Canim hastalandin mi yoksa leke şeklinde mi leke ise kan testi yaptır biKizlar dün silik bi cizgi yakalamstim bugun hastalandim bole bisey basina gelen oldmu butun umudm bitti yine hic olmicakms gibi hissediyorm
vallahi benım annemde 4 tane hiçbirsey bilmeden tutturdu son iki kardeşimde kazayla olmuş... ilk çocuğu benım 5 ayda bana hamile kalmış... bizde şöyle güzel bir kazaya kurban gitsek ne güzel olurCanim o bazen benim aklıma da geliyor ama bildiğim çok bildigimizden böyle oluyor :)) annemler ne güzel tutturmuşlar 5 taneyi ovulasyon bilmeden :) ama canım tahminen 14 ya da 15 i catliyordur bu işler biraz nasib işi yaa ondan olmuyor, yoksa eskiler ovulasyon mu biliyorlardı.. nasibimizde olduğu vakit en olmaz şey olur hale gelecek ve bebeğimiz gelecek insallah :)
Ayyy veda konuşması yapma hemen insallah hamişsindir :) en kötüyü düşünme bi :)yokkk öyle hemen bırakmam sizi uzaktan uzağa takip ederim arada bir yazarım :) benı en çok siz anlıyorsunuz bu topik bana iyi geldi :) başka topik istemiyorum zaten :) dualarınızda olmak çok güzel bir duygu... :) inş Rabbim dualarımızı kabul eder
He yaaa :) böyle kazaya can feda :):)vallahi benım annemde 4 tane hiçbirsey bilmeden tutturdu son iki kardeşimde kazayla olmuş... ilk çocuğu benım 5 ayda bana hamile kalmış... bizde şöyle güzel bir kazaya kurban gitsek ne güzel olur
Kizlar dün silik bi cizgi yakalamstim bugun hastalandim bole bisey basina gelen oldmu butun umudm bitti yine hic olmicakms gibi hissediyorm
sorma çevremdeki çoğu insan kazayla hamile kalıyor... evlenmeden önce herkes kazayla hamila kaldım falan diyordu çevremde. bende herhalde hamile kalmak çok kolay diye düşünüyordum.... ama işin aslı öyle değilmiş... nasip işi Rabbim bizi sınıyor inş bu imtihanımızın sonu güzel biterHe yaaa :) böyle kazaya can feda :):)
Şuan kendimi çok nafile hissediyorum
şu cetvelden bende yaptım
Of napsam alsamda test yapsammı
aldırırım hemen buradan bırıne
hepimiz gebeyiz gibi olduYaaaaaa ben de yapicaaaaammm
Benim dun idrarda cikmadi, 8 gun kala vermiyor
Bekle sen de azicik.
hepimiz gebeyiz gibi oldu
hepimiz gebeyiz hepimiz eylül annesiyiz
buarada testı oldukca erken yapmıssınInsallah insallah!
buarada testı oldukca erken yapmıssın
ben 6 gecıreyımde sonra artık dayanamam kesın yaparım :)
Nerden bulucam onu :)Tabi canim test icin cok erkendi zaten.
Ama elimde fazla vardi
Test yapacaksan da bari erken gebelik testi yap kesin olsun.
Nerden bulucam onu :)
buarada sıgara ıcıyormusun calısıyormusun hadı bıraz detay ver
belkı kız erkek olursa bızımkıler besık kertıgı yaaprız
benden da ıyı dünürmü bulacaksın
ay evet bılıyormusun ogleden once senın mesajlarını aradım okumustum cunkuCuteMom az daha beklesen mi acaba ben de ilk kan testinde çok yıkıldım Ama sonra günü gelince pozitif çıktı. Bat neydi?
hıc ıcmedın mı 8 gündürSigarayi birakali 8 gun oldu. Zordayim!
Calismiyorum, sevmiyorum
Ama subat itibari ile kesin calisacagim. (Ailece is kuruluyor, ben disarida kalamam) yari home office olacak.
Istanbul Küçükçekmecede ikamet etmekteyim
Oglum olacak, kizin olursa talibim senden iyisini bulamamkizim olursa da buyuge talibim!
Sen bu enerjiyle gebeligin sonuna kadar calisirsin gibime geliyor?