- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.161
saol cnmm10beybisi valence09 bebisleriniz hayirli olsunn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnmm10beybisi valence09 bebisleriniz hayirli olsunn :)
benim sat 3 eylul doktor cuma gel gozukur dediBenimde sat 9 eylüldü bnde henüz gitmedim gözükmez diye cuma günü randevum eğer gidersen ve gözükürse bilgilendir :)
Ben tam 5 +1te gördüm hemde normal ultrasonda. Bencede gözükür. Ama gözükmezsede normal.benim sat 3 eylul doktor cuma gel gozukur dedi
bitki çayı gebelikte içilmiyor canım
cidden mı? ya ablama sordum sımdı oda hamıle 8, ayında ılk hamılelıgınde de kullandım bundada kullandım ılk 3 ay dedı bende normal bır ılac sandım? doktoru progestan veren var mı baska
bende çok acıkıyorum canım.. ilk gebeliğimde tiksnmem çok olmuştu, inşallah bunda olmaz..
İnşallah görürüm bende çünkü sürekli izin alamam doktor için çalışıyorum.benim sat 3 eylul doktor cuma gel gozukur dedi
bende istanbul küçükçekmede :)Istanbul cnm :) sen nerdensin.
5. haftadasın işte benimde 4+5 bugun :)bnm 4+4ama 5yazıo anlamadım :))
haa tamam5. haftadasın işte benimde 4+5 bugun :)
cok sagol. eksık yazmısım. bu kopek fabrıkanın . bekcilerin:) cok ınsancıl .bu arada kacta randevun.
Ben atasehirdeyim :) afiyet hastanesine gidicez cnm sonrasinda degistirebiliriz ama ilk oraya gidelim dedik. Progestan neden veriyorlar. Ben henuz folik asit de kullanmiyorum ondan da dra bi an once gitmek istedim. Bu arada bende de pek bi belirti yok arada kasik batmasi yasiyorum o kadar.bende istanbul küçükçekmede :)
Hangi hastangidiceksin
Ben atasehirdeyim :) afiyet hastanesine gidicez cnm sonrasinda degistirebiliriz ama ilk oraya gidelim dedik. Progestan neden veriyorlar. Ben henuz folik asit de kullanmiyorum ondan da dra bi an once gitmek istedim. Bu arada bende de pek bi belirti yok arada kasik batmasi yasiyorum o kadar.
Ist.lu anneler cogunlukta sanirim :) bu arada ilk kontrolde tahlil filan isteniyor mu acaba. Ac karnina mi gitmek gerekir bilen var mi?bende istanbuldayim beylikduzunde
Progestanı düşük tehlikesi olduğunda veriyolar heralde genelde. ama kanamam falanda yok. neden verdi anlamadım. kanama olmayınca da düşük tehlikesi olabilir mi ki acaba bi bilgisi olan yokmuuuuuBen atasehirdeyim :) afiyet hastanesine gidicez cnm sonrasinda degistirebiliriz ama ilk oraya gidelim dedik. Progestan neden veriyorlar. Ben henuz folik asit de kullanmiyorum ondan da dra bi an once gitmek istedim. Bu arada bende de pek bi belirti yok arada kasik batmasi yasiyorum o kadar.
Ist.lu anneler cogunlukta sanirim :) bu arada ilk kontrolde tahlil filan isteniyor mu acaba. Ac karnina mi gitmek gerekir bilen var mi?
Belki durumu garantiye almak icin cogu kisiye veriyorlardir cnm endise etme oyle bisey olsa soylerdi. bu konularda ben baya bilgisizim yaa.Progestanı düşük tehlikesi olduğunda veriyolar heralde genelde. ama kanamam falanda yok. neden verdi anlamadım. kanama olmayınca da düşük tehlikesi olabilir mi ki acaba bi bilgisi olan yokmuuuuu
Hmm tmm cnm sagol. Guzel haberlerle gel insallah :)benden bise istemedi sanirim kalp atisini duyduktan sonra gebelik biraz kesinlestikten sonra tahlil vs ister