2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Vallahi senin kadar merak ediyorum canım. Nolur yapar yapmaz gel buraya. İnş hayırlı haberlerle gelir bana da umut olursun :)

Bnede calısıyorum ama aksıne evde cocuktana aklıma gelmeyen sey ıste sureklı aklımda
2015 dogum hıkayelerını okudum ve karnım agrıyor
en ıyısı dogum hıkayelerını unutmak sımdılık
aslında boş vakitlerimde benımde işyerimde birsürü şsey aklıma geliyor... evdeyken ev işi, yemek, eşinle sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun... Ama bu hafat ve geçen hafta kendime sürekli iş çıkardım Rabbim tez zamanda bizi evlatlarımıza kavuştursun

aminnn aminnn kocaman amin

Vallahi senin kadar merak ediyorum canım. Nolur yapar yapmaz gel buraya. İnş hayırlı haberlerle gelir bana da umut olursun :)

Tmm canım yapar yapmaz sonucu buraya yazarım buğün benım doğumgünüm; doğümgünümde üzülmek istemiyorum... İnş Rabbim bana en güzel doğumgünü hediyesi verecek..

Denemedim canım aslında aklımdaydi ama işte bu ay biraz enfeksiyon vardı onu bu ay süt buharı ile temizleyeyim dedim bi de bende ovulasyon problemi vardı hep yumurtam kendiliğinden büyüyor ama catlamiyor geçen ay bal corek otu tarcin yaptım kendiliğinden 28 . gun hastalandim catlamis demek ki :) 13 ve 14. Gün malesef ilişki olmadı diğer aylara göre hesap ettim diye :) bu ay da kullanmiycam pressede eğer hastalanirsam önümüzdeki ay kullanıcam insallah :) gerçi benimki belli de olmaz bi baktın karar verdim aldım da :) bu arada bu ayın 7. günündeyim :) niyetliyim bu ay sizi birakmicam:)

Doğumgünün kutlu olsun rabbim bugünde müjdelesin inşallah yavrunu sana canım arkadaşım
Çok teşekkur ederim canım arkadaşım... 26 oldum artık anne olma zamanım geldi... Senin müjdeli haberinle çok sevinmiştim... baştan beri bu ay bu süreçte birlikteydik... bana büyük bir umut oldun... dua et bana canım ... bu ay çok istememin nedenide bu topikten ayrılmak istemiyorum açıkcası ;(

Ayy evet canım birlikteydik. Insallah seninle burda 9 ay 10 gün konuşmak nasip olur. Bu akşam ben de kan testine gidicem tekrar çok heyecanlıyım.

Dua ederim tabi canım sen de bana et. Allah kabul etsin.

Tmm canım yapar yapmaz sonucu buraya yazarım buğün benım doğumgünüm; doğümgünümde üzülmek istemiyorum... İnş Rabbim bana en güzel doğumgünü hediyesi verecek..
Ayy canım benim inş Allah doğum gününü daha anlamlı kılar hayırlı haberle. Doğum günün kutlu olsun hayırlı mutlu sağlıklı bol bebişli yaşların olsun inş :))

inş canım bu ay olur... sana birsey söyleceğim eğer adetlerin düzenliyse yane 28-yada 29 günde bir oluyorsan, büyük ihtimalle yumurtan çatlıyordur değilmi... benım hiçbirzaman yumurtlama belirtim olmadı... sadece düzenli adet gördüğüm için hesaplıyorum benım yumurtlama günüm adetimin 14. yada 15. günü olması lazım... başka zaman olamazmı yumurtlama günü ama olsaydı o zaman adet düzenim 28 yada 29 günde bir olmazdı değilmi ?? kusura bakma sorum biraz karışık oldu... ben genellikle adetimin 10. ile 17. günleri gün aşırı yada ard arda iki ilişkiyle deniyorum.. son 10 gün düzenli ilişkim olmuyor çoğu zaman... acaba diyorum benım yumurta son 10 gündemi çatlıyor ?? kafamda delı sorular

Ayy canım benim inş Allah doğum gününü daha anlamlı kılar hayırlı haberle. Doğum günün kutlu olsun hayırlı mutlu sağlıklı bol bebişli yaşların olsun inş :))
tesekkur ederim canım güzel dileklerin için inş hepimizin için bu sene sağlıklı, mutlu, huzurlu bol bebişli yıl olur

oy kıyamam canımm benim.seni o kadar iyi anlıyorum ki tahmini adeti beklediğim gün her teneffüs okulda lavaboya inmiştim büyük bi tedirginlikle. Hiçbir şeye odaklanamamıştım. Bir de psikolojik olarak insan ıslaklık yada bel ağrısı gibi belirtiler hissediyor olabilir , o gün kendimi germiştim sanırım, sonra bi daha o tür belirtiler yaşamadım.Şahıs olarak tanımasam da dua ediyorum sana sürekli. Tabiki bu topikte kal,bizi bırakıp gitme.Doğum günün kutlu olsun,mutlu olsun.Sana müjdeli haberler getirsin inşallah.yeni yaşını anlamlı kılsın.Güzel haberler bekliyoruz senden...:)

Canim o bazen benim aklıma da geliyor ama bildiğim çok bildigimizden böyle oluyor :)) annemler ne güzel tutturmuşlar 5 taneyi ovulasyon bilmeden :) ama canım tahminen 14 ya da 15 i catliyordur bu işler biraz nasib işi yaa ondan olmuyor, yoksa eskiler ovulasyon mu biliyorlardı.. nasibimizde olduğu vakit en olmaz şey olur hale gelecek ve bebeğimiz gelecek insallah :)

yokkk öyle hemen bırakmam sizi uzaktan uzağa takip ederim arada bir yazarım :) benı en çok siz anlıyorsunuz bu topik bana iyi geldi :) başka topik istemiyorum zaten :) dualarınızda olmak çok güzel bir duygu... :) inş Rabbim dualarımızı kabul eder

Kizlar dün silik bi cizgi yakalamstim bugun hastalandim bole bisey basina gelen oldmu butun umudm bitti yine hic olmicakms gibi hissediyorm

Kizlar dün silik bi cizgi yakalamstim bugun hastalandim bole bisey basina gelen oldmu butun umudm bitti yine hic olmicakms gibi hissediyorm
dr git
ya kimyasal gebelik
ya da düşük riskin var bilemezsin ama öylece evde durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…