- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
hıc ıcmedın mı 8 gündür
bende 1 ocaktan berı içmedim taki dün akşama kadar
Ama bugun g ene içmiyorum leblebi cıkolata ne bulursam getırdım yanıma oyalasın diye beni.Şubattan sonra evden bile calıssan ıyı ya
Bende yeşilköyde calısıyorum biliyormusun
Gebeliğin sonuna kadar calısırmıyım bilmiyorum ama biraz zor gecıyor benim. kanamalı filan ama bu sefer sankı olmayacak. 32 kadar calısır sonra evde yatmayı dusunuyorum
İşe geri dönmek en son seceneğim olacak yani.
oooo iltifatlar iltifatlarrr
Bu sene tatile gitmiyoruz siz gidiyormusunuz?
buarada eve her cumartesı kadın gelecek , hani ben kesin hamileyim gözüyle baktıgım için onumuzdekı 6 ayın planını yaptım. Kendimi yormamam gerek ve agır kesınlıkle kaldırmam gerek bakalım kendımı nasıl koruyacagım bu hıphızlı yasamın ıcınde
İnsan çok üzülüyor. Korunduğu yıllara pişman oluyor çok berbat bir gündü ben de hamileyim diye sigara içmiyor kendimi koruyordum. Test negatif çıkınca hem de kan testi Bebek yok dedim üzüldüm hemen bi sigara yaktım ama içemedim de. Zaten günde 1/2 tane içerim. Ayda maximum 2 pakettir yani. Neyse o üzüntüyü biliyorum ve erken erken gerek yok vakti gelince kendisi ortaya çıkıyor. Kan testinde çıkmayan gebelik 5 gün içinde oluşuveriyoray evet bılıyormusun ogleden once senın mesajlarını aradım okumustum cunku
ama hatırlamadım nasıl gelıstı olay negatıftı cunku okumustum benım bat sanırım 6 ocak veya 8 ocak
Kimisi kendini hiç korumasada bişi olmuyor kimisi benim gibi en ufak sallantıya gelemiyor.Biliyorum sekerim gormustum yesilkoyu bir cevabinda.
Arada esimden bir iki nefes cektim. Yakmadim hic. Gunluk 3 kilo gofret 2 kilo da kuruyemis yiyorum.
Bizim tek planimiz "bahcesehire tasinalim da cocuk duzgun yerde buyusun" oldu
Tatil falan konusmadik hic. Duruma gore degisir sanirim ya.
Ev isini de konusmadik iyi mi, ben evlendigimden beri buyuk temizligin ne olduğunu anlamadim. Koltuk cekilcekse sevgilim, perde asilcaksa sevgilim, dolaplar silinecekse sevgilim, camlar silinecekse kv... ben rutinime devam edecegim
Dun aksam canimiz sikilinca esimle yatagin ustune kim daha fazla atlayacak yarismasi yaptık, gobek ustune... bizim dikkat seklimiz bu heralde. Aklimiza bile gelmedi hamile olabilecegim. Off.
5 gün sonra nasıl ogrendın pekı? cunku ben sonrakı gelısmelere bakarken bugun kendımı son sayfada buldumİnsan çok üzülüyor. Korunduğu yıllara pişman oluyor çok berbat bir gündü ben de hamileyim diye sigara içmiyor kendimi koruyordum. Test negatif çıkınca hem de kan testi Bebek yok dedim üzüldüm hemen bi sigara yaktım ama içemedim de. Zaten günde 1/2 tane içerim. Ayda maximum 2 pakettir yani. Neyse o üzüntüyü biliyorum ve erken erken gerek yok vakti gelince kendisi ortaya çıkıyor. Kan testinde çıkmayan gebelik 5 gün içinde oluşuveriyor
Kimisi kendini hiç korumasada bişi olmuyor kimisi benim gibi en ufak sallantıya gelemiyor.
ben kendimi ege'deyken cok korumustum 500 ml suyu bile elime alıp diklemedim. ama sonrakinde 8 haftaya kadar bişi yoktu saldım cayıra mevlam kayıra ama bu sefer cok dıkkatlı olucam ılıskıye fılanda ara verıcez korkuyorum
on kere canım yanacagıma 1 kere ısımı gordugururum ben sag onlar selamet :)
Kayınvalıdebn yapıyorsa ne alaka yahu hos bızıkıde yapar ama param varsa kımseye mınnet etmemek gerek dıye düşünüyorum zira 1 tane iş, kol gibi laflar :) kendi ailem içinde gecerli tabi.
Ben dun aksam 1 tane sıgara ıctım hıc ıstedıgım hazzı alamadıgım gıbı basım dondu oldukca.
Bugun bende 1 paket leblebı yedım allah sonumuzu hayır etsın
buarada gunde kac tane folic plus kullanıyorsunuz acaba kızlar?
Çok çok sevindim sağlıkla büyüsün bebiş önce karnında sonda kollarında:) tamamına erdirsin allahım :)Benim gibi Yeni yeni öğrenen herkesin gözü aydın :) Allah saglk versin cumlemize inşallah.. ben de Hamileyim galiba bat im 4gun geçti sonunda 2.çizgiyi gördüm net olarak :) şükürler olsun.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. yarın kan testi yaptircam inş. Güzel değerler görürüm o zaman rahatlicam :)fotoğraf yüklenMedi..
@EmelARVAS Yok canim normalden daha yogun sekilde oluyo suanda lekelenme degil yani ;( S sinkar malesef kimysal canimCanim hastalandin mi yoksa leke şeklinde mi leke ise kan testi yaptır bi
İnşallah diğer ay pozitifi görürsün cnmKızlar içten sözleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim. Az önce testimi yaptım tek çizgi çıktı yane negatif. Büyük ihtimalle yarın adet olurum. Kısmet değilmiş bu ay. Üzüldüm, içim burkuldu ama dua etmekten başka çarem yok. Hepinizi çok seviyorum ben yine buralardayım... İhş bekleyenler hayırlı haberi alır dualarımdasınız ...
Canım çok tesekkur ederim iyiki varsınız. İdrar testi yaptım tek çizgi. Bu ayda hüsranım. İnşallah Rabbim birgün bizede nasip eder. Sizede tamamına erdirsin Rabbim. Neyse bitirmem gereken femara ve presed jelim var iki ay daha umudum var . Sonra napıcağım bilmiyorum, kendi halinemi bırakayım yoksa aşılamayamı geçeyim bilmiyorum. Kafam çok karışıkS sinkar yine trend topic hallerdesin:) doğum günün kutlu olsun Dilek'lerin gerçek duaların kabul olsun canım bebeğin bir an önce sağlıkla bulsun seni:)
Ben de ilk hamileliğimi 26 yaşında yaşadım ve kızımı kucağıma aldım. 26 yaş güzel bir yaş benim için inşallah senin içinde öyle olur. Ayrıca veda konuşması yapmayalım. Bizi istediğimiz bebekler birarada tutmuyor bence temiz kalpler içten duygular burayı anlamlı kılıyor. Burda olmadığın Zaman'da hep varsın bizim için :)
Canım benim bat günüm yarın, bendede negatif çıktı. Senin bat ne zaman ?kızlar bende az önce dayanamadım test yaptım, 2 tane... ikiside
negatif
daha günüm gelmedi ama ne biliym gelsede sonuç değişmicek gibi
Canım çok üzüldüm. Rabb imden hayırlısı buymuş demek ki. Üzülme inş ikimiz ekim annesi oluruz. Bende yarın adet olucam stresten yana sekme yaşamazsamKızlar içten sözleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim. Az önce testimi yaptım tek çizgi çıktı yane negatif. Büyük ihtimalle yarın adet olurum. Kısmet değilmiş bu ay. Üzüldüm, içim burkuldu ama dua etmekten başka çarem yok. Hepinizi çok seviyorum ben yine buralardayım... İhş bekleyenler hayırlı haberi alır dualarımdasınız ...