- 8 Ekim 2015
- 37
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.081
Kizlar play store da cok guzel bir hamilelik programi var ismi, sprout Belli bi donem ucretsiz sonra ucretli diyor ben silip tekrar yukluyorum aynem devam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben az önce mutfağa bir şeyler atıştırmak için girtim bi sızı saplandı geçer dedim yemeye devam ediyorum nefes alamadım ağrıdan bu karnımın üst ve alt tarafında etrafında yani doğrulamıyorum eşimi çağırdım gözümden yaş geldi gaz sancısı gibi değildi başına gelen var mı 2. Gebeliğini yaşayan hanımlarda var bi şey deyin ya acile mi gitsem.
2 kez kan tahliline gittim canım adet günlerimde.merhaba dogumumuz ayni tarih gözüküyor. ilk kez mi doktora gideceksiniz
İnşallah canımİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Bende haziran annesi olacağım inşallah .. 23 yaşındayım üçüncü evladım olacak ..
Amin canım sağolasın facede falan herhangi bir yerde grubunuz daha var mıhosgeldin allah kucagimiza almayi nasip etsin
merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? bende aşırı tansiyon düşmesi titreme vardı bol bol kırmızı et yedim artı vitamin alıyorum geçti. midebulantım 2. aya yakın başlıyor henüz başlamadı çok korkuyorum berbat oluyor.keseyigördük kalp atışı haftaya. ikizolabilir dedi.bakalım inşaallah çünkü doğum riskli benimiçin eğer ikizolura tüpü bağlatcam amaliyattayken.
Amin canım sağolasın facede falan herhangi bir yerde grubunuz daha var mı
gunaydin cnm ben iyiyim siskinlik disinda.. bende mide bulantisi yogun olarak baslamadi tek tuk aksamlari oluyor sadece.. aa degerlerin yuksek mi cikti ikiz mi olabilirmis allah sana bagislasin[/QUOTE
kese bazenkaybolabiliyor arkadaş da ikizdi kaybolmuş kese. hayırlısı .bizim dr 2.5 aylıkken cinsiyeti bilebiliyor ve doğru çıkıyor genelde. eşimin ailesi erkek hastası. acaba cinsiyeti öğrenmesemmi. birkızımvar .zaten eşim de aileside deli etti doğurana kadar. eşim kız olursa üzülürümçünkü doğurmayabilirsin daha dedi. çok saçma geliyorne yapacağım bilmiyorum. tipik doğulubi kocayla
Kizlar play store da cok guzel bir hamilelik programi var ismi, sprout Belli bi donem ucretsiz sonra ucretli diyor ben silip tekrar yukluyorum aynem devam.
Ben faceye 2016 haziran anneleri diye açtım istersen oradan katılabilirsin tanışmış oluruz kimsede bilmez hamile olduğunu grup gizlisanirim yok ben dun instagram icin birbirimizi takip edelim dedim ama sanirim kimse kullanmiyor veya suan daha yeni diye söylenmiyor bende daha kimseye dogru duzgun söylemedim gizli tutuyorum
Canım üzme kendini sakin ol önceliklemeloş eşimi severek vlendim kız erkek ne farkederelbet insan değişiklik ister ama öyle mutlu oluyorum eşimden çocuğumolcak diye sonra burnumdan geliyor.birde ölüm riskiyle gebe kalmışım. doğumumu prof. dışında uzmanlar yapmıyor