- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.121
1 lt az canım..arttır azar azar.gün içinde çok iç akşam az .
6dan sonra sifir icmeme ragmen sabaha kadar yerimde duramiyorum.. 2.5 litre iciyordum.. azda olsa artirim ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 lt az canım..arttır azar azar.gün içinde çok iç akşam az .
her hamilelik aynı geçmezmiş gerçi..İlkinde çok rahat geçirmiştim
merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? bende aşırı tansiyon düşmesi titreme vardı bol bol kırmızı et yedim artı vitamin alıyorum geçti. midebulantım 2. aya yakın başlıyor henüz başlamadı çok korkuyorum berbat oluyor.keseyigördük kalp atışı haftaya. ikizolabilir dedi.bakalım inşaallah çünkü doğum riskli benimiçin eğer ikizolura tüpü bağlatcam amaliyattayken.
Gunaydin guzel anne adaylari :) kismetse ben de haziran annesi olucam henuz dra gitmedik yrn sabah esimle gidicez. Cok heyecanliyim o yuzden :) sat tarihim 8 eyluldu kese artik görünür degil mi?
Gunaydin guzel anne adaylari :) kismetse ben de haziran annesi olucam henuz dra gitmedik yrn sabah esimle gidicez. Cok heyecanliyim o yuzden :) sat tarihim 8 eyluldu kese artik görünür degil mi?
Tmm mutlaka hbr vericem :)Benimde sat 9 eylüldü bnde henüz gitmedim gözükmez diye cuma günü randevum eğer gidersen ve gözükürse bilgilendir :)
Sagol cnm senin de hayirli olsun. Ben bhcg baktirdim batin bi gun sonrasi 635 cikti. Sonra da bi daha baktirmadim ama normal yukseldiyse kese gorunur diye umut ediyorum :)Hayirli olsun canimm benimde sat 7 eylul henuz dr a gitmedim 1 hafta sonraya gun aldim cunku belirsizlikler stres yapio net sonucla donmek istiyorumm :)
Hayırlı olsun tekrar. :)Tmm mutlaka hbr vericem :)
tşk ederim cnm senin de bebisin hayirli olsun :) tşk ederim melos senin de hayirli olsun insallah. kizlar sizin ilk bebeginiz mi. Benim kismetse ilk olucak :)Hayırlı olsun tekrar. :)
canım guzel haberlerını beklıyoruz. dualarım senınle.Kızlar günaydın bugün Dr. Randevum var geçen hafta yaşadıklarımdan dolayı çok stresli yım benim için dua edin güzel haberler le dönerim. Birde hasta olacak gibiyim burnum tıkalı hafifte boğaz ağrısı var sıcak limonlu şu içiyorum umarım hasta olmam. Herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum.
Sagol cnm senin de hayirli olsun. Ben bhcg baktirdim batin bi gun sonrasi 635 cikti. Sonra da bi daha baktirmadim ama normal yukseldiyse kese gorunur diye umut ediyorum :)
kızlar ben cok su ıcıyorum. gece en az 4 kere tuvalete cıkıyorum bencede gun ıcınde cok ıcıp aksama dogru az ıcmek en ııyısı yoksa uyku falan kalmıyor en az 2 lıtre ıcmelısın ben 3 lıtreye yakın ıcıyorum. ama vucudum ıstıyor:):)anneler nekadar su iciyorsunuz? ben simdilik 1 litre falan iciyorum daha fazla icmeye calistim gecen hafta sabahlara kadar uyuyamadim kendimi wcde buldum dk basi.. en iyisi 1 litre simdilik.. bazen liminlu bazen bir parca elma atiyorum icine daha kolay oluyor icmesi
canım benım sat 6 ayluldu. 10-10 yanı cumartesı keseyı gorduk:) 3 hafta sonraya gun verdı. bence gıttıgın doktorun utrasyonu ıyı ıse gorursunuz:)Gunaydin guzel anne adaylari :) kismetse ben de haziran annesi olucam henuz dra gitmedik yrn sabah esimle gidicez. Cok heyecanliyim o yuzden :) sat tarihim 8 eyluldu kese artik görünür degil mi?
bu kadar erken anlaması tuhaf, ama ne güzel olur ikizse :)Maşallah ikizlik güzel haber neye göre ikiz olabilir dedi? Hayırlı olsun şimdiden benimde içime ikiz gibi doğuyo
Senin gec dollenme olmustur cnm benim bu ay yumurtlamam 2 gun erken oldu ondan daha yuksek. Sonucu yazicam :) ben su pek icemiyorum yaa az icsem de surekli tuvalete gidiyorumMasallah senin yuksemis canim benim bat tan 3 4 gun sonra 600 du insallah gorulur takipteyim yaz mutlaka gunlerimiz ayni :)
Ne guzel biz de goruruz insallahh :)canım benım sat 6 ayluldu. 10-10 yanı cumartesı keseyı gorduk:) 3 hafta sonraya gun verdı. bence gıttıgın doktorun utrasyonu ıyı ıse gorursunuz:)