- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.941
Yürüyüş yapmamın bir zararı olur mu acaba ilk 3 ay fazla hareket etmeyin diyorlar ama
Beni doktorum bugün yarım saatlik hafif yürüyüşler yap dedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüş yapmamın bir zararı olur mu acaba ilk 3 ay fazla hareket etmeyin diyorlar ama
Çok kolay olmuyor açikcasi ama 2.5 yıldır bu bebeği bekledim ve çok korkuyorum simdi. Doktor bana gezinirken bir sorun olmaz evin icinde ama ben olsam yatardım deyince kalkamiyorim ayaklarimi kırıp yatiyorum. Dua ediyorum birde. Bence yan dön arada otur ve yatmaya çalıs zaten kısa bir sure. Senin kanaman var mi yoksa ictemiymis?Geçmiş olsun canım ben henüz kalp atışını duymadım. İşe konsantre olamıyordum. Ağrı herkes olur diyordu ama ben şüphelendim ağrı ile gittim doktora. Ben de yatıyorum ama daha az hareket etsem ayağa fazla kalkmasam daha iyi olacak canım. Sen nasıl başarıyosun.
bunu hiç duymamıştım,, bunu bilmek iyi geldi :)Benimde geriydi. Kese halindeyken hatta tam 1 hafta fark vardi. Kalp atısına gittiğimizde birden büyümüs ve gününe gelmisti. Alttan ve karından farkediyormus kesede.
Teşekkür ederim,sizinki de hayırlı olsun=)Hayırlı olsun :)
benimki de geriden geliyor , içim biraz olsun rahatladı teşekkürler..:)Benimde geriydi. Kese halindeyken hatta tam 1 hafta fark vardi. Kalp atısına gittiğimizde birden büyümüs ve gününe gelmisti. Alttan ve karından farkediyormus kesede.
Evet canım vakit bulup kan testi yaptırmak lazım ama insan silik de olsa idrarda bir göreyim istiyor. 2 gün daha bekleyecegim. Sonra kan testi yaptıracagim.Bende seni merak etmiştim yazmayınca canım. kan testi yaptırsan için rahat olur bence de. Sen ne düşünüyorsun?
canım bunlar normal süreç.. ben de kızımda birşey yiyememiştim ve bebeğimin gelişimi nasıl olacak diye çok sıkıntı yapıyordum ama ilk aylar önemli değilmiş..Canım böyle giderse bende yiyemiycem.şimdiye kadar bulantım geçsin diye atıştırıyordum ama 2 gündür bulantı arttı ağzıma ne atsam miydem bulanıyor. Ne tuzlu ne tatlı hiçbirşey istemiyor canım.
Açıkçası idrarı beklemen bence de en doğrusu, kan tahlili yaptırınca zaten 2 saat sonra cıkıyor sonuç, umutlanıyor insan o dakikalar bile geçmek bilmiyorEvet canım vakit bulup kan testi yaptırmak lazım ama insan silik de olsa idrarda bir göreyim istiyor. 2 gün daha bekleyecegim. Sonra kan testi yaptıracagim.
ilk bebeğiniz kız mı ..bende ilk gebeliğim de 15 hafta bulantı dan birsey yiyememistim.ama bunda acıktıkca mide bulantısı oluyor
Teşekkür ederim :) henüz doktorla buluşmadık ama umarım herşey yolundadır :)Teşekkür ederim,sizinki de hayırlı olsun=)
Maşallah çok sevindim :) inşallh bizlerde duyarızKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok net bir şekilde 12 mm çıktı kuzum allahım bu günleri size de göstersin çok çok güzrl bir duygu
Benim gibi olan çok var çok arastırdim ben hatta tam tarih vereyim. 4+2 dediğinde tam 5+3 tüm. Keseyi ölcup söylemisti. Sonra 10 gün sonraya randevu verdi ama Ben kanamam olunca erken gittim yani 1 hafta sonra bebek 6+6 çıktı. 1 haftada 2 hafta büyümüş gibi oldu. Kalbini ferah tutbunu hiç duymamıştım,, bunu bilmek iyi geldi :)
çok sağol canım :)Benim gibi olan çok var çok arastırdim ben hatta tam tarih vereyim. 4+2 dediğinde tam 5+3 tüm. Keseyi ölcup söylemisti. Sonra 10 gün sonraya randevu verdi ama Ben kanamam olunca erken gittim yani 1 hafta sonra bebek 6+6 çıktı. 1 haftada 2 hafta büyümüş gibi oldu. Kalbini ferah tut
Oylemi canim aslinda iyi oldu soyledigin zaten canim tatli hicbirsey istemiyo. Yogurttan devam ediyim ozaman ben eniyisiŞuan bir uygulamada denkgeldim muhallebinin hiç bir yararı yokmuş canım
Evet mümkün olduğunca günlük süt (inek sütü) ve o sütlerden olan yoğurtlardan tüket canım.Oylemi canim aslinda iyi oldu soyledigin zaten canim tatli hicbirsey istemiyo. Yogurttan devam ediyim ozaman ben eniyisi
yok calısmıyorum canım 2 ay oldu bırakalı. benım cok agrıdan sıkayetım yok aksama dogru yoruluyorum belkıOndan önce olmuyor mu canım çalışıyo musun belki onun işin hissetmiyosundur. Dinlenmek önemli. Doktorun ne diyor.
Yok canım kanamam yok senin gibi korkarak tuvalate gidiyorum.. İstediğim kıpırdaman yatmak galiba. Ama oda olmuyor. Yarım saate bi bahane düşünceyle kalıkıyorum düşündüğüm zaman hateket etme huyum var. Senin mesleğin nedir.Çok kolay olmuyor açikcasi ama 2.5 yıldır bu bebeği bekledim ve çok korkuyorum simdi. Doktor bana gezinirken bir sorun olmaz evin icinde ama ben olsam yatardım deyince kalkamiyorim ayaklarimi kırıp yatiyorum. Dua ediyorum birde. Bence yan dön arada otur ve yatmaya çalıs zaten kısa bir sure. Senin kanaman var mi yoksa ictemiymis?
canım ağır taşımadıktan sonra yukarı uzanmadıktan sonra bir de ani hareket yapmadıktan sonra bişi olmaz ki..Yok canım kanamam yok senin gibi korkarak tuvalate gidiyorum.. İstediğim kıpırdaman yatmak galiba. Ama oda olmuyor. Yarım saate bi bahane düşünceyle kalıkıyorum düşündüğüm zaman hateket etme huyum var. Senin mesleğin nedir.