2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar acliktan fenalik geciricem yaben bi hamilelik daha gecirdim ama böyle bisey gormedim.bnm gibi olan varmi aranizda.int.de kan sekerinizin dusmesindendir yaziyor.karnimin gurultusundan uyku uyuyamiyorumhalbuki yemeklerim cok düzenlidir.
Ben bu gün öyle uyandım ellerim titriyor çarpıntım var baya hasta gibiydim kahvaltı yapınca kendime geldim...

Kizlar benim sabah bulantilarm cok fena durumda gun icinde de rahatsz ediyor ama sabah uyanmak istemiyorm resmen.baş ucuma cubuk kraker koyuyrm uyanir uyanmz yiyorm ama nafile.varmi bi çözüm bulan

Amin canim oglum arkadaslarinin lardeslerini anlatiyor bana diyor anne karninda kac kardesim öldü en cokta mutluluklarini hayal edip edip yasayamayan oglum ve esim icin istiyorum inan...Arkadasi annesi yeni hamile oldugunu ogrendiginde oglum haberi oldu ve ondaki burukluk ogun beni mahvetti ilk kardesi olacagini ogrendiginde bir resim cizmisti daha 5 yasindaydi el ele tutusmusuz benim karnimdada bebek cizili o resme bakip aylarca agladim... Suan 8 yasinda ve cevresindeki arkadaslarinin kardeslerine imrenerek bakiyor bazen bir konusuyor icim burkuluyor.

tesekkur ederim cnm inş dediğiniz gibi olur bu ay pek yazmayı düşünmüyorum... ama daima aklımdasınız ... umarım hersey gönlünüzce olur... hoşçakalın

ayyy kıyamam size canımsızın Rabbim inş senin ve temiz kalplı oğlunun dualarını kabul eder... bak ben senı çok iyi anlıyorum bende 18 aydan beri deneyorum fakat netice alamıyorum... hayal kırıklığı, üzüntünüzü tahmın edebiliyorum... ama sakın inancınızı ve ümüdinizi kaybetmeyin canım... görümcemde ilk çocuğuna evlendiği ilk ayda hamile kaldı, sonra ikinci için 10 yıl bekledi... Rabbime şükürler olsunki ikinci çocuk verdi ona ... sakın çevrene çok fazla kafanı takma, kim ne derse desin kulağını tıka. hatta ikinciyi düşünmüyoruz vazgeçtik dee... sadece oğlunu düşün, inan çocuklar bizden daha güçlüler... ailecek bir karar alın ve belli bir süre evde kardeş konusu açılmasın... bunuda oğluna müsait dille anlat canım... kendini , eşinin ve oğlunun kafasını dağıt... sen ne kadar düşünürsen üzülürsen onlarda o kadar düşünür ve üzülür... birazcık umursamaz takıl... ben inanıyorum ki hepimiz Rabbimin izniyle hamile kalacagızz... Rabbim sana ve oğluna sağlıklı huzurlu ömürler versin... sağlıcakla kalın... yine görüşürüz inş... mutlu haberi birbirimize verecegızz canımm

Merhababenim seruvenim buraz ilginc. Olmam gereken tarihte adet oldum ama adetim bitince lekelenmem geldi. Test yaptim cift cizgiyi gordum. Kan tahlili.yaptırdım duzenli artis var. Ama keseyi göremiyoruz 2300 suanda hcg. Haftaya tekrar doktora gideceğim umarim bende eylulde bebeğimi alacagim...

Kızlar benim bulantım yok 4+6yım bugün. Benim gibi bulantısı olmayan var mı yoksa tekmiyim..
Cnm suan bendede cok bisey yok yanliz 6.haftadan sonra bi basliyor pir basliyor ben kendi evime kokuyo diye girememistimde biray annemde kalmistim :)ins busefer rahat gecer cunku ilgi bekleyen bibucuk yasinda bide oglusum var

Sorma neyapicaz bu acligi bilmiyorm zaten kiloluyumdoguma giderken kapilardan sıgmıycam bu gidisle :)
Canım senle aynı gün bebişlerimiz bende aşırı bi iştah yok ama 3gün oldu ögreneli kasık ağrısı arada adet ağrısı cekiyorum bıcak saplanması aşırı huzursuz ediyor yürürken 2büklüm oluyorum ilk gebeligim çok rahatti bunları hiç yasmadım sende varmı bu tarz ağrılar bide doktora gittinmi ben cuma gününe randevu aldım ozaman gidicem ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…