2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
vallahi benım annemde 4 tane hiçbirsey bilmeden tutturdu son iki kardeşimde kazayla olmuş... ilk çocuğu benım 5 ayda bana hamile kalmış... bizde şöyle güzel bir kazaya kurban gitsek ne güzel olur

Ayyy veda konuşması yapma hemen insallah hamişsindir :) en kötüyü düşünme bi :)

vallahi benım annemde 4 tane hiçbirsey bilmeden tutturdu son iki kardeşimde kazayla olmuş... ilk çocuğu benım 5 ayda bana hamile kalmış... bizde şöyle güzel bir kazaya kurban gitsek ne güzel olur
He yaaa :) böyle kazaya can feda :):)

Tweeetyy canım çok geçmiş olsun inş düşük yada kimyasal gebelik değildir... hemen doktora git ... ama düşükse yaad kimyasal gebelikse sakın umutsuzluğa kapılıpta üzülme... Dua edelim bol bol... iyi haberlerini bekliyoruz...

He yaaa :) böyle kazaya can feda :):)
sorma çevremdeki çoğu insan kazayla hamile kalıyor... evlenmeden önce herkes kazayla hamila kaldım falan diyordu çevremde. bende herhalde hamile kalmak çok kolay diye düşünüyordum.... ama işin aslı öyle değilmiş... nasip işi Rabbim bizi sınıyor inş bu imtihanımızın sonu güzel biter

S sinkar yine trend topic hallerdesin:) doğum günün kutlu olsun Dilek'lerin gerçek duaların kabul olsun canım bebeğin bir an önce sağlıkla bulsun seni:)
Ben de ilk hamileliğimi 26 yaşında yaşadım ve kızımı kucağıma aldım. 26 yaş güzel bir yaş benim için inşallah senin içinde öyle olur. Ayrıca veda konuşması yapmayalım. Bizi istediğimiz bebekler birarada tutmuyor bence temiz kalpler içten duygular burayı anlamlı kılıyor. Burda olmadığın Zaman'da hep varsın bizim için :)

Şuan kendimi çok nafile hissediyorum
şu cetvelden bende yaptım
Of napsam alsamda test yapsammı
aldırırım hemen buradan bırıne

Tabi canim test icin cok erkendi zaten.
Ama elimde fazla vardi
Test yapacaksan da bari erken gebelik testi yap kesin olsun.
Nerden bulucam onu :)
buarada sıgara ıcıyormusun calısıyormusun hadı bıraz detay ver
belkı kız erkek olursa bızımkıler besık kertıgı yaaprız

benden da ıyı dünürmü bulacaksın

Nerden bulucam onu :)
buarada sıgara ıcıyormusun calısıyormusun hadı bıraz detay ver
belkı kız erkek olursa bızımkıler besık kertıgı yaaprız

benden da ıyı dünürmü bulacaksın

Sigarayi birakali 8 gun oldu. Zordayim!
Calismiyorum, sevmiyorum
Ama subat itibari ile kesin calisacagim. (Ailece is kuruluyor, ben disarida kalamam) yari home office olacak.
Istanbul Küçükçekmecede ikamet etmekteyim
Oglum olacak, kizin olursa talibim senden iyisini bulamam kizim olursa da buyuge talibim!
Sen bu enerjiyle gebeligin sonuna kadar calisirsin gibime geliyor?

CuteMom az daha beklesen mi acaba ben de ilk kan testinde çok yıkıldım Ama sonra günü gelince pozitif çıktı. Bat neydi?
ay evet bılıyormusun ogleden once senın mesajlarını aradım okumustum cunku
ama hatırlamadım nasıl gelıstı olay negatıftı cunku okumustum benım bat sanırım 6 ocak veya 8 ocak

hıc ıcmedın mı 8 gündür
bende 1 ocaktan berı içmedim taki dün akşama kadar
Ama bugun g ene içmiyorum leblebi cıkolata ne bulursam getırdım yanıma oyalasın diye beni.Şubattan sonra evden bile calıssan ıyı ya
Bende yeşilköyde calısıyorum biliyormusun

Gebeliğin sonuna kadar calısırmıyım bilmiyorum ama biraz zor gecıyor benim. kanamalı filan ama bu sefer sankı olmayacak. 32 kadar calısır sonra evde yatmayı dusunuyorum
İşe geri dönmek en son seceneğim olacak yani.
oooo iltifatlar iltifatlarrr

Bu sene tatile gitmiyoruz siz gidiyormusunuz?

buarada eve her cumartesı kadın gelecek , hani ben kesin hamileyim gözüyle baktıgım için onumuzdekı 6 ayın planını yaptım. Kendimi yormamam gerek ve agır kesınlıkle kaldırmam gerek bakalım kendımı nasıl koruyacagım bu hıphızlı yasamın ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…