- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
Haftaya persembe veya cuma gunu gel dedi cnm.. Cumaya alabildim ben deYok yanı a aldinmi randevu her doktor aynı gün vermio kimi erken kimi geç cagirio
200mg gunde 1 vermis bana.. Karnimda agri oldukca bende mi 2 kez kullansam diyorum ama uygun olmaz herhaldeBen 2 kez kullaniyorm cnm ablalarm falan da kullanmsti cok sukur bebeklerni aldilar kucaklarina bize de nasip olur insallah
Hoşgeldin aramıza canım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim evlatlarımızı.Haftaya insallah... Bugun bhcg 504tu
İnşallah sağlığıyla gelir yavrun. İstirahat et bol bol yüreğini ferah tut. Dua edicem canım. Bu arada hoşgeldin aramıza.Hosbulduk canim, ,,,, Kizlar bugün pembemsi bir akintim geldi 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim,,,, nolur dua edin bu sefer sorun cikmasin
Canım seninki 200mg. Benim ictigim 100 mg ama gunde 2 kere.. dr una danısmadan günde 2 defa alma bence canım seninki 200mg sonuçta hormon ilacı.200mg gunde 1 vermis bana.. Karnimda agri oldukca bende mi 2 kez kullansam diyorum ama uygun olmaz herhalde
Anladim canim ayni dozda aliyoruz o zaman zaten...Canım seninki 200mg. Benim ictigim 100 mg ama gunde 2 kere.. dr una danısmadan günde 2 defa alma bence canım seninki 200mg sonuçta hormon ilacı.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamama erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah hoşgeldin:)Merhaba bende Eylül annesiyim daha yeni öğrendim
Bence arttirma cnm mg olarak fazla cunku seninki dr gerek gorurse arttirir zaten200mg gunde 1 vermis bana.. Karnimda agri oldukca bende mi 2 kez kullansam diyorum ama uygun olmaz herhalde
Hoşgeldin canım gözünaydin. Kac gunlukken gördün keseyi vajinal mi bakti?Kızlar merhaba bende sanırım Eylül annesi olucam kesemizi gördük ama kalp atışlarını 12 gün sonra duyucaz zaman geçmiyor endişe sevinç korku ağrı hepsi bir arada ama şükürler olsun iki yılın sonunda geldi meleğim ☺
Maaşallah E Elifguzel43 hayırlı olsun. Bat ne zamandı kana gittin mi?Merhaba bende Eylül annesiyim daha yeni öğrendim
Merhaba hanımlar; aranızda yeniyim forumu uzun zamandır dışarıdan takip ediyorum ve bugun ilk yazımı yazmaya karar verdim. Bende artık bi Eylül annesiyim. henüz reglime 3 gün kala diş ağrısı nedeniyle antibityotiğe başlayacaktım. İçimden bi ses ilk önce test yaptır ona göre başla dedi. Bende dün gittim kan verdim ve sonuc betahcg 644 hala şoktayız ben ve eşim salı günü doktora gidicez insallah keseyi görürüz.Allah her bayana bu duyguları nasip etsin inşallah.
Vajinal baktı geçen çarşamba gördük pazar günü öğrenmiştim hamile olduğumuHoşgeldin canım gözünaydin. Kac gunlukken gördün keseyi vajinal mi bakti?
Hayırlı olsun kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah.Kızlar merhaba bende sanırım Eylül annesi olucam kesemizi gördük ama kalp atışlarını 12 gün sonra duyucaz zaman geçmiyor endişe sevinç korku ağrı hepsi bir arada ama şükürler olsun iki yılın sonunda geldi meleğim ☺
Hayırlı olsun sizinde bebişiniz:)Merhaba bende Eylül annesiyim daha yeni öğrendim