- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Canim ilk dk larda ciktiysa test hamilesin Allahın izniyle. Bu aksam testi tekrarla yarin da kanda baktir bence canım. Ne kadardır istiyosunuz bebek?Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Ayy inşallah canım :) bana dua et emi :)bugün süt buharına başladım kızlar rabbim inşallah şifa eder bunu da ben de hamile kalırım :)Insaallh en yakin zamanda bebisin tutunur canim allah hepimize tattrsin insallh bu duygyu :)
Canim ben yine hastalandim ama bu ay da eylüle geliyor ondan burdayım yine :) 15. Aya girmiş bulunuyorum:)
İnşallah canım :) rabbim hepinizi sağlıkla bebişlerinize kavustursun inşallah :)MarV-el bu ay olur insallah rabbim saglikla nasip etsin arkadaşım
Canim testi yaptim elimi yuzumu yikadim biseyler atistirdim baktim boyleydi d.kntrl ilacini birakali 6 ay oldu yumurtlma gunlrini takip edip bilincli deneyeli 3 ay oldu insallh bu ay nasip olmustur sen ne kdardir istiyosunCanim ilk dk larda ciktiysa test hamilesin Allahın izniyle. Bu aksam testi tekrarla yarin da kanda baktir bence canım. Ne kadardır istiyosunuz bebek?
Insallaaaah canm benim etmezmiyim hepimiz icin ediyorum allah buyuktr umudmzu kaybtmeyelm yeterAyy inşallah canım :) bana dua et emi :)bugün süt buharına başladım kızlar rabbim inşallah şifa eder bunu da ben de hamile kalırım :)
Canim bir haftadir bi bel agrisi cekiyorum surekli belim agriyo bu gunlerde de ara ara kasigma bi agri girip geciyo batma gibi hasta olmaktan cok korkuyorum tedirgin bi sekilde yarin sabahi bekliyorum dua ediyorum idrar tsti dogru olsun diye insallah seninde olmustur tatlim hayrli haberler bekliyorm[/QUOTE]Benim kanda segerim 426 ciktiginda idrar testim ayni boyle cikmisti pozitif testin canim hayirli olsun.Kanda baktir bence bu testlerle ugrasma.Belirtilerin var mi gebelige dair benim sat 2 aralık adet olamadim hala ama belirtim olmadigi icin gevikmeli olacağımı dusunerek bakmadım bekliyorum öyle
Canım hayırlı olsun bebis var bence olmasa hiç cıkmazdı senle temmuz anneleri ve agustos anneler8ndede vardık yanlış hatırlamıyorsam sen bu sefer tutturdun darısı bana inşallah:)Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Canım çok güzel gerçekten. Darısı bu bebeğine.Bu arada arkadaşlar 2. Foto 7+3 demişim 7+5 olacak
Buharda nasıl pişiriyorsun peki?Buharda daha guzel ve saglikli pisiyor
Insallah canım aminİnşallah canım :) rabbim hepinizi sağlıkla bebişlerinize kavustursun inşallah :)
InsallahCanim testi yaptim elimi yuzumu yikadim biseyler atistirdim baktim boyleydi d.kntrl ilacini birakali 6 ay oldu yumurtlma gunlrini takip edip bilincli deneyeli 3 ay oldu insallh bu ay nasip olmustur sen ne kdardir istiyosun
Maaşallah canım rabbim daim kılsın.Teyzoskolar ikinci testinin sonucunu dim Rabbim hamd olsun katlanmış 790 cikti
Yarın doktorun sonuçlarını yollicam o nezaman cagirirsa canimMaaşallah canım rabbim daim kılsın.
Dr a ne zaman gitmeyi düşünüyosun?
Gözün aydın. Çarşamba'dan itibaren keseleri de görürsün inş.Teyzoskolar ikinci testinin sonucunu dim Rabbim hamd olsun katlanmış 790 cikti
Hayirli olsun canim kana ne zaman gideceksin bat ne zaman?Rabbim nasip ederse bende eylul annesi olacagim silik bi cizgi yakaladim dun yarin tekrarliycam:))))