bel agrısı gebelık belırtısımı ? Benım belım agrıyor gıbı ama aynı adet olacakmısım gıbıGünaydın kızlar bu akşam kan vericem. Dualarınızı bekliyorum.
Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında belirti yok. Nadiren de midem bulanıyo yani içim kalkıyo gibi oluyo belkide psikolojiktir.
Kasık bel ağrısı olmaması endişelendiriyor beni.
Amin canım bel ve kasık ağrısının belirti olduğunu okudum.insallah sen de hamilesindir.bel agrısı gebelık belırtısımı ? Benım belım agrıyor gıbı ama aynı adet olacakmısım gıbı
hatat arada ıslaklık hısssedıyorum oldum olucam dıyorum galıba bende.
İnşallah hayırlı sonuclarla gelırsın
o manada demedım ama normalde gebelıkte kan , ıdrar bılımum test yaparlarCanim daha yeni tahlil yaptım geç degilki tahlilden sonra 7-10 gün sonra hep gittim. Osira bi tahlil yapılmadı bende. Birde erken gittikçe daha stres oluyorum belki bukez gittiğimde guzel haberleri alır kese ile kalp atışı duyarim. Tabi bu surede kanamam vs olmazsa Rabbim hayırlı şeyler ile karsilastirsin inşallah bende korkuyorum ama bilmiyorum
Ay insallah. Kasıkta belde en ufak bi hareketlilik yok. Insallah hersey yolundadir ve aksam iyi haberlerle gelirim.friendlyfriendly canım endişe duyma ara ara gelir gider. adet döneminde artar sonra birden yok olabilir. Kafana takma bence herşey yolunda raaat ol beybi
12 gün önce bütün testlerin yapıldı canimo manada demedım ama normalde gebelıkte kan , ıdrar bılımum test yaparlar
ek takvıyeye ıhtıyacın varmı , tsh fılan normal calısıyormu
yanı bunları yaptırmayacakmısın?
Canım ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gün gittim doktora acemilikle yani 3+5 te ona rağmen doktor kan tahlillerini 7. Haftada yaptı ilaçlarımıda 6. Haftada yazdı. Allah ın izniyle hiç birşey olmazo manada demedım ama normalde gebelıkte kan , ıdrar bılımum test yaparlar
ek takvıyeye ıhtıyacın varmı , tsh fılan normal calısıyormu
yanı bunları yaptırmayacakmısın?
hmm sımdı anladım cnaım12 gün önce bütün testlerin yapıldı canim
benım son gebelıgımde ılerlemıs ıdrar yolu enf. varmıs bende hıc anlamamıstımCanım ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gün gittim doktora acemilikle yani 3+5 te ona rağmen doktor kan tahlillerini 7. Haftada yaptı ilaçlarımıda 6. Haftada yazdı. Allah ın izniyle hiç birşey olmaz
Bence ıyı yaptın
aaa oylemıydıBenim zaten tüp bebek ya transferden önce ilaçlarını kullaniorum
Yaptim silik yine ama isten izin alip cikamam kiEsaskiz43 canım naptın test yaptın mı ??
Keseyi kesin gorursunevet özlem. ben en iyisi cuma gideyim doktora. bişey göremem diye işten boşa izin almim diyorum ama 6+1 oluyor. çok da ufak deil neyseki :)
Hamilesin bence kesin kiiYaptim silik yine ama isten izin alip cikamam kihamileyim galiba ya :))))
Var canim hayırlı olsunYaptim silik yine ama isten izin alip cikamam kihamileyim galiba ya :))))
Hosgeldın :)Herkese merhaba.
Bizim de ilk korunmasiz ayimiz aralikti.
Ayin 10unda test yapacağım.
Sadece cok yogun bir gaz problemim var ve gazdan dolayi sanki iki el karnimdaymis da cekip geriyormus gibi rahatsiz bir hissim var. Bel agrilarim gidip geliyor.
Evde ovulasyon testi yaptim, tam pozitif sonucu hic gormedim, iki gun arayla supheli testlerim var ve yumurtlama doneminde oldu bunlar.
Bakalim kismet artik.
Eger olduysa ben de eylul annesi olacagim.