Yarin ciGiyi gorursem sali ya da carsamba giderim heralde iki dusugum oldu kan pihtilasmasi var bende bi an once gtmeliyim ki sulandirici igne basliycam. Bat dunduHayirli olsun canim kana ne zaman gideceksin bat ne zaman?
Canim bugun git o zaman kana ve dr a ki hemen ilacına başla. Saglikla dogmalarini nasip etsin Allah.Yarin ciGiyi gorursem sali ya da carsamba giderim heralde iki dusugum oldu kan pihtilasmasi var bende bi an once gtmeliyim ki sulandirici igne basliycam. Bat dundu
S sinkar senin ne zamandı kuzum ya meraktayım ben seni bekliyorum :)
Benim ilk gebeliğimde oğlumu 7+5 de grüp kalbini dinlemişim. Bunda o kadar bekleyemeyebilirim. bu cuma 6+1 diğer cuma 7+1 oluyorum sizce ne zaman gideyim :)[/QUOTE
canım benım bat günüm buğün yada yarın bazen birgün gecikebiliyor... bende merakla bekliyorum... ama şu an hiçbir belirti yok umudum azaldı sankı
sat: 09.12. bat buğün yada yarın canım
Vallahi heyacanlıyım ama fiziksel olarak hiçbir belirti hissetmiyorum... ben en iyisi bu akşam yapayım ( tabi regl olmazsam) büyük ihtimalle çıkar bende geç döllenme şsansıda yok yumurtlama takibine gittim, erken çatlar dedi doktorum...kendini nasıl hissediyorsun? bence bu akşam yapabilirsin :) ay çok heyecanlı
arkadaşlar nezaman istiyosunuz bebek kaç yaşındasınız neler yapıyosunuz olması için bahsedermisniz yada çevrenizde bişeyle uygulayıp hamile kalan varsa bunları birbirimizle paylaşalm. biz 1 senedir istiyoruz sebep yok ama olmuyo geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç negatif bu ay bişey yapmicaz iğne ilaç vs
Benim bir çocuğum var 7 yaşında üç yıldır da ikinciyi isyiyorum ama iki düşüğüm var... Sizi ağıstos annelerinde görmüştüm Oray'a yazmaya cesaret edemedim ama eylülü görünce dayanamadım yazdım...
Canım bugün dualarım seninle. Bu arada bende preseed kullandım. 2 tane test al birini bu gece yap. Birini yarın sabah yap sabah idrarında hcg daha iyi saptanıyorVallahi heyacanlıyım ama fiziksel olarak hiçbir belirti hissetmiyorum... ben en iyisi bu akşam yapayım ( tabi regl olmazsam) büyük ihtimalle çıkar bende geç döllenme şsansıda yok yumurtlama takibine gittim, erken çatlar dedi doktorum...
Hayırlısı olsun ınsallahVallahi heyacanlıyım ama fiziksel olarak hiçbir belirti hissetmiyorum... ben en iyisi bu akşam yapayım ( tabi regl olmazsam) büyük ihtimalle çıkar bende geç döllenme şsansıda yok yumurtlama takibine gittim, erken çatlar dedi doktorum...
merhaba canım14 ocakta doktor randevu verdi keseyi girmek için kızlar dua edin gittiğimde herşey yolunda olsun