- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
Gebelik testi gibi canim çift çizgiyi gördüğünde yumurtlama oluyorsunHosgeldın :)
Su bahsettıgınız testlerı anlamıyorum ben yumurtalama olup olmadıgınımı anlıyorsunuz yanı bunlarla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi gibi canim çift çizgiyi gördüğünde yumurtlama oluyorsunHosgeldın :)
Su bahsettıgınız testlerı anlamıyorum ben yumurtalama olup olmadıgınımı anlıyorsunuz yanı bunlarla ?
Hosgeldın :)
anladım aynı ıdrar gebelık testı gıbı yapılıyor yanıYumurtladigimiz gunu de kacirmamis oluyormusuz.
Ama ben de anlamadim ki.
Hatta sana sormustum ya yasim genc, kist over vs yok, bu ay yumurtlamadim mi ki diye...
Uzayan akinti, hafif agri vardi 25inde sagimda. 27sinde ayni durum solumda oldu anlam veremedim. Testler de soyle cikti. Yani 26sinda koyu ama yeterince degil. Ve evet yumurtlama donemimdi.
Bu aydan cok umutlu degilim ama olmamasi icin de net bir sebebim yok.
anladım aynı ıdrar gebelık testı gıbı yapılıyor yanı
bence olmaması ıcın hıc bı sebeb yok canım
olmus bıle olabılır
sadece 2 tanesınde sılık cızgılerı dıgerlerı gayet net
AnladımmCute bunda olay ikinci cizginin de cok koyu olmasi. Ilki kadar koyu olmasi yani. Silikler gecerli degil. Calisma prensibi gebelikle ayni sonuc okumasi farkli.
Anladımm
keske hıc kullanmasaymısın ne gerek vardıkı hemen yanı bunla kafa yorma
bence olmustur
Sen test tarıhını ayın 10 atmısın
baya uzatmısın arayı
bugun daha ayın 4
Bende aslında öyle düşünüyorum eğer gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar... bu akşam test yapıcagım... şimdilik kırmızılar yok... akşama kadar gelmezse iş çıkısında test alırım... bu akşam yada yarın sabah yaparım... dua edin hayırlı haber alırım inş :)Hayırlısı olsun ınsallah
benımde adet tarıhım 11 aralıktı senınde 9 aralıkmıs
bu aksam yaparsan cıkar dıye dusunuyorum ben gebelıklerımı sahsen hep erken ogrenıyorum 3 hafta 3 veya 4 gunlukken
Hadi inşallah
tesekkur ederim canım buğün test alıcagım ve yapıcagım Rabbimin izniyle inş pozitifi görürümCanım bugün dualarım seninle. Bu arada bende preseed kullandım. 2 tane test al birini bu gece yap. Birini yarın sabah yap sabah idrarında hcg daha iyi saptanıyor
Hadı sen yap once madem 2 gun oncesıns onrada benmı yapsam acabaBende aslında öyle düşünüyorum eğer gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar... bu akşam test yapıcagım... şimdilik kırmızılar yok... akşama kadar gelmezse iş çıkısında test alırım... bu akşam yada yarın sabah yaparım... dua edin hayırlı haber alırım inş :)
tabı ayın 10 kadar olmadıysa bebek adet olacaksın, e adet olmadıysan kesın gebesınPsikolojimi gorseydin, sanki 39284 senedir cocugum olmuyor gibi sarildim testlere. Olmazsa da akisina birakacagim valla.
Adet tarihim net degil cunku :) hani bir duzensizlik yok ama dogum kontrol hapi ile 26 28 gunde bir olurdum. Birakinca ve yari korunup yari korunmayinca stres de yaptim ve 32 gunde oldum.
32 gune sarkarsa yine 10unda olucam.
Yumurtlama tarihine gore sarkmamis da olabilir.
benım ilk gebelik 18 aydan beri deniyoruz... inş bu ay olur... sizin çocuğunuz var mı?Hadı sen yap once madem 2 gun oncesıns onrada benmı yapsam acaba
dogum hıkayelerını okudumda ödüm koptu diyebilriim
1 tane cocugum var 6 yasındabenım ilk gebelik 18 aydan beri deniyoruz... inş bu ay olur... sizin çocuğunuz var mı?
sımdı gene normal ben hamıleyken beyaz camasır gıymeye korkuyorum resmenyaaaa kızlar çok pimpirikli oldum yarım saatte bir wc ye gidiyorum acaba kırmızılar geldimi diye
inş canım Allah bağışlasın, inş Rabbim çocuğunuza bir kardeş nasip eder ben bu ay femera kullandım iki yumurtam gelişti... inş olumlu sonuç almışızdır1 tane cocugum var 6 yasında
ınsallah bu ay daha fazla bekletmez Allah nasıp etmıstır sınkar sıze
birde o var değilmi gebelik süreci acaba düşermi, sağlıklı olurmu???? Rabbim kolylık versin hepimizi gercekten gebe kalmakta gebe kalamamakta çok büyük imtihansımdı gene normal ben hamıleyken beyaz camasır gıymeye korkuyorum resmen
saat 9 dan beri çalısıyorum canım Allahtan işteyim yoksa vakit hiç geçmezdi... şimdi öğle paydosuna girmek üzereyim... saat beşe kadar oyalanırım sonra testimi alırım ve çok heyecanlıyım gerisini tamamlayamıyorummmm