi yoksa ictemiymis?
 
Benimde geriydi. Kese halindeyken hatta tam 1 hafta fark vardi. Kalp atısına gittiğimizde birden büyümüs ve gününe gelmisti. Alttan ve karından farkediyormus kesede.
benimki de geriden geliyor , içim biraz olsun rahatladı teşekkürler..:)
 
Bende seni merak etmiştim yazmayınca canım. kan testi yaptırsan için rahat olur bence de. Sen ne düşünüyorsun?
Evet canım vakit bulup kan testi yaptırmak lazım ama insan silik de olsa idrarda bir göreyim istiyor. 2 gün daha bekleyecegim. Sonra kan testi yaptıracagim.
 
canım bunlar normal süreç.. ben de kızımda birşey yiyememiştim ve bebeğimin gelişimi nasıl olacak diye çok sıkıntı yapıyordum ama ilk aylar önemli değilmiş..
 
Evet canım vakit bulup kan testi yaptırmak lazım ama insan silik de olsa idrarda bir göreyim istiyor. 2 gün daha bekleyecegim. Sonra kan testi yaptıracagim.
Açıkçası idrarı beklemen bence de en doğrusu, kan tahlili yaptırınca zaten 2 saat sonra cıkıyor sonuç, umutlanıyor insan o dakikalar bile geçmek bilmiyor
 
bunu hiç duymamıştım,, bunu bilmek iyi geldi :)
Benim gibi olan çok var çok arastırdim ben hatta tam tarih vereyim. 4+2 dediğinde tam 5+3 tüm. Keseyi ölcup söylemisti. Sonra 10 gün sonraya randevu verdi ama Ben kanamam olunca erken gittim yani 1 hafta sonra bebek 6+6 çıktı. 1 haftada 2 hafta büyümüş gibi oldu. Kalbini ferah tut
 
çok sağol canım :)
 
Yok canım kanamam yok senin gibi korkarak tuvalate gidiyorum.. İstediğim kıpırdaman yatmak galiba. Ama oda olmuyor. Yarım saate bi bahane düşünceyle kalıkıyorum düşündüğüm zaman hateket etme huyum var. Senin mesleğin nedir.
 
canım ağır taşımadıktan sonra yukarı uzanmadıktan sonra bir de ani hareket yapmadıktan sonra bişi olmaz ki..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…