- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Benim 4+5te cok cok küçük gözüküyo dedi vajinal baktı. Sen kaç günlüktün vajinal baktığında?Vajinal baktı geçen çarşamba gördük pazar günü öğrenmiştim hamile olduğumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4+5te cok cok küçük gözüküyo dedi vajinal baktı. Sen kaç günlüktün vajinal baktığında?Vajinal baktı geçen çarşamba gördük pazar günü öğrenmiştim hamile olduğumu
Ben bu gün öyle uyandım ellerim titriyor çarpıntım var baya hasta gibiydim kahvaltı yapınca kendime geldim...Kizlar acliktan fenalik geciricem yaben bi hamilelik daha gecirdim ama böyle bisey gormedim.bnm gibi olan varmi aranizda.int.de kan sekerinizin dusmesindendir yaziyor.karnimin gurultusundan uyku uyuyamiyorumhalbuki yemeklerim cok düzenlidir.
Amin canim oglum arkadaslarinin lardeslerini anlatiyor bana diyor anne karninda kac kardesim öldü en cokta mutluluklarini hayal edip edip yasayamayan oglum ve esim icin istiyorum inan...Arkadasi annesi yeni hamile oldugunu ogrendiginde oglum haberi oldu ve ondaki burukluk ogun beni mahvetti ilk kardesi olacagini ogrendiginde bir resim cizmisti daha 5 yasindaydi el ele tutusmusuz benim karnimdada bebek cizili o resme bakip aylarca agladim... Suan 8 yasinda ve cevresindeki arkadaslarinin kardeslerine imrenerek bakiyor bazen bir konusuyor icim burkuluyor.sinkar, post: 44533818, member: 722754"]Canım Rabbim sana bir evlat verdi . İkinciyide verir inş hiç üzülme... Biz kafamıza fazla takıyoruz. Ben bu ay kararlıyım, internetten olsun topikten olsun hiçbşrsey okumuyacagım. Bu ay eşimle ve kendimle ilgileneceğim... Kısmet artık inş bizde en yakın zamanda hamile kalırız. Öpüyorum seni kendini üzme cnm
tesekkur ederim cnm inş dediğiniz gibi olur bu ay pek yazmayı düşünmüyorum... ama daima aklımdasınız ... umarım hersey gönlünüzce olur... hoşçakalınS sinkar tatlım kısmetten öte köy yokmuş. Inşallah en kısa sürede bize müjdeli haberi verirsin. Arkadaşın biri gecikme sonrası hamile kalındığını yazmış vücut kendini hazırlıyor diye belki de doğrudur. Sen jel kullandın ve etkisi ile bu ay vücut kendini hazırlıyordur. Benimde tavsiyem yazma bir yere. ben bu ayda olmasa yazmama kararı almıştım çünkü konu sadece bebek üzerine aklından bir an bile atamıyorsun stres oluyor insan kafa dağıtmaya bak.
ayyy kıyamam size canımsızın Rabbim inş senin ve temiz kalplı oğlunun dualarını kabul eder... bak ben senı çok iyi anlıyorum bende 18 aydan beri deneyorum fakat netice alamıyorum... hayal kırıklığı, üzüntünüzü tahmın edebiliyorum... ama sakın inancınızı ve ümüdinizi kaybetmeyin canım... görümcemde ilk çocuğuna evlendiği ilk ayda hamile kaldı, sonra ikinci için 10 yıl bekledi... Rabbime şükürler olsunki ikinci çocuk verdi ona ... sakın çevrene çok fazla kafanı takma, kim ne derse desin kulağını tıka. hatta ikinciyi düşünmüyoruz vazgeçtik dee... sadece oğlunu düşün, inan çocuklar bizden daha güçlüler... ailecek bir karar alın ve belli bir süre evde kardeş konusu açılmasın... bunuda oğluna müsait dille anlat canım... kendini , eşinin ve oğlunun kafasını dağıt... sen ne kadar düşünürsen üzülürsen onlarda o kadar düşünür ve üzülür... birazcık umursamaz takıl... ben inanıyorum ki hepimiz Rabbimin izniyle hamile kalacagızz... Rabbim sana ve oğluna sağlıklı huzurlu ömürler versin... sağlıcakla kalın... yine görüşürüz inş... mutlu haberi birbirimize verecegızz canımmAmin canim oglum arkadaslarinin lardeslerini anlatiyor bana diyor anne karninda kac kardesim öldü en cokta mutluluklarini hayal edip edip yasayamayan oglum ve esim icin istiyorum inan...Arkadasi annesi yeni hamile oldugunu ogrendiginde oglum haberi oldu ve ondaki burukluk ogun beni mahvetti ilk kardesi olacagini ogrendiginde bir resim cizmisti daha 5 yasindaydi el ele tutusmusuz benim karnimdada bebek cizili o resme bakip aylarca agladim... Suan 8 yasinda ve cevresindeki arkadaslarinin kardeslerine imrenerek bakiyor bazen bir konusuyor icim burkuluyor.
Benim de yok bulantim canim.. 4+4üm bendedaha erken mi acabaKızlar benim bulantım yok 4+6yım bugün. Benim gibi bulantısı olmayan var mı yoksa tekmiyim..
Hosbulduk canim allah razı olsun dinleniyorum canim,, ne gelirse Allahtan,,, ins bu sefer bisey olmuycakİnşallah sağlığıyla gelir yavrun. İstirahat et bol bol yüreğini ferah tut. Dua edicem canım. Bu arada hoşgeldin aramıza.
Benimde 5.haftadan sonra basladi 1 haftadr var kizlar sabredin sizede gelecek bu bulantilarKızlar benim bulantım yok 4+6yım bugün. Benim gibi bulantısı olmayan var mı yoksa tekmiyim..
Sorma neyapicaz bu acligi bilmiyorm zaten kiloluyumdoguma giderken kapilardan sıgmıycam bu gidisle :)Ben bu gün öyle uyandım ellerim titriyor çarpıntım var baya hasta gibiydim kahvaltı yapınca kendime geldim...
Cnm suan bendede cok bisey yok yanliz 6.haftadan sonra bi basliyor pir basliyor ben kendi evime kokuyo diye girememistimde biray annemde kalmistim :)ins busefer rahat gecer cunku ilgi bekleyen bibucuk yasinda bide oglusum varKızlar benim bulantım yok 4+6yım bugün. Benim gibi bulantısı olmayan var mı yoksa tekmiyim..
Kızlar benim bulantım yok 4+6yım bugün. Benim gibi bulantısı olmayan var mı yoksa tekmiyim..
Canım senle aynı gün bebişlerimiz bende aşırı bi iştah yok ama 3gün oldu ögreneli kasık ağrısı arada adet ağrısı cekiyorum bıcak saplanması aşırı huzursuz ediyor yürürken 2büklüm oluyorum ilk gebeligim çok rahatti bunları hiç yasmadım sende varmı bu tarz ağrılar bide doktora gittinmi ben cuma gününe randevu aldım ozaman gidicem ilkSorma neyapicaz bu acligi bilmiyorm zaten kiloluyumdoguma giderken kapilardan sıgmıycam bu gidisle :)
Benim umudum o canım 2 gün var aramızda bat 6 aralıktı benimBenim de yok bulantim canim.. 4+4üm bendedaha erken mi acaba
Allah hepimizin yavrularını korusun canımHosbulduk canim allah razı olsun dinleniyorum canim,, ne gelirse Allahtan,,, ins bu sefer bisey olmuycak
Ben de yarin 5 oluyorum yolunu gözlüyorum bulantıların:)Benimde 5.haftadan sonra basladi 1 haftadr var kizlar sabredin sizede gelecek bu bulantilar