2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar; buğün benım bat günüm sabah birsey yoktu... Gerçeği bazen birgün gecikebiliyor... iki gün daha beklemem gerekiyor .. inş regl olmam... hiç belirti yok ama ne kasık ağrısı ne batma , bulantı, yorgunluk ve bel ağrısı bunlar yok... Adet belirtiside yok... Araftayım anlayacağınız :KK66:

@EmelARVAS presed kullananların sayfasını inceledim şimdi... 18 aydan beri olmuyor tam aşılamaya geçecegi zaman presed kullanıyor ve sadece iki defa, birde aynı zamanda meryem suresini okuyor bol bol ve sonuç Rabbimin izniyle şimdi hamile... Canım daha önce denedinmi bilmiyorum denemediysen bu ay presed jel dene... belkı bu ay vesile olur... Olumlu örnekleri çok presed kullananların ... bende kullandım bu ay... inş olumlu sonuç alırım bende :KK66:

S sinkar senin ne zamandı kuzum ya meraktayım ben seni bekliyorum :)

Benim ilk gebeliğimde oğlumu 7+5 de grüp kalbini dinlemişim. Bunda o kadar bekleyemeyebilirim. bu cuma 6+1 diğer cuma 7+1 oluyorum sizce ne zaman gideyim :)

be
S sinkar senin ne zamandı kuzum ya meraktayım ben seni bekliyorum :)

Benim ilk gebeliğimde oğlumu 7+5 de grüp kalbini dinlemişim. Bunda o kadar bekleyemeyebilirim. bu cuma 6+1 diğer cuma 7+1 oluyorum sizce ne zaman gideyim :)[/QUOTE

canım benım bat günüm buğün yada yarın bazen birgün gecikebiliyor... bende merakla bekliyorum... ama şu an hiçbir belirti yok umudum azaldı sankı :KK43:

Kızlar sizce bu akşam test yapsam çıkarmı hiç test yapmadım fikrim yok... çarşambayı bekleyeyımmı yoksa :KK66:

kendini nasıl hissediyorsun? bence bu akşam yapabilirsin :) ay çok heyecanlı

kendini nasıl hissediyorsun? bence bu akşam yapabilirsin :) ay çok heyecanlı
Vallahi heyacanlıyım ama fiziksel olarak hiçbir belirti hissetmiyorum... ben en iyisi bu akşam yapayım ( tabi regl olmazsam) büyük ihtimalle çıkar bende geç döllenme şsansıda yok yumurtlama takibine gittim, erken çatlar dedi doktorum...

arkadaşlar nezaman istiyosunuz bebek kaç yaşındasınız neler yapıyosunuz olması için bahsedermisniz yada çevrenizde bişeyle uygulayıp hamile kalan varsa bunları birbirimizle paylaşalm. biz 1 senedir istiyoruz sebep yok ama olmuyo geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç negatif bu ay bişey yapmicaz iğne ilaç vs :KK43:

Benim bir çocuğum var 7 yaşında üç yıldır da ikinciyi isyiyorum ama iki düşüğüm var... Sizi ağıstos annelerinde görmüştüm Oray'a yazmaya cesaret edemedim ama eylülü görünce dayanamadım yazdım...

Merhabalar
6 yasına gırecek bır oglum var , kendısı tup bebek
ondan sonra 2 kere daha gebelık yasadım ama nıhayete ermedı.
bu ay korunmayı bıraktım artık olsun ıstıyorum hazır kolları sıvamısken korkup vazgecmek ıstemıyorum yenıden
3 tane korunmasız ılıskı var yumurta takıbı fılan bılmıyorum bakmadım anlamıyorum , 11 aralıkta reglı oldum
26 gunde oluyorum
ne zaman adet olucam onu bıle hesaplamadım :KK70:
ayın 8 kadar olmazsam o zaman test yaparım dıyorum.

@slimsigara

Vallahi heyacanlıyım ama fiziksel olarak hiçbir belirti hissetmiyorum... ben en iyisi bu akşam yapayım ( tabi regl olmazsam) büyük ihtimalle çıkar bende geç döllenme şsansıda yok yumurtlama takibine gittim, erken çatlar dedi doktorum...
Canım bugün dualarım seninle. Bu arada bende preseed kullandım. 2 tane test al birini bu gece yap. Birini yarın sabah yap sabah idrarında hcg daha iyi saptanıyor

belırtı arıyormuyum aramıyormuyum bılmıyorum tek bıldıgım her an adet olacak gıbı belım agrıyor
Üzülürmüyüm bilmiyorum henüz yeni bebek isteğimiz ama ne yalan söyliyim sanki oldu gibi bebek ama En Büyük TÜRKİYE

Hayırlısı olsun ınsallah
benımde adet tarıhım 11 aralıktı senınde 9 aralıkmıs
bu aksam yaparsan cıkar dıye dusunuyorum ben gebelıklerımı sahsen hep erken ogrenıyorum 3 hafta 3 veya 4 gunlukken :KK70:
Hadi inşallah

Günaydın kızlar bu akşam kan vericem. Dualarınızı bekliyorum.

Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında belirti yok. Nadiren de midem bulanıyo yani içim kalkıyo gibi oluyo belkide psikolojiktir.

Kasık bel ağrısı olmaması endişelendiriyor beni.

14 ocakta doktor randevu verdi keseyi girmek için kızlar dua edin gittiğimde herşey yolunda olsun
merhaba canım
tedırgın etmek ıstemem ama bence cok gec ben oyle duusnuyorum
cunku gıdıldıgınde bı r takım testler yapılıyor ve bazen cıdden 7 hafta baslamak ıcın gec olabılıyor
neden bu kadar gec gıdıyorsunuzkı :KK70:
ben asla bu kadar gec kalmam bıraz pipirikli olabilirim ama

X